Μήνυμα στις 30/1/2022 στις 08:09 @Sex
Όχι να μην μπορώ να χύσω. Μια χαρά μπορώ. Απλά να σταματάω να τον παίζω λίγο πριν τον οργασμό ουσιαστικά αποφεύγοντας τον. Είναι κακό αυτό για την σεξουαλική υγεία μου? Αυτό σκέφτηκα να το κάνω καμιά φορά για δύο λόγους: 1) Ψυχολογικοί, διότι συνήθως μετά τον οργασμό και την εκτόνωση νιώθω περίεργα και που και που άσχημα. 2) Μου αρέσει να μένω καυλωμένος.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι κακό να μη χύνω?
Μήνυμα στις 27/9/2021 στις 23:40 @Κλάψιμο
Ιδεοψυχαναγκασμούς έχεις και πολλοί άνθρωποι επίσης. ΜΗΝ αναζητάς συμπτώματα στο διαδίκτυο και λες έχω αυτό, κυρίως φέτος. Προσπάθησε να το δεις κάπως εξωτερικά. Τι εννοώ; Π.χ. είχες ένα μικρότερο αδέρφι θα ήθελες να σε βλέπει έτσι δηλαδή θες να δίνεις ένα τέτοιο παράδειγμα, μία τέτοια εικόνα; Α και λέγε είμαι η (Όνομα , Επώνυμο) είναι δυνατόν να με βασανίζουν τέτοια; Είναι δυνατόν να πάω ΕΓΏ σε ψυχολόγο; Να μιλάς σε φίλες που εμπιστεύεσαι. Αν δεν έχεις φίλες που να εμπιστεύεσαι, αδέρφια , γονείς. Επίσης όταν λέω σκέφτομαι χαλαρά π.χ. σκέψου μια εικόνα π.χ. στην παραλία ή κάπου αλλού κάποια βόλτα με φίλες όπου ήσουν απόλυτα χαλαρή. Το διαφορετικό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να είσαι στην παραλία ΚΑΙ να διαβάζεις. Καλή δύναμη! Πήγαινε στο θέμα: Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή
Μήνυμα στις 13/6/2021 στις 04:07 @Sex
Άλλοι ψήνονται στα νοσοκομεία και στα ψυχιατρεία και έχουμε τέτοια θέματα; είναι δυνατόν; Να σου θυμίσω ότι ο μέσος όρος της Ελλάδας στο μέγεθος είναι κάπου στο 13..
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ- μέγεθος
Μήνυμα στις 9/6/2021 στις 10:10 @Θ. Κλημεντίνη
Απλό βρες μια στο δρόμο και πες της σε θέλω
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως θα βρω κοπέλα,από που να αρχ |