Μήνυμα στις 3/6/2021 στις 00:37 @Sex
Νομίζω ότι κι οι δυο θέλουμε να μας κάτσει έτσι... ενώ θέλει προσπάθεια ξέρω γω ... Αλλιώς περίμενε από τη ζωή.. Όχι σιγά να περιμένω θέλω μουνακι τώρα!!! 😪😪 Επίσης στο διαδίκτυο δεν έχω κοινωνικές επαφές οπότε είναι δύσκολο να βρω καμιά γνωστή οπότε πάμε για τελείως ακυρη εσύ πως τα πας με αυτό το διαδίκτυο
Πήγαινε στο θέμα: Όση έχετε κάνει sex
Μήνυμα στις 3/6/2021 στις 00:13 @Sex
Τι να σας πω κι εγω... Κι εγώ θέλω να γαμησω ο ερμος
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 12:32 @Sex
Έλα ρε παραλία παραλία μπιτσομπαρα και μαλακιες. Στο διαδίκτυο εγώ που ψάχνω ψάχνω ψάχνω δε βρίσκω τίποτα.... Απολύτως. 0.
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 12:11 @Sex
Στην ηλικία μου είναι... Ω κατάλαβα... δεν πειράζει υπάρχουν και μεγαλύτερες καλές 😉
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 09:56 @Sex
Πωω φαντάζομαι να τη βλέπεις να αλλάζει ή με το μινι και το τιραντακι πιτζαμουλες και γαμω
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 09:52 @Sex
Είναι πολύ καυλα; Η γειτόνισσα;
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 09:50 @Sex
Αν δεν είναι ανήλικη και ξέρω γω είστε κοντά ηλικιακά μη φοβάσαι ευκαιρία να γαμησεις
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 09:49 @Sex
Γιατί δεν της λες να γνωριστείτε και ίσως να γίνει κάτι
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 07:01 @Sex
Εγώ δεν έχω κάνη ποτέ πος είναι διαφερη από τη μλκια; Επίσης όταν αυνανιζομαι χαϊδεύω και το κεφάλι με λίγο σάλιο και επίσης ανεβοκατεβαζω. Το χω βαρεθεί κάπως. Κάνα ψαγμένο σαιτ με σεξουαλικα πέρα από τα κλασικά πορνχαμπ ινσρα ξέρουμε; Εσείς αυναβιζεστε και με κάποιες που είδατε στο δρόμο ας πούμε εγώ δεν βλέπω ποτέ καμία αξιόλογη
Πήγαινε στο θέμα: Όση έχετε κάνει sex |