Μήνυμα στις 26/10/2021 στις 11:09 @Διάφορα
παιδια το θεμα ειναι ασχετο με το σεξ απλα το εγραψα εδω επειδη ξερω οτι θα τ δουν πολλα ατομα. ειναι φοιτητης και ψαχνω συγκατοικο για να μοιρασω τα εξοδα. οποιος θελει μου απανταει
Πήγαινε στο θέμα: επειγον
Μήνυμα στις 25/10/2021 στις 16:07 @Sex
φιλαρακι σε καταλαβαινω γτ μου εχει συμβει κατι παρομοιο. συμβουλη μου ειναι να ξεκοψεις εντελως απο αυτο το ατομο ( η τουλαχιστον για ενα διαστημα ) γτ σου κανει πολυ κακο ( εφοσον βεβαια ξερεις οτι ειναι στρειτ και δεν υπαρχει ελπιδα). η συναναστροφη μαζι του μονο πονο θα σου προσφερει. ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που περνας και οσο συνεχιζεις να εισαι κοντα τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να ξεκοψεις. μπορει να εισαι ασχημα στην αρχη αλλα θα το ξεπερασεις. δεν γινεται να εισαι για παντα κολλημενος σε ενα ανεκληρωτο ερωτα. εισαι νεος βγες εξω γνωρισε αλλους ομοφυλοφιλους ερωτευσου και γενικα περνα καλα. και ποιος ξερει μπορει στο μελλον να εισαι ευτυχισμενος με καποιον αλλοα νδρα και παραλληλα να εχεις και τον κολλητο σου στην ζωη σου αν βεβαια τον εχεις ξεπερασει ερωτικα. θα ειναι κατι πολυ ομορφο. αν σε δυσκολευει η ολη φαση ισως θα ηταν καλο να ζητησεις τη βοηθεια ενος ψυχολογου. θα σε βοηθησει να το χειριστεις σωστα. ελπιζω να ξεπερασεις το θεμα σου να και να ζησεις ενα πραγματικο ερωτα. αφεσου!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος με τον κολλητο μου
Μήνυμα στις 9/10/2021 στις 01:30 @Sex
κοιτα η αληθεια ειναι οτι εχει σημασια απο που μαθαινεις κατι τετοιο. αλλα παλι αν υπαρχει συναισθημα εννοειται οτι δεν ειναι αρκετα σοβαρο για να χαλασει μια σχεση . γνωμη μου. πρεπει να εισαι ανοιχτομυαλος/η. καποιοι ανθρωποι γουσταρουν το αντιθετο φυλο καποιο το ιδιο και καποιοι και τα δυο. ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση. δεν υπαρχει τπτ κακο σε αυτο. τι παει να πει να ξεφτιλισω σε φιλους και γνωστους? πρεπει να αλλαξεις τροπο σκεψης. το να μιλησεις παντως για την σεξουαλικη ταυτοτητα της σχεσης σου σε ατομα τα οποια ο ιδιος/α δεν θελει να δωσει αυτες τις πληροφοριες επειδη ενδοχομενως να χαλασει τις σχεσεις τους ειναι πολυ κατινιστικο. αν εχεις πραγματικα συναισθηματα θα μετανιωσεις πραγματικα για αυτο που εκανες στο μελλον. καταλαβαινω οτι αν σε χωρισε για αυτο η απλα το εμαθες απο τριτους και νιωθεις προδωμενος/η η εκδικιση να μοιαζει ιδανικη λυση αλλα πιστεψε με δεν ειναι. αν απλα εμαθες παλι οτι η σχεση σου ειναι μπαι και τπτ αλλο δλδ ειναι ολα καλα μεταξυ σας τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις τπτ. αν τον/την αγαπας τοτε απλα θα συνεχιστει η σχεση σας. αν παλι χωρισεις για αυτον τον λογο τοτε μαλλον δεν εισαι και τοσο ερωτευμενος/η. αν παλι εισαι και το κανεις τοτε κακο του κεφαλιου σου. και επαναλαμβανω. το να εισαι μπαι ειναι κατι φυσιολογικο. ετσι ειναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ιδιοι
Πήγαινε στο θέμα: Bisexual σύντροφος;
Μήνυμα στις 8/10/2021 στις 15:39 @Sex
μικρη ηρεμησε ολα καλα θα πανε. δεν ειμαι γυναικα αλλα η περιοδος μπορει να διαταραχτει απο το πολυ στρες εγω αυτο ξερω. και εξαλου μιλαμε για μια μερα. σιγα ηρεμησε και δεν θα γινει τπτ
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 7/10/2021 στις 16:01 @Sex
λοιπον με την κοπελα θελουμε να δοκιμασουμε πρωκτικο και εχω μια ερωτηση. για να καθαριστει τελεια ο πρωκτος πρεπει να βαλει κατι στην τρυπα της ? πως επιτυγχανεται ο τελειος καθαρισμος? θα δωσω αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο σεξ
Μήνυμα στις 4/10/2021 στις 14:24 @Sex
θα ελεγα οτι ειναι αδυνατον. μην αγχωνεσαι ολα καλα. για να μεινει εγκυος μια γυναικα πρεπει ο ανδρας να τελειωσει βαθεια μεσα της και παλι δεν ειναι σιγουρο. μην αγχωνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ. αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη από προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 11:02 @Sex
λοιπόν μικρή σου απάντησα τι συμβαίνει. ψάξε και στο ίντερνετ το ίδιο θα δεις. δεν έχεις αναπτυχθεί αρκετά σωματικά για να κάνεις σεξ. πρέπει να περιμένεις χρόνο και καλύτερα χρόνια. δεν πρόκειται να ανοίξει η τρυπούλα σου γιατί δεν είναι η ώρα της ακόμα της .Αλλά αν τα καταφέρεις ( που δεν) θα πονάς πάρα πολύ γιατί θα είσαι πολύ σφιχτή . δεν πρόκειται να απολαύσεις τπτ μόνο θα πονάς( ειδικά η πρώτη φορά πονάει πιο πολύ απο ότι συνήθως). το πρόβλημα σου δεν λύνεται κ δεν ξέρω και τι επιπτώσεις μπορεί ν έχει στην υγεία ν προσπαθείς να το κάνεις ενώ το σώμα σου σου στέλνει σήμα πως δεν πρέπει . αν είσαι όμως τόσο πορωμένη πρέπει αρχικά να σε δει γυναικολόγος για να σου πει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό που πας να κάνεις μπας και καταλάβεις ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα. για τελευταία φορά ξεκόλλα ! όταν το ίδιο το σώμα λέει όχι είναι παράλογο εσύ να προσπαθείς γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά ( πέρα των άλλων που θα υπάρχουν αλλά δεν είναι γιατρός για να ξέρω μπορώ να σου πω στα σίγουρα ότι η περιοχή σου σε αυτή την ηλικία είναι πολύ σφιχτή και πάρα πολύ ευαίσθητη πράγμα που σημαίνει ότι έχεις πολλές πιθανότητες να τραυματιστείς η και να μολυνθείς) . τι θες ρε γλυκούλα να πονάς και να σχηματίσεις κακή γνώμη για το σεξ και να έχεις και πρόβλημα ( αν και πιστεύω ότι δεν θα ανοίξει ο κόλπος σου για να φτάσεις στο σημείο του σεξ). δεν πρέπει να το κάνεις αρκέσου στα φιλιά και χάδια και μεγαλώνοντας θα μπει στο πρόγραμμα και το σεξ μη βιάζεσαι. ελπίζω να σε έπεισα ότι είναι εντελώς λάθος αυτό που πας να κάνεις και ότι να σου υπενθυμίσω ότι πρέπει να ακούς το σώμα σου και να μην περνάς τα όρια που σου θέτει αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες. αλλά για είσαι σίγουρη για τις συνέπειες ρώτα ένα γιατρό. γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιοι γιατροί που ενημερώνουν για το σεξ . δεν είμαι σίγουρος αν αφορά μόνο την πόλη μου αλλά να το ψάξεις. σε εμάς είχαν έρθει στο λύκειο για να ενημερώσουν για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και μας είχαν πει ότι μπορούμε να τους παίρνουμε τηλέφωνο όποτε θέλουμε για ερωτήσεις σχετικά με το σεξ. να το ψάξεις σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που μπορείς να μιλήσεις και να σε ενημερώσει. εξήγησε του τα πάντα δες και κρίνε. ελπίζω να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα αν και ξέρεις την γνώμη μου. τα μηνύματα μου τελειώνουν και δεν ξέρω αν θ σου ξαναστείλω ελπίζω να σε βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το αγόρι μου
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 06:24 @Sex
είσαι πολύ μικρή αυτό είναι το πρόβλημα σου. το σώμα σου δεν είναι ακόμα έτοιμο για σεξ. είσαι μόλις 13. πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια ώστε να μπορεί το σώμα σου να ανταπεξέλθει. τώρα αν θες τη γνώμη μου από τα 15 ( που και πάλι μικρή είσαι) και ΚΥΡΙΩΣ μετά τα 15 το σεξ. τώρα είσαι πάρα πολύ μικρή. επίσης θεωρώ λίγο απίθανο να θες να το κάνεις από τέτοια ηλικία. στην περίπτωση που σε πιέζει ο φίλος να το κάνεις ξέκοψε το μαχαίρι. είναι θέμα υγείας και όχι μόνο. η πρώτη φορά πρέπει να είναι όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη. θες στα 16 οκ θες στα 18 θες στα 19 όποτε γουστάρεις εσύ. δεν ξέρω πάλι αν το έχουν κάνει οι φίλες σου και για αυτό νομίζεις ότι μπορείς και εσύ πάντως είναι φανερό ότι δεν είσαι έτοιμη τουλάχιστον σωματικά και μη του επιτρέψεις να σου ασκήσει πίεση. είναι μεγάλος και εκείνος είναι σε καλή ηλικία εσύ ΟΧΙ. έχετε διαφορετικές ανάγκες. αυτός θέλει σεξ ενώ εσύ είσαι σε φάση αγκαλίτσες και φιλάκια .θα δεις ότι θα επιμένει αλλά χώρισε τον αν δεν καταλαβαίνει και βρες κάποιον στην ηλικία που να ζητά φυσιολογικά πράγματα. οχι σεξ αλλα και το δάχτυλο και η πίπα είναι υπερβολή για ένα 13χρονο κορίτσι. συνοπτικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για λύσεις το πρόβλημα ( όπως θες εσύ) ούτε και μπορείς να συνεχίσεις μαζί του γιατί δε πιστεύω ότι θα σταματήσει να ζητά. βρες κάποιον στην ηλικία σου ή έστω κοντά ερωτεύσου πέρνα τέλεια και άσε τον 17αρη . έχει ανάγκες που εσύ δεν μπορείς να ικανοποιήσεις και είναι και παράλογο και να προσπαθείς . να το κάνεις όποτε νιώσεις ότι το θέλεις πραγματικά εφόσον βέβαια έχεις αναπτυχθεί και σωματικά . τώρα ΟΧΙ. και πάνω από όλα τα άλλα που είναι σημαντικά είναι πρωτίστως θέμα υγείας .
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το αγόρι μου
Μήνυμα στις 9/9/2021 στις 04:22 @Sex
εννοείται ότι μας αρέσει η πίπα περισσότερο. είμαι αγόρι αλλά νομίζω μπορώ να βοηθήσω. αρχικά είναι σημαντικό να προσέξεις όσο είναι δυνατόν να μην ακουμπούν τα δόντια σου για να μην τον πονέσεις. πάρε μια άνετη στάση ώστε να βολεύει την κίνηση του σώματος σου και άρχισε να ρουφάς απαλά. είναι πολύ ωραίο ν χρησιμοποιείς και την γλώσσα ειδικά να γλείφεις την βάλανο ( αυτό το λέω και για όσο τον έχεις μέσα). ξεκίνα στη αρχή να ρουφάς με ένα νορμάλ ρυθμό και στην συνέχεια δυνάμωνε. πρέπει και τα χείλοι σου να ακουμπούν το πέος σε όλη την διαδικασία δλδ να γίνεται τριβή με αυτά ( δεν είμαι σιγορος για το χείλος) . κράτα το με το χέρι σου στην αρχή από την βάση για να ελέγχεις πόσο βαθιά θα το βάζεις γιατί μπορεί να σε πιέσει και ο ίδιος για να μπεις πιο βαθιά ( αν εάν νιώσεις ότι μπορείς χωρίς το χέρι να το βγάλεις γιατί είναι πιο ωραίο σαν εικόνα) μπορείς αν θέλεις να το μαλακίζεις και λίγο την στιγμή που ρουφάς. χρησιμοποίησε μπόλικο σάλιο (βγάλε δλδ σάλια πάνω στο πέος έιναι ωραίο) . SOS ΠΟΛΥ σημαντικό είναι να ρουφήξεις και τους όρχεις. θα τον τρελάνεις( ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ κάτι που είναι πολύ συχνό και αν δεν έιναι ήδη καβλωμένος θα τον καβλώσεις).SOS Γενικότερα μη φοβηθείς να το βάλεις βαθιά. για την ακρίβεια πρέπει να το κάνεις πολύ συχνά. μικροενοχλήσεις φαντάζομαι θα υπάρχουν ειδικά για πρωτάρα. ( σόρρυ δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό γιατί δεν ξέρω πως είναι). σε ένα άλλο μήνυμα εδώ στο φόρουμ διάβασα ότι τις πρώτες φορές υπάρχει πόνος ΙΣΩΣ στο λαιμό ( πολύ ΕΛΑΦΡΥΣ τύπου ενοχλήσουλα). επιπλέον μπορείς πριν αρχίσεις το οτιδήποτε ( πχ μπορείς να αρχίσεις με τους όρχεις) να ασχοληθείς ( για λίγο μερικές γλειψίες) με την ευρύτερη περιοχή δλδ να γλείψεις λίγο πάνω από το πέος γύρω από τους όρχεις κτπλ.SOS σημαντικό επίσης είναι να τον κοιτάς όσο μπορεί κατά την διαδικασία. είναι απο τα sos αυτό είναι σούπερ απογειωτικό να τον κοιτάς στα μάτια με πρόστυχο βλέμμα να δείχνεις ότι το γουστάρεις αυτό που κάνεις. σχετικά με το σπέρμα γνώμη μου είναι να καταπιείς και να του το δείξεις δλδ να τα καταπιείς προκλητικά( βέβαια αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση αλλά να ξέρει ότι θα ξενερώσεις λίγο αν τα πετάξεις). αυτά δεν ξέρω τι άλλο να πω ήδη ήμουν αναλυτικός. τέλος να περάσεις καλά να μην έχεις άγχος και ν ξέρεις ότι θα το καταευχαριστηθείς. πες του να ξυριστεί και να είναι πεντακάθαρος. και μην φρικάρεις αν σε βρίζει κατά την διάρκεια . εμάς τα αγόρια μας αρέσουν τα βρωμόλογα. αυτά. αποδεκτή αν σε κάλυψα. Υ .τα sos αφορούν τα σημαντικότερα κατά την γνώμη μου ( το κάθε σος είναι για μία πρόταση)
Πήγαινε στο θέμα: Pipa |