Μήνυμα στις 2/10/2021 στις 03:18 @Sex
Μια φίλη μου μου εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει σεξ κάθε μέρα αλλά δεν βρίσκει το άτομο που να της το κάνει κάθε μέρα ενώ έχει πάει με πολλούς. Τι θα μπορούσα να της πω για να τη βοηθήσω;
Πήγαινε στο θέμα: Πολύ ανάγκη για σεξ
Μήνυμα στις 27/9/2021 στις 23:02 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ είμαι ένα χρόνο μικρότερη, συνεπώς δεν ξέρω ακόμη τι εστί πανελλήνιες εξετάσεις αλλά θα σε συμβούλευα τα εξής:1. Όταν είναι αναγκαίο χτύπησε το χέρι σου σε αυτά που λες όσες φορές κρίνεις ότι πρέπει. 2. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να αφήσεις κάτω το βιβλίο αρκεί να μην το αφήσεις εξαιτίας αυτών. Εννοώ να μην το παρατήσεις.. 3. "Σωστό" πράγμα κρίνεις εσύ τι είναι σε αυτή τη φάση. Δεν πρέπει πιστεύω να σου τρώει ενέργεια οτιδήποτε τέτοιο παρά το διάβασμα. 4. Μπορεί να σου βγουν πολλά και διάφορα αυτή τη χρονιά λόγω άγχους και πίεσης και άλλων παραγόντων στα λέω επειδή έβλεπα την αδερφή μου. Εννοείται αν θες να πας σε ψυχολόγο σκέψου το καλά και συζήτα το μπορεί να βοηθήσει. Επίσης θα βοηθούσε να ανοιγόσουν σε κοντινά άτομα ιδίως φίλες σου. Προσπάθησε να είσαι ελεύθερη από τέτοια και χαλαρή. Εξετάσεις βασισμένες στο διάβασμα που έδωσες αυτή τη χρονιά δίνεις και όχι σε οτιδήποτε άλλο. Κουράγιο και δύναμη. Πήγαινε στο θέμα: Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή
Μήνυμα στις 5/6/2021 στις 10:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ρώτησα τη μαμά μου και μου είπε ότι στην περίπτωση αυτή η αδύναμη είμαι εγώ και μου ειπε να βρω κάποιον άλλον, από το λύκειο ας πούμε... Επίσης παλιότερα είχα ακούσει για ένα βίντεο ενός αρρωστημενου που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο που δολοφόνησε τον εραστη του και μετά...... και μου ήρθε τώρα στο μυαλό κι έχω τρομοκρατηθει οπότε αφήστε το...
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία
Μήνυμα στις 5/6/2021 στις 07:29 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω μιλήσει και με επαφές του μιλάμε με άτομα που ξέρω κι εγώ και μου είπαν ότι είναι οκ άτομο και δεν έχει εμπειρίες γενικά.. Τώρα για το σεξ θα ήθελα πολύ να του κάνω στοματικο γιατι μου αρέσει πλ το του καταλάβατε... Για σεξ νομίζω δεν είμαι έτοιμη ακόμα. Και του το έχω πει. Δεν φαίνεται κακός ούτε επικίνδυνος κι έχω μιλήσει με γνωστούς μου που τον ξέρουν κι είναι φίλοι του στο fb. Ωστόσο είναι 20 και πολύ γεροδεμένος αλήθεια είναι... Πφφ δεν ξέρω πραγματικά μπορεί να με φέρει σε δύσκολη θέση αν θελήσει σεξ. Τι έχετε άλλο να μου πείτε πάνω σε αυτά; Ως προς κεντρικό μέρος αποκλείεται διότι είναι προσωπική στιγμή! 😂
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία
Μήνυμα στις 5/6/2021 στις 01:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γνώρισα έναν 20χρονο στο FB . Είμαι 16 και είναι πολύ επίμονος να βρεθούμε. Τι με συμβουλεύετε οι πιο έμπειρες ; σε γονείς και αδέρφια δεν έχω πει τίποτα..
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία |