Μήνυμα στις 26/2/2022 στις 09:02 @Διάφορα
Καλησπέρα...μια φίλη μου θέλει να περάσει στρατιωτικές σχολές αλλά έχει πολλές απορίες και μιας και δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει το ftougr είπα να την βοηθήσω.. γνωρίζει κανείς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει στην β λυκείου για να περάσει στρατιωτικές σχολές?? επίσης εάν μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι παίζει με τις πανελλήνιες? μπορεί να περάσει επειδή είναι κορίτσι? θέλει πολλά μόρια?κτλπ... ευχαριστώ πολύ
Πήγαινε στο θέμα: Κορίτσι σε στρατιωτικές σχολές και μόρια
Μήνυμα στις 30/12/2021 στις 00:28 @Sex
Παιδιά να μπορείτε χρειάζομαι βοήθεια.. χρειάζομαι κάποια μικρα τρικς για το πώς θα ευχαριστήσω το αγόρι μου στο στοματικό... όταν τελειώνει εγώ να συνεχίζω να του κάνω στοματικό ή όχι?αν μπορείτε απαντήστε κάθε απάντηση είναι δεκτή ευχαριστώ ☺️
Πήγαινε στο θέμα: HELP
Μήνυμα στις 14/11/2021 στις 15:55 @Sex
Είχε τελειώσει και μετά του πήρα πίπα!! γίνεται να μείνω έγκυος (είχαν μείνει υγρα πάνω στο πεος του)😣😣😣
Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος από πίπα
Μήνυμα στις 14/11/2021 στις 15:43 @Sex
Παιδιά σοσ ερώτηση..δεν ξέρω αν έχω κάποιο θέμα αλλά δεν μπορώ να καυλωσω με τπτ ..και δάχτυλο που βάζω δν καυλώνω και το αγόρι μου δεν μπορεί να με καυλώσει (σεξ δεν έχω κάνει ακόμα ) μπορείτε να Μ πείτε ιδέες που μπορούν να με κάνουν να καυλωσω πολύ??
Πήγαινε στο θέμα: Καυλαα?
Μήνυμα στις 4/10/2021 στις 10:51 @Sex
Πώς να του την παίξω για να τον καυλωσω περισσότερο;😦
Πήγαινε στο θέμα: Καυλα
Μήνυμα στις 25/9/2021 στις 14:21 @Sex
Καλησπέρα!!έχω ξαναγράψει εδώ και με έχετε βοηθήσει πολυυ..μια Ακόμα ερώτηση..ρε παιδιά πριν αρκετές μέρες ριχα αδιαθετησα οπότε με το αγόρι μ κάναμε φάση αλλά δν με δαχτυλωσε αφού μ τελείωσε η περίοδος την επόμενη μέρα μ έβαλε δάχτυλο και έβγαλα αίμα φαντάστηκα ότι δεν θα είχε κλείσει ο κόλπος μ από την περίοδο οπότε δν ανησύχησα όμως παρατήρησα ότι τις επόμενες μέρες όταν μ έβαζε δάχτυλο έβγαζα πάλι αίμα μόνο εκείνη την στιγμή όμως μετά Όχι ..η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές το βάζει αρκετά βαθιά αλλά δεν με πονάει ...δεν ξέρω τι να κάνω ..το έχει πάθει καμία άλλη αυτο;;Μην μ πείτε να πάω σε γυναικολόγο πλιΖ δν μπορώ να σας εξηγήσω γτ απλά δώστε καμία βοήθεια αν μπορείτε
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλωμα
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 03:00 @Sex
Sosssss!!!erwthsh pros ta agoria!protimate paijimo h na sas paroun pipa kai an to deutero uparxei sugkekrimenos tropos pou ginetai?as m ejhghsei kapoiios pws ginetai h pipa eimaii se adiejodo😧
Πήγαινε στο θέμα: Pipa
Μήνυμα στις 24/7/2021 στις 06:44 @Sex
που να σου εξηγώ τώρα!!σε ευχαριστώ τόσο πολύ γιατί κόντευα να σκάσω από τις αγχος μου Πήγαινε στο θέμα: Απάντηση γρήγορα
Μήνυμα στις 24/7/2021 στις 05:52 @Sex
Λοιπόν αρχικά με λένε Στέλλα και είμαι 15!τα έχω με ένα παιδί αρκετό καιρό!σημερα έγινε Κάτι το οποίο δν ήθελα ενώ τριβομουν πάνω του μπήκε το πεος του στο αίδιο μου(δεν είχε χύσει ή κάτι τέτοιο)το έβγαλα αμέσως και άρχισα να κλαίω!υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;(παρακαλώ απαντήστε μου γτ είμαι πολύ αγχωμένη)
Πήγαινε στο θέμα: Απάντηση γρήγορα |