Μήνυμα στις 12/7/2021 στις 05:39 @Sex
Καλησπέρα φίλε το ξύρισμα στα χέρια δεν είναι "απαραίτητο" στα αγόρια. Και μαύρες να είναι δεν φαίνονται χάλια όπως επίσης και στα πόδια. Αμα βάλεις ξυράφι θα γίνουν 3 φορές χειρότερα. Μπορείς να κάνεις λέιζερ αλλά κοστίζει και θέλει συχνά. Αποδεκτή αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα σώματος
Μήνυμα στις 8/7/2021 στις 11:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε. Έχω κι εγώ αυτό το θέμα.. Βασικά το είχα παλαιότερα. Είμαι 19 και δεν είχα πολλές σχέσεις και κατακτήσεις στη ζωή μου. Πραγματικά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου, όχι να δείξεις κάτι άλλο, απλώς ο εαυτός σου. Αυτό είναι το μυστικό μου εμένα που δυστυχώς άργησα να το καταλάβω και με έχει βοηθήσει παρά πολυ.Πήγαινε στο θέμα: Ντροπαλότητα σε όμορφα κορίτσια :/
Μήνυμα στις 8/7/2021 στις 11:07 @Sex
Αμα τον μέτρησες 16 cm. Τόσο ειναι.. Δεν μεγαλώνει με την σεξουαλική πράξη..
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 8/7/2021 στις 07:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ίσως να ξυρισες κόντρα, δηλαδή αντίθετα με την φορά που βγαίνει η τρίχα (με αποτέλεσμα να γυρίσουν οι τρίχες). Αυτό προκαλεσε τα σπυράκια. Μπορείς να το αποφυγεις βρεχοντας το σημείο πειν ξυριστείς με κρυο νερο για ώρα ώστε να σφάξει τι δέρμα. Επίσης υπάρχουν κάτι κρέμες που βαζεις όταν έχουν ήδη βγει τα σουρακια.Αποδεκτη αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στον πεο
Μήνυμα στις 3/7/2021 στις 00:16 @Sex
Καλημέρα σε ολους. Είμαι 19 ετών και εκανα μερική περιτομή εχθές 2 Ιουλίου και σήμερα 3 Ιουλίου έβγαλα την γαζα, τα ράμματα δεν είναι ορατά από εμένα διότι τα έχει καλυψει το δερμα το οποίο είναι πρησμένο και μπορώ να το τραβήξω λίγο για να τα δω. • Το πρήξιμο σε ποσο καιρό θα αποχωρησει; • Η ενόχληση της να κάνουμε ποτε θα αποχωρήσει; • Τα ράμματα ποτε θα αποχωρήσουν; • Υπάρχει θέμα που έβγαλα την γαζα στην μια μέρα; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα όλους! Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση-Περιτομή
Μήνυμα στις 3/7/2021 στις 00:09 @Sex
Έρχομαι Κυπρο μετά τις 15 Αυγουστου Παρουσιάζεται 19 Ιουλίου στην Θήβα Πήγαινε στο θέμα: Στρατος και μαλακια |