Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 07:58 @Sex
Φιλε παίζει να έχω το ίδιο θεμα και είμαστε ίδια ηλικία. Όταν είμαι ξεκαυλωτος το πετσακι κατεβαίνει κανονικά. Όταν ομως είμαι καυλωμένος η βάλανος απελευθερώνεται αλλά μαζευεται ολο ακριβως από κάτω, δηλαδη στο τελείωμα της. Το θεμα πρέπει να είναι με τον χαλινο, να μην είναι τόσο ελαστικός όσο θα επρεπε. Πες μου λιγο εάν εννοεις αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα(?) Με το Πεος!
Μήνυμα στις 6/5/2021 στις 06:54 @Διάφορα
Παιδιά καλησπερα. Φέτος δίνω πανελλήνιες και θελουμε με την παρεα μου να πάμε διακοπές το καλοκαιρι. Το θεμα είναι ότι είμαστε αναμεσα σε Ιό και Πάρο. Σε ποιο έχει περισσότερο χαβαλέ και γκομενακια, να πέφτει και κανα γαμησι;
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές μετά από πανελλήνιες
Μήνυμα στις 5/5/2021 στις 16:13 @Sex
Καλησπερα.Είμαι 19 και οι πιο ακραίες εμπειριες μου με παίξιμο είναι από τα εφηβικά μου χρόνια. Ήμουνα γύρω στα 16 και τον είχα παίξει στο αυτοκίνητο, όσο περιμενα τον πατέρα μου να γυρίσει από το ΑΤΜ. Ημασταν από ταξίδι και ήταν 02:00 το βράδυ περίπου Αρκετές φορές έχω τραβήξει στη θάλασσα. Όταν πέφτει ο ήλιος απλώς βουτάω, βγάζω το μαγιό, κολυμπάω λιγο χαλαρά ελεύθερος (πολυ καυλωτικο) και τον παίζω. Στην παραλία εξω βεβαια με ελάχιστο η και καθολου κόσμο Ακόμη μια ριψοκίνδυνη φαση ήταν στην 5ημερη με το σχολειο όπου τον έπαιζα ενώ κάποιοι από τους φιλους μου κοιμόντουσαν από δίπλα. Η αίσθηση ότι καποιος μπορεί να σε πιάσει σε καυλωνει οντως πολυ Πήγαινε στο θέμα: Ριψοκινδυνο μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 5/5/2021 στις 15:53 @Sex
Μπρο βάλτε καμία τσόντα και πες του να τραβήξετε μαλακια, ετσι θα τον δεις
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να δω το πεος του κολλητου μου |