Μήνυμα στις 24/5/2021 στις 10:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι φοβερό αίσθημα κάθε φορά που ανοιγει η πίσω πόρτα να υποδεχτεί εισβολέα είναι πρωτόγνωρη.αν μπορείς να σφίξεις λίγο τον εισβολέα δηλδ με την τρύπα σου να το σφίξεις πολύ θα έχεις καλύτερη αίσθηση και ηδονή.μπορεί να σου τσιμπάει τις ρώγες σου και να στο παίζει...αν χύσει ει μέσα σου προσεχε το αυτο τοτε θα νιώσεις τρέλα τα καυτά ζουμιά του .θα τον κρατήσεις οσο μπορείς μέσα να κολυμπήσει στα χυσακια του .και θα κυλήσεις το ποπουδακι σου πιο πολύ πάνω του.σαν γυναίκα επειδη χαιδευομαι τρέλα στην κλειτορίδα εχει τύχει να εχω οργασμο όταν χύνει .ή με στραπον όταν μπαίνει καποια φίλη είναι τελειο.δοκιμασε το.Πήγαινε στο θέμα: Str8 or bi
Μήνυμα στις 23/5/2021 στις 04:19 @Sex
Ναι έχει πετσακι αλλα το πιέζω Γιάν βγει το κεφάλι μονο και να την χαϊδεύω γύρω γύρω οποτε εχω τρομερη ηδονή .αν δε βλέπω και πορνό τρελαινομαι.το πετσακι δεν το θελω εκεί.γιαυτο κατεβάζω.όταν την χαϊδεύω με γρήγορους ρυθμούς όπως εχθές που το γλύψιμο της κολλητής μου δεν είχε την ταχύτητα που γούσταρα αφηνόμουν μονη.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλη κλειτορίδα
Μήνυμα στις 23/5/2021 στις 04:16 @Sex
Σου δημιουργεί πρόβλημα,πρώτα στην εμφάνιση αν φοράς κάτι εφαρμοστό;Μετα στο σεξ πολλοι μου έχουν πει ότι τους εμποδίζει και τους ξενερώνει.όταν ερεθίζομαι είναι τσουτσουνακι και φοραω αν και σπάνια μαγιό και δεν πέφτει.σε άλλους άνδρες αρέσει σε άλλους όχι.μια φίλη που την είδε χθες πως έγινε πίσω από το μαγιό...τι να πω εμπειρία φοβερη.επιστρεψαμε και συνεχεια κολλημενη πάνω εκεί..σημερα εχω το ίδιο τρομερό ερεθισμό ,βαζω το δάκτυλο απαλά και έκανα μια ώρα να τελειώσω ,και γεμισε το σεντόνι.δεν θα το εχω πρόβλημα bisexual είμαι οποτε θα το απολαμβάνω .απλα θελω να μάθω πως και σε άλλες γυναίκες γίνεται καποια νέα τακτική που να φέρει τον μαξ οργασμο.Φιλακια ευχαριστω.
Μήνυμα στις 21/5/2021 στις 07:15 @Sex
Και εγω παροτι εχω πολλές επαφές εν τούτοις μαρεσει πολύ να εχω οργασμο ειδικα με την μεγάλη κλειτορίδα.πολλές φορές εχω φαντασίωση άλλες χωρίς γιατί όταν ακουμπήσω γίνεται χαμός.μαλιστα ξέρω ότι με παίρνουν μάτι σε φιλικά σπίτια στην τουαλέτα αλλα δεν σταματω μαλλον την βρίσκω και κατεβάζω φούστα ή παντελόνι και όρθια τρεμω από ερεθισμό.
Πήγαινε στο θέμα: Ριψοκινδυνο μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 21/5/2021 στις 07:09 @Sex
Σε ευχαριστω πολύ.Και μένα μου εχει προτείνει αλλα μακρια όχι για το οικονομικό αλλα δεν ξέρω ομως φοβαμαι αισθητικές επεμβάσεις.εσενα ποσο σου είναι;Σημερα στην παραλία που έκανα μπάνιο είχε σηκωθεί ήταν τεράστια.οποτε αναζητώ μέρη έρημα.ασε που σε πλαζ όταν πάω να αλλάξω με ακολουθούν για να δουν ..τι να δουν;
Μήνυμα στις 20/5/2021 στις 11:20 @Sex
Δες ρωτησε τον μηπως αυνανίζεται πολύ και όταν ερχεται σε σένα είναι κουρασμενοςω
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 20/5/2021 στις 11:00 @Sex
Είμαι 34 ετών και με θεωρούν όμορφη.είμαι ακομπλεξάριστη και μαρεσει πολύ να κάνω γυμνισμό.επειδη τα τελευταία χρόνια κάνω bodybuilding εχει μεγαλώσει η κλειτορίδα μου.ειδικα λόγω του λοκνταουν έκανα πολλές ώρες και έπαιρνα χάπια από Αμερική που με βοήθησαν.όταν πηγα να αγοράσω μαγιό ειδα ότι πεταγόταν σαν μικρό πέος.Η κοπέλα υπάλληλος που είδε την εφαρμογή του μαγιό μου λέει πρόβλημα..λεω το βλέπω είναι πολύ εφαρμοστό.Πηρα μεγαλύτερο αλλα όταν ερεθίζομαι γίνεται πολύ μεγάλη και προεξέχει.Στην γιατρό μου που πηγα μέτρησε 2,8 cm.μου είπε τεράστια.δεν ξέρω τι να κάνω κάνω ερωτα δεν με ενοχλεί αλλα όταν βγαίνω δεν φοραω εσώρουχο και μου φαίνεται μπορεί να δουν άθελα μου.ηοποιαδηποτε παρέμβαση ιατρική με επέμβαση ουτε να το σκεπτομαι.το μονο που αναρωτιέμαι είναι αν θα μεγαλώσει αν και εχω σταματήσει τα χάπια μια μυς.απόψεις θελω.ευχαριστω.
Μήνυμα στις 20/5/2021 στις 10:49 @Sex
Το πετσακι κατέβασε και δούλεψε πολύ πάνω στο κεφάλι στην χαραμάδα.μετα γλύψε και τα μπαλάκια ρούφηξε τα πολύ δυνατά και πρώτα γλείφει και φιλησε γύρω από την περιοχή του πέους .να ξερεις ότι όταν το γλύφεις δεν το κανείς με την ίδια ταχύτητα .αργα μετα πιο γρήγορα λίγο πιο γρήγορα δαγκωματακια.σίγουρα θα τον τρελάνεις
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 20/5/2021 στις 10:45 @Sex
Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις να είσαι σίγουρος τι σου αρέσει.μπορεί να είσαι bisexual και να σου αρέσουν και άντρες και γυναίκες.αυτο υποδηλώνει ότι μπορεί να είσαι ηφαίστειο.ομως μην το αφήσεις ξεκαθάρισε το.αν και υπάρχει για τα αγόρια και το δάκτυλο πίσω ώστε αν δεις ότι ερεθιζεσαι οκ σίγουρα σου αρέσουν και τα αγόρια.κιεγω βλέπω σαν γυναίκα πολλές τσοντες με λεσβίες.ανάλογα με την εποχή τα ερεθίσματα
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα βοήθεια |