Μήνυμα στις 17/11/2009 στις 00:10 @Sex
Εγώ γιατρός δεν είμαι για να σου πω τις επιπτώσεις που έχει το χάπι εκτάκτου ανάγκης. Ο γυναικολόγος σου μπορεί να σου πει για τις αλλαγές στις ορμόνες σου και την αποσταθεροποίηση του κύκλου σου. Επίσης, ο οργανισμός σου είναι καθαρά δικό σου θέμα και δε μπορεί κανείς να σε αποτρέψει από τα χάπια αν αυτό θες πραγματικά. Αλλά με τέτοια νοοτροπία, να βλέπεις δηλαδή τα χάπια αυτά σαν καραμέλες και σαν ασπίδα για απερίσκεπτο σεξ, σε βλέπω σύντομα να μπαίνεις χειρουργείο. Και δεν θα είναι για καλό. Για να μη χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο, μικρή είσαι ακόμα, βγάλε αυτές τις ιδέες απ'το μυαλό σου και πείσε τον εαυτό σου και το φίλο σου να είστε πιο προσεκτικοί. Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα
Μήνυμα στις 16/11/2009 στις 11:45 @Θ. Κλημεντίνη
Δε σου φταίει τίποτα, μη φοβάσαι. Όλα παίρνουν το δρόμο τους αργά ή γρήγορα και βγαίνεις πιο δυνατή και πιο έμπειρη από κάθε δοκιμασία της ζωης σου. Νομίζω η online ψυχανάλυση πήγε καλά!! Αν θες κάποια άλλη διευκρίνηση μπορείς να μου στείλεις και μέηλ (είναι το όνομα που έχω εδώ στο Φτου, παπάκι gmail.com). Μπάι :) Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 13:01 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό που χρειάζεσαι είναι να σκέφτεσαι πιο θετικά πράγματα και όχι να κλαις συνέχεια πάνω από έναν πεθαμένο (αν καταλαβαίνεις την αντιστοίχιση). Οπότε, στη προκειμένη, ευτυχώς που η κολλητή σου πήρε απουσία :P Θα βρεθείτε και θα τα πείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη). Μην αγχώνεσαι γι'αυτό. Τώρα αν θες και κάπου αλλού να ξεσπάσεις, υπάρχουν τηλέφωνα, υπάρχουν ΜΣΝ, μέηλ και αρκετά sites στο δίκτυο, υπάρχει και η γυμναστική ή το τρέξιμο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βγάλεις από με΄σα σου αυτά που σκέφτεσαι και να ξεδώσεις. Μη το κάνεις όμως σε δικούς σου ανθρώπους ;) Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
α, αυτό είναι άλλο θέμα τώρα χαχα!!
Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
Είχα δουλειά και το ΣΚ δεν ήμουνα και πολύ Online. Ευχαριστώ για το κοπλιμάν και ανταποδίδω :) Τα καλύτερα δεν τα έχεις φανταστεί ακόμα ;) Μη φοβάσαι τίποτα. Καλή εβδομάδα Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 11:10 @Θ. Κλημεντίνη
Αιμιλία, ισχύουν αυτά που έχω ήδη πει. Ο τύπος δε φέρθηκε και με το καλύτερο τρόπο και η συμπεριφορά του σε δοιώχνει μία και καλή. Το όνειρο τελείωσε και ήρθε η ώρα να σηκωθείς. Να ξέρεις πως η ζωή έχει πιο αληθινά συναισθήματα. Και τα δικά σου θα βρουν ανταπόκριση στη ζωή και όχι στα όνειρα ;) Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 14:59 @Θ. Κλημεντίνη
ερωτήσεις του στυλ πού μένεις, τι σπουδάζεις/θα σπουδάσεις και πού, αν έχεις κάποιο στόχο και με το τύπο αλλά και γενικότερα. Αν θες μπες στο τσατ του Φτου
Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
με τα αν και τα ίσως δε κάνουμε χωριό :) Φωνή θες βασικά και ταρακούνημα, γιατί απ'ό,τι κατάλαβα δε θες και τόσο να διαλύσεις αυτό το όνειρο που ζεις.. Νομίζω ότι δεν αφήνεις το χρόνο. Είσαι ακόμα πολύ 'κουμπωμένη' Δε μπορώ να σου πω και πολλά μέσα από ένα thread γιατί θα χρειαστεί να ρωτήσω κι άλλες λεπτομέρειες πρώτα για να με βάλεις στο κλίμα. ΥΓ: Κλείσε τον ΑΝΤ1 παιδάκι μου :P Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
Εντάξει τότε, είσαι πιστέυω σε στάδιο ανάρρωσης και προχωράει ομαλά! Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας σχεδόν σε όλα, να το ξέρεις αυτό. Αν μπορούσε να γυρίσει και πίσω θα ήταν γαμώ τα παιδιά.. Αλλά τέλος πάντων, θα τον βρεις τον δρόμο σου και σύντομα πιστεύω. Όσο γι'αυτά που λες ότι μόνο αυτός μπορεί να σε σώσει, ε είναι λίγο υπερβολή δε νομίζεις;; Κι εγώ μπορώ να σε σώσω πάντως χαχα!! Πέρα απ'τη πλάκα, όλες αυτές οι μαύρες σκέψεις είναι φυσιολογικές γιατί η κατάσταση αυτή σου έχει αφήσει ένα σημάδι στη καρδιά σου. Δεν είναι όμως τόσο τραγικό ή ανεξίτηλο όσο νομίζεις (ή φοβάσαι). Με το καιρό θα σου μείνουν οι θετικές αναμνήσεις. Θα είσαι ακόμα η Αιμιλία, δεν θα είσαι μια άλλη εκτός αν ισχύουν οι θεωρίες περί κβαντομηχανικής και παράλληλων συμπάντων :P Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 10:11 @Θ. Κλημεντίνη
Με τα 5 χαμένα χρόνια, δεν εννοώ ότι κάθεσαι 5 χρόνια μπρούμητα στο κρεβάτι σου και κλαις με αναφιλητά και όταν κάνεις διάλειμμα να πάρεις μια ανάσα πλάθεις ιστορίες άρλεκιν με εσάς πρωταγωνιστές :P Σου λέω όμως ότι επί 5 χρόνια ουσιαστικά σ'έχει στοιχειώσει το παλικάρι. Έχει βάλει το μυαλό σου σε μια λούμπα που δεν μπορεί να ξεφύγει. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξεις! Και θα το αλλάξεις κάνοντας πράγματα που σ'ευχαριστούν. Έτσι θα πατήσεις στα πόδια σου και θα νοιώσεις πιο δυνατή, ψυχικά και συναισθηματικά. Τα φλερτ βοηθάνε στο να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση όλων μας (δε σου λέω πήγαινε με όποιον βρεις φυσικά). Καιρός λοιπόν να σηκώσεις το κεφάλι και να δεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη, να του δώσεις μια μούτζα (ή σφαλιάρα), να του πεις 'ξύπνα' και να αρχίσεις να κάνεις όνειρα για το μέλλον σου. Σκέψου εσένα ως Αιμιλία και όχι την Αιμιλία δίπλα στο Γιώργο. Τις μούτζες κάντες δύο. Η μία πάει για το κολικό... Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti?? |