Μήνυμα στις 9/6/2021 στις 07:35 @Θ. Κλημεντίνη
Πείτε μου παρακαλώ δεν ξέρω από που να αρχίσω δεν μιλάω με καμία ούτε ξέρω ούτε μαρεσουμ
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως θα βρω κοπέλα,από που να αρχ
Μήνυμα στις 7/6/2021 στις 22:55 @Sex
Είναι το τελευταίο μου μήνυμα έχω δει βεβαίως και λεσβιακο μου αρέσει ποιο πολύ άντρας κοπέλα μου αρέσει όταν του παίζει το πουλί και παίζω κι εγώ το δικό μου ταυτόχρονα ... Ωστόσο αν δω μνι πολύ ώρα μπορεί και να μου πέσει αυτό θέλω να πω... Γεια χαρά νταν.
Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο
Μήνυμα στις 7/6/2021 στις 13:54 @Sex
Δεν μου προκαλεί αποστροφή. Μα δεν με καυλωνει καν ρε μάγκες. Δεν ξέρω.. Ψωλες και γκει δεν γουστάρω στρειτ είμαι. Το αιδοίο είναι το μόνο που δεν με ανάβει όταν βλέπω τσόντα...
Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο
Μήνυμα στις 7/6/2021 στις 10:01 @Sex
Χτύπα κλήση Δρομοκαΐτειο.
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μου τρελαθηκε ?
Μήνυμα στις 7/6/2021 στις 08:18 @Θ. Κλημεντίνη
Βοήθεια. Ούτε μιλάω ούτε μιλούσα με καμία ούτε μου αρέσει καμία αφήστε τα...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πως θα βρω κοπέλα,από που να αρχ
Μήνυμα στις 7/6/2021 στις 01:00 @Διάφορα
Επειδή δεν θέλω να σωπάσω για πάντα όπως λέει και το "Διάφορα" μου είπες ότι είσαι ψυχολόγος... Τι είσαι λέει;;; Κι εγώ είμαι ελέφαντας τουρουυυυ τουρουυυυ
Πήγαινε στο θέμα: Mario16
Μήνυμα στις 6/6/2021 στις 13:32 @Sex
Σε ευχαριστώ τουλάχιστον που μου απάντησες.
Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικο μουνί
Μήνυμα στις 6/6/2021 στις 12:10 @Sex
Επίσης μια κοπέλα δεν είναι μόνο για σεξ. Εκτός αν βρίσκονται μόνο για σεξ. Οι κοπέλες δεν είναι αντικείμενα του έρωτα. Και το ότι εχεις γκόμενά δεν σημαίνει ότι έχεις επίπεδο. Εγω στα τελευταία μηνύματα σου βλέπω έναν τόνο ειρωνικό και προσβλητικό (πχ στη lida , στο παιδί που πήρε κιλά στην καραντίνα ειδικά εκεί). Και δεύτερο λάθος λες ΕΣΥ ότι έχεις επίπεδο. Όχι οι άλλοι. Κι εγώ έχω επίπεδο στον ουρανό επειδή το λέω εγώ.
Μήνυμα στις 6/6/2021 στις 11:59 @Sex
Θεωρείς ότι ο αυνανισμός είναι κάτι κακό όταν δεν υπάρχει σεξ;
Μήνυμα στις 6/6/2021 στις 10:55 @Sex
Μάριε εγώ 18 χρόνια που ζω πάντα με σνόμπαραν οι κοπέλες που λες. Εσύ έχεις βρει; Και που θα βρω δηλαδή;
Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικο μουνί |