Μήνυμα στις 22/9/2021 στις 10:06 @Sex
ναι εννοω ζιγκολο. σε αυτο το θεμα αποφασισε εσυ τι θελεις . εγω λεω οτι ειναι καλυτερα ζιγκολο γτ ετσι δεν θα μπει στην διαδικασια να σκεφτει να σε απατησει με τον ανδρα που θα συνευρεθει. μπορεις να ψαξεις να βρεις φωτογραφιες του ( για να τον δει) και να συννενοηθεις μαζι του ετσι ωστε να της κρυψει την ταυτοτητα του. αν παλι ξερεις τον τυπο που σου τα φορεσαν και θελεις ντε και καλα να την δεις λαιβ με αυτον τοτε ισως πες της να φερει εκεινη καποιον γνωστο που " ξερει , νιωθει ανετα και εμπιστευεται". εχεις πολλες πιθανοτητες να πεσεις πανω στον τυπο. τελος γνωμη μου ειναι αν και δεν με ρωτησες να μην αφησεις ετσι την απιστια. μετα την φαση (αν γινει) κανε οτι εμαθες για αυτο που σου εκανε και ξεκαθαρησε το γτ μπορει να υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που δεν ξερεις
Πήγαινε στο θέμα: Cuckold θέμα
Μήνυμα στις 22/9/2021 στις 05:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον δεν ειμαι cuck αλλα εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το ζητησεις ειδικα τωρα. δε ξερω τι εχει γινει μεταξυ σας αν δλδ της ειπες οτι ξερεις οτι σε απατησε και ειστε χωριστα η αν το συζητησατε και την συγχωρεσες παντως αν την αγαπας πραγματικα και εισαι διατεθειμένος να αφησεις πισω σου το συναισθηματικο κομματι ( οτι δλδ σιγουρα θα πληγωθηκες κιολας) δεν μπορεις με τπτ να της το προτεινεις τωρα. αν το κανεις τοτε θ καταστρεψεις τη σχεση σας θα πεσεις πολυ στα ματια της και θα σε ξεφτισει θ στο κερατο γενικα. . καταλαβαινω την καβλα που σου δημιουργει η σκεψη να βλεπεις καποιον να στην πηδαει ( που ειναι φαντασιωση πολλων ανδρων) αλλα αν θες να κρατησεις την σχεση σου με αυτη την γυναικα πρεπει να αφησεις ν περασεις πολυς χρονος προτου το ζητησεις και φυσικα να γινει με πλαγιο τροπο. προτεινες της να βαλετε μια φορα μια γυναικα στο κρεβατι σας και μια αλλη φορα ανδρα και παρε ματι. ολα αυτα βεβαια τα λεω σε περιπτωση που ξερει οτι γνωριζεις για την απιστια. αν δεν ξερει οτι γνωριζεις απλα προτεινε το. πες της οτι ειναι μια φαντασιωση που θες να πραγματοποιησεις . και αν ντρεπεσαι ζητα αυτο που σ γραφω παραπανω για ξεκαρφωμα μια φορα γυναικα μια ανδρα . και ποιος ξερει μπορει και ν σ φερει αυτον που σε κερατωσε. παντως και στην περιπτωση που την αγαπας και δεν ξερει οτι ξερεις για την απιστια πραγματοποιησε την φανατασιωση και επειτα πες της οτι γνωριζεις τι εγινε ( και φυσικα οτι το εμαθες μετα τη φαση σας). αν την αγαπας θα τα βρειτε. τελος οτι και αν γινει το καλυτερο θα ηταν ν γινει με εναν επαγγελματια που δεν θα τον γνωριζειΠήγαινε στο θέμα: Cuckold θέμα
Μήνυμα στις 11/9/2021 στις 03:33 @Διάφορα
θ ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής π βοηθά στην μυική ανάπτυξη. δλδ τι να πάρω συγκεκριμένα π.χ μια μάρκα. επίσης θα ήθελα ( αν γίνεται. δεν με απασχολεί τόσο αυτό όσο το συμπλήρωμα. αν δεν απαντήσετε στο δεύτερο σκέλος δεν πειράζει τόσο )γενικότερα συμβουλές για την πιο εύκολη μυική ανάπτυξη. θ δώσω ΑΠΟΔΕΚΤΗ (στην απάντηση π θ με καλύψει τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος)
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστηριο συμπλήρωμα συμβουλες
Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 16:04 @Sex
Φίλε η είσαι τρολ που γελάς με τον μαλάκα που σου απαντάει σοβαρά ( και ελπίζω να ισχύει) ή έχεις μεγάλο θέμα. Συγνώμη που στο λέω αλλά ο άκρως απαξιωτικό όρος που χρησιμοποίησες για τα άτομα που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας ( ψυχασθενής) περιλαμβάνει και εσένα και άτομα που έχουν σκέψεις σα και τις δικιές σου ( εφόσον μου λες αλήθεια και δεν τρολάρεις) και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τραβηγμένο. Δεν μπορεί να μη καταλαβαίνεις πόσο άρρωστη είναι η σκέψη να συνάψεις ερωτική σχέση με συγγενή . και μόνο που το θεωρείς και προοπτική και δεν καταλαβαίνεις πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση σου είναι απόδειξη ότι χρήζεις επιγόντως ψυχιατρικής βοήθειας. ΜΗΝ το αμελλείς δεν είναι της πλάκας. σε κάποιες χώρες πράξεις σαν και αυτές τιμωρούνται ποινικά και πολύ αυστηρά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΜΕΣΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. τέλος να σου πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τρολάρεις αλλά για καλό και για κακό εγώ έγραψα την συμβουλή μου. ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΓΤ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΟΡΡΥ. αν το πρόβλημα είναι αληθινό ελπίζω να σοβαρευτείς και ν διώξεις αυτές τις σκέψεις με τη βοήθεια ειδικού. αν πάλι με δουλεύεις ν ξέρεις ότι κατάφερες και με τάραξες αρκετά
Πήγαινε στο θέμα: gay brothers
Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 15:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν φίλε έχεις πρόβλημα και εσύ και ο αδερφός σου. Πρέπει να πάτε σε ειδικό ( ψυχίατρο). Και δεν το λέω αυτό κακόβουλα αντιθέτως. Μη ντρέπεσαι. Τα προβλήματα είναι για να αντιμετωπίζονται. Το να γουστάρεις και να καβλώνεις με τον αδερφό σου ( όπως και αυτός) είναι πέρα από τα όρια του φυσιολογικού. Δηλαδή τώρα λες ότι φασωνόσασταν και τις παίζατε. έπειτα τι? Αδέρφια είστε δε θα υπάρχουν στιγμές π θ είστε μόνοι? Τότε τι θα γίνει αν ξεφύγετε από τον έλεγχο θα γαμηθήτε? Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο μπορεί να είναι παιχνίδι των ορμονών ( παρατραβηγμένο μου φαίνεται προσωπικά αυτό ) αλλά αυτό που περιγράφεις μοιάζει με αιμομιξία. το μόνο που πρέπει να νοιώθουν τα αδέρφια μεταξύ του είναι αγάπη (αδερφική). ΜΗΝ το αφήσεις να συνεχιστεί αυτό. και δεν εννοώ μόνο την "σεξουαλική συνεύρεση " αλλά το γενικότερο συναίσθημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να θέλεις να" στο. χώσει" ο αδερφό σου. ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ (μαζί να πάτε) ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ να σας πει τι φταίει. και επαναλαμβάνω ότι στο λέω για το καλό το δικο σου και του αδερφού σου όχι για να κρίνω. μην ντραπείς καθόλου. και εγώ και πολλά άτομα έχουν επισκεφτεί συμβούλους ψυχικής υγείας. Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο καιρό τον γουστάρεις σεξουαλικά ( γιατί έχει σημασία) και να μου πεις φυσικά αν θέλεις τι αποφασίσατε . Τέλος επαναλαμβάνω μην αφήνεις άλλο αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί πάτα γερά στα πόδια σου και πάρε την γνώμη ειδικού. Και φυσικά μην πείτε τίποτα στην οικογένεια γιατί θα τρελαθούν οι άνθρωποιΠήγαινε στο θέμα: gay brothers
Μήνυμα στις 31/8/2021 στις 04:19 @Διάφορα
μπορει να μην εχεις κοινωνικη φοβια αλλα καποιο προβλημα (ψυχικης φυσεως) με το ΑΓΧΟΣ. πηγαινε σε καποιον ειδικο γτ αυτο που περιγραφεις δεν φαινεται και τοσο απλο
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 31/8/2021 στις 03:20 @Διάφορα
σκέφτομαι να κάνω δήλωση στις φοιτητικές εστίες του απθ και θ ήθελα να μάθω αν δέχονται κατευθείαν τους πρωτοετείς γιατί είδα ότι μόνο οι αιτήσεις τελειώνουν τον Νοέμβριο. μπαίνω αμέσως η μετά απο μήνες
Πήγαινε στο θέμα: εστιες επειγον |