Μήνυμα στις 10/4/2022 στις 14:24 @Sex
Μια ερώτηση για όλους τους άντρες 12-14... Βλέπω στα πορνό πως τα πέη είναι με το κεφαλή έξω στην στύση.. όταν αυνανίζομαι εγώ όμως μόνο ένα μέρος του πέους είναι έξω, το πετσακι δεν κατεβαίνει όλο και συνδέεται με μια κλωστή ας πούμε.. Αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα; Έχω κάποια πάθηση; Φίμωση δεν νμζ να είναι γτ δεν κατεβαίνει το πετσακι τόσο λίγο και την παίζω κανονικά... Πείτε μου σας παρακαλώ
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 21/2/2022 στις 13:46 @Sex
Εε θα ακουστεί λίγο περίεργο αλλά πώς μετράω την περίμετρο; Δλδ εννοείς γύρω γύρω; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 16/2/2022 στις 05:07 @Sex
Παιδιά την έχω 14,5 και είμαι 13 χρόνων. Είναι καλά ; Μ έχουν μπει ιδέες για αυτό ρωτάω πλιζ απαντήστε.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 16/9/2021 στις 12:31 @Sex
@lida Θέλω να σου δώσω ένα τεράστιο συγχαρητήρια. Παρακολουθώ όλα σου τα μηνύματα και εύχομαι να επιτύχεις και να γίνεις γιατρός όπως εσύ επιθυμείς. Ούτε σε ένα μήνυμα δεν διαφωνώ! Απλά μπράβο! Συνέχισε έτσι να βοηθάς είσαι το καλύτερο μέλος! Πήγαινε στο θέμα: Pipa
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 02:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γιατί δεν βγαίνεις με τους φίλους σου, με ;στους που κανεις περισσότερο παρεα, να πάτε σε κανένα μπαρ ή σε κανένα κλαμπ να βρεις καμία ; Και ποτέ δεν ξέρεις... Δεν υπαρχει λόγος να ντρέπεσαι γτ αν της αρέσεις όλα καλά, αν όχι δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ σο... No problem. Δοκίμασε το!Πήγαινε στο θέμα: Εθισμενος στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 2/9/2021 στις 14:14 @Sex
Άκου... Μπορεί προσωπική εμπειρία να μην έχω και να είμαι λίγο μικρός για να συμβουλεύω έναν κατά αρκετά χρόνια μεγαλύτερό μου αλλά θελω να σπουδάσω ψυχολογία οπότε άκου με λίγο: Στους γονείς ακόμα μην αναφέρεται κάτι δεν χρειάζεται. Θέλω να μου πεις εάν σου αρέσουν μόνο οι άντρες ή και οι γυναίκες ή και τα δύο. Επίσης καλό θα ήταν να μην ξαναγίνει γιατί θα γίνει συνήθεια και δεν πρέπει. Καλά θα ήταν να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις και να σκέφτεσαι αλλά πράγματα και άλλους όταν την παίζεις. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς τουλάχιστον προσπάθησε το! Πήγαινε στο θέμα: gay brothers
Μήνυμα στις 31/7/2021 στις 04:43 @Sex
Κοίτα είναι λίγο ντροπιαστικό άμα το σκέφτεσαι αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Κ γω τους έχω πιάσει να κάνουν σεξ και ήταν ότι χειρότερο και ευτυχώς που δεν με κατάλαβαν. Μην ανησυχείς τίποτα το μη φυσιολογικό. Πήγαινε στο θέμα: Ο Πατέρας μου βλέπει τσόντες
Μήνυμα στις 20/7/2021 στις 06:59 @Θ. Κλημεντίνη
Απ' ότι βλέπω έχει πολύ καιρό που γράφτηκε αυτό το μήνυμα. Εάν μπορείς και αν έχει προχωρήσει το πράγμα πες τπτ επί αυτού.
Πήγαινε στο θέμα: έκανα βλακία! τη θέλω πίσω!
Μήνυμα στις 20/7/2021 στις 05:17 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:13 χρονων, 1,65 ύψος και 42-43 νούμερο παπούτσι ( αγόρι )Πήγαινε στο θέμα: Τι νούμερο παπούτσι φοράτε;
Μήνυμα στις 18/7/2021 στις 05:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ίσως ναι, ίσως όχι, ανάλογα. Αν θες να χύσεις πάρα πολύ παίξτην αργά και βασανιστικά μέχρι όσο πάει. Θα σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο."Αποδεκτή" αν καλύφτηκες. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους και τρόποι αυνανισμού |