Μήνυμα στις 31/7/2021 στις 07:02 @Sex
Ο ερεθισμος στις ρωγες , ειναι μοναδικος. Εγω, τουλαχιστον, το θελω πολυ και το ζητω. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ειχα τετοιο θεμα. Αφου,για να καταλαβετε, οταν ακομα και το φανελακι που φοραω, με ερεθισει, τρελαινομαι. Ειναι ενα σημαντικο κομματι στην σεξουαλικη μου επαφη, ακομα και οταν τον παιζω μονος μου Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά μου
Μήνυμα στις 29/7/2021 στις 06:13 @Sex
Ειναι υπεροχο!!! Την πρωτη φορα, ειχαμε βγει,αρκετοι (φοιτητες)και τα πιναμε.Ο φιλος μου,μου προτεινε να κοιμηθω στο σπιτι του. Επειδη ειχε ενα κρεββατι, ξαπλωσαμε μαζι,.Πιασαμε την κουβεντα για κοριτσια και τα σχετικα, οποτε, δεν αργησε να καυλωσουμε.Οταν με ειδε καυλωμενο, μου προτεινε να τραβηξουμε μαλακια,. Να πω την αληθεια, ντραπηκα λιγο, αλλα, οταν τον ειδα να χα'ι'δευει το καυλι του, πανω απ' το σλιπακι, το εκανα κι εγω.για να μην τα πολυλογω, καταληξαμε να παιζουμε ο ενας του αλλου. Ο φιλος μου, με εγλυφε στις ρωγες και μου το επαιζε, . Καπου-καπου ,μου εγλυφε τον πουτσο και τ'αρχιδια, .Εγω, μονο του τον επαιζα. ετσι, εκεινο το βραδυ, χυσαμε τρεις φορες. Απο τοτε, το επαναλαβαμε αρκετα συχνα. Αυτο, το κρατησαμε για 'μας.Με τα κοριτσια, δεν υπηρχε προβλημα. Μπορω να πω, οτι βοηθησε περισσοτερο στις εμπειριες μας.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα |