Μήνυμα στις 10/5/2021 στις 06:47 @Sex
ειμαι 14. Βλεπω πολλες τσοντες (και ας ειμαι κοριτσι) βλεπω σε διαφορες αντρες να κανουν γλυφομουνια σε γυναικαες και το αντιθετο γυναικες να παιρνουν πιπα σε αντρες θελω πολυ να δοκιμασω αλλα και επισηςν να μου κανουν αλλα δεν ξερω πως μπορειτε να βοηθησετε;;
Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 10/5/2021 στις 06:43 @Sex
ειμαι 14 χρονων οι ορμονες μου ειναι εξαλες θελω να κανω σεξ με καποιον τωρα πειτε τι να κανω να προσεγγισω καποιον ξενω Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 06:04 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ !!! Πήγαινε στο θέμα: Μαλλον ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 05:43 @Sex
Φοβαμε οτι εαν παω σε εναν γυναικολογο θα καταλαβει πως πλεον δεν ειμαι παρθενα και θ το πεις στους γονεις μου αυτο φοβαμε για αυτο ρωταω Επισης πως καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ εισαι πια παρθενα Πήγαινε στο θέμα: Μαλλον ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 05:32 @Sex
1. ημουν στο χωριο μου με ολα τα ξαδερφια μ ολοι κοιμομασταν στο ιδιο κρεβατι. Ξαφνικα ξυπνησα το βραδυ και ηθελα να παιξω με το μουνι ξεκεινησε και σε 10 λεπτα τελειωσα (φυσικα με τσοντα). 2. Ημουν στο αμαξι με τον μπαμπα μου. Μετα απο μεγαλο ταξιδι ενω οδηγουσε εβαλα τα χερια μου κατω απο το παντελονι μου λαι ξεκεινησα. Πιστευω δεν με καταλαβε κανεις. 3. Φυσικα και στο μπανιο 4. το βραδυ στο καναπε του σπιτιου μου μιλουσα με ενα και μου ελεγε τι να κανω ηρθα στο ΤΕΛΕΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ! Πήγαινε στο θέμα: Ριψοκινδυνο μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 05:27 @Sex
Γεια σας εδω και 2 μηνες ειχα βαλει μια χτενα στο μουνι μου. (μου το ειχε πει ενας). Την ειχα χωσει που βαθεια. Ημουν στο μπανιο και εκεινες τις μερες ειχα περιοδο και δεν ξερω αν ετρεξε αιμα απο την περιοδο ή απο το ξεπαρθενιασμα. Ενας αντρας που τον ρωτησα αν τελικα ξεπαρθενιαστηκα (του εστειλα βιντεο ανοιγοντας το μουνι) μου ειπε πως ειναι οριακο να σπασει ο υμενας. Τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλον ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 05:20 @Sex
Αυτος μου μιαλει πολυ γλυκα του λεω διαφορα πως θελω να συναντηθουμε και μου λεει αν θες ενατξει αλλα οχι ακομα μιλαμε γενικα πολυ και θελω οτι ειναι να κανω να το κανω μαζι του (οχι σεξ) πρωτη φορα φαση
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 8/5/2021 στις 15:55 @Sex
γνωρισα εναν στο ιντερνετ και μου αρεσε ειμαι 14 και αυτος 29 θελω να τον γνωρισω απο κοντα με καυλωνει εχω κανονισει να παω ή οχι. Θελω να του παρω πιπα αν και δεν εχω εμπειρια. Φενεται εμπιστος. Να βγω μαζι του για φαση ή οχι. !ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας |