Μήνυμα στις 14/6/2021 στις 05:48 @Sex
Δοκίμασε καθε μερα να ανεβοκατεβάζεις την ποσθη της κλειτοριδας σου και να ερχεσαι σε οργασμο έντονο . Μπορουμε να τα πουμε αν θες …
Πήγαινε στο θέμα: Υγρα στο εσώρουχο
Μήνυμα στις 14/6/2021 στις 05:01 @Sex
Αν θες πες μου ποσο συχνα και με τι τροπο …πιστευω οτι δεν ειναι αρκετο οτι κανεις… ερχεσαι σε οργασμο;
Πήγαινε στο θέμα: Υγρα στο εσώρουχο
Μήνυμα στις 14/6/2021 στις 04:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δάφνη μαλλον εχεις ανεκπλήρωτες αναγκες.Εχεις σεξουαλικη επαφη; Αυνανίζεσαι; Πήγαινε στο θέμα: Υγρα στο εσώρουχο
Μήνυμα στις 5/6/2021 στις 06:07 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για αυτο και ειπα να τον τεστάρει ωστε να πειστεί και η ιδια οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να προχωρησει
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία
Μήνυμα στις 5/6/2021 στις 03:50 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλει να βγείτε ευελπιστωντας οτι θα κανει σεξ μαζι σου , ποστευω .... Αν θες δοκιμασε τον !!! Πες του πως δηθεν το σκεφτεσαι να συμφωνήσεις αλλα ξεκαθάρισε του οτι αν τελικα το απογασισεις θα γινει σε ενα κεντρικο μαγαζι και πως φυσικα δεν σκοπεύεις να κανεις ευκολα σεξ μαζι του Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 05:08 @Sex
Πες μου την εμπειρια σου σε παρακαλω σχετικα
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση
Μήνυμα στις 1/6/2021 στις 13:14 @Sex
Οποιος εχει εμπειρια για τους ήπιους τροπους αντιμετώπισης φιμωσης παρακαλω να ενημερωσει
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση
Μήνυμα στις 22/5/2021 στις 05:03 @Sex
Εμενα μου ειπε πως ειναι 3,5 και οταν ερεθίζομαι ακομη μεγαλυτερη!εχει πετσακι εσενα που πηγαινει πανω κατω οταν χαϊδεύεσαι ;
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλη κλειτορίδα |