Μήνυμα στις 10/5/2021 στις 07:56 @Sex
Να μην τον προσεγγίσεις μόνο και μόνο για το σεξ,αυτό να κάνεις.Να περιμένεις να έρθει ο κατάλληλος και να μην κάνεις κάτι μόνο και μόνο για τις ορμόνες,γιατί στο λέω θα το μετανιώσεις που η πρώτη σου εμπειρία δεν θα είναι με κάποιον που αγαπάς και εμπιστεύεσαι.Μην βιάζεσαι και μην πιέζεις την κατάσταση,θα έρθει και αυτή η στιγμή στην ζωή σου όπως ήρθε σε όλους μας,μην κάνεις μια σχέση μόνο για το σεξ,είναι κρίμα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα! Πήγαινε στο θέμα: τι θα κανατε
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 06:03 @Sex
Γλυκά μπορεί να μας μιλήσει οποιοδήποτε άτομο,το θέμα είναι να μπορούμε να βάζουμε κάποια όρια.Ειναι ένας ΆΝΤΡΑΣ 29 χρονών και μπορεί παραπάνω,εσύ είσαι ένα κορίτσι 14 χρονών,σου φαίνεται πολύ λογική αυτή η διαφορά ηλικίας;;γιατί και βάση νόμου είναι καταδικαστέα,άμα το μάθουν οι γονείς σου μέσα μπορούν να τον πάνε.Ειναι παααρα πολύ ριψοκίνδυνο αυτό που πας να κάνεις και κατά 98% δεν θα βγει σε καλό.Take care.
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 01:56 @Sex
Είμαι λίγο μεγαλύτερη σου ωστόσο θα σου πω την γνώμη μου.Γενικά καλό είναι αυτά να τα αποφεύγεις,να βλέπεις πρώτα αν υπάρχουν κοινή γνωστοί,αν δεν υπάρχουν δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη ιδέα να τον συναντήσεις και ούτε να του στείλεις τίποτα, ωστόσο εσύ διαλέγεις τι θα κάνεις.Ξερω ότι είμαστε σε μια ηλικία που οι ορμόνες είναι στα ύψη,αλλά καλό είναι να περιμένεις τον κατάλληλο και να μην είναι ένας τυχαίος που γνώρισες εν μέσω διαδικτύου.Αν θες ντε και καλά να τον συναντήσεις τουλάχιστον να είναι η παρέα σου λίγο πιο κάτω ώστε αν γίνει κάτι να μπορεί να σωθεί η κατάσταση.
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 7/5/2021 στις 08:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό δεν έχει να κάνει με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό,είναι κάτι που κάνεις για την προσωπική σου ευχαρίστηση.Εφοσον σου αρέσουν οι γυναίκες κιόλας δεν νομίζω ότι πρέπει να σε "ανησυχεί".Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχώ αν είναι γκει
Μήνυμα στις 5/5/2021 στις 13:19 @Sex
Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι είμαι η μόνη με αυτές τις σκέψεις και αυτό με αγχωνε,αλλά στην τελική κατάλαβα ότι υπάρχει άπειρος κόσμος που έχει αυτό το θέμα.. ωστόσο,υπάρχουν και άτομα με αυτήν την σκέψη που δεν θέλουν να πειραματιστούν..είμαι ένα από αυτά τα άτομα, γιατί όταν βγαίνω λίγο από το μυαλουδακι μου που τόσο καλά ξέρει να με πανικοβάλλει,δεν νιώθω την επιθυμία να το κάνω..όταν είμαι μόνη μου είναι μεγάλο το πρόβλημα γιατί τόσο που έχω πιέσει το θέμα έχω κουράσει τον εαυτό μου και λέω στην τελική "Ρε..τάδε μου,είσαι ότι θέλεις να είσαι και εσύ ξέρεις τι είσαι,γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις" και ξαφνικά φεύγουν όλα,κάθε έλξη για το κάθε τι ομόφυλο..οι φαντασιώσεις έχουν φύγει,καιρό τώρα και έχουν μπει στην θέση τους ετεροφυλες φαντασιώσεις.. οπότε μπορεί όλη αυτή να είναι απλά μια φάση που να την πιέζω όσο δεν πάει,ενώ θα μπορούσε να είχε τελείωσε σε..δύο μέρες? μπορεί! Είπες ότι είχες πολύ καιρό με αυτές τις σκέψεις και εν τέλει έκανες το βήμα,θα ήθελες αν ένιωθες καλά με αυτό να μου πεις που κατέληξες τελικά..?:) Πήγαινε στο θέμα: Έχει σημασία το χρονικό διάστημα?
Μήνυμα στις 5/5/2021 στις 12:39 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ για εμένα:D Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή γιατί μπορεί να μπέρδεψα κάποιους.Αυτή η σκέψη ήρθε εντελώς ξαφνικά και για αυτό φρικαρα,δεν ήρθε από τις αρνητικές εμπειρίες και ούτε είχα πιο πριν αυτές τις σκέψεις,δεν ήρθε επειδή στράφηκα στο ίδιο φύλο,δεν ήρθε επειδή ένιωσα να μην με ευχαριστούν ή καλύπτουν τα αγόρια..η σκέψη ήρθε σε μια νύχτα,με αυτό το βίντεο και από τότε έμεινε,με τα όλα της(εννοώντας με εμετούς και άγχος που ακουμπάει ταβάνι).Στις αρχές,ακόμα και τώρα,όταν ηρεμούσα και δεν το είχα καν στο μυαλό μου απλά καταλάβαινα τι είμαι, καταλάβαινα τι με ελκύει, καταλάβαινα ότι σκέφτομαι κάτι που δεν ισχύει.. τότε μου ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα στο κεφάλι μου,τώρα απλά είμαι μπερδεμένη,γιατί ξέρω πως έχω επηρεαστεί..σήμερα όμως κατάλαβα κάτι..όλα είναι στο μυαλό μου:)στο άθλημα που κάνω,είναι ένα παιδί που μου αρέσει από την πρώτη προπόνηση,ωστόσο με αυτές τις σκέψεις που κάνω αγνοώ το τι κάνω...όταν σκέφτομαι ένα αγόρι δεν με ανησυχεί,δεν με φοβίζει,ξέρω ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει..από τότε που μπήκε αυτή η σκέψη στο μυαλό μου όμως,φοβάμαι απλά να σκεφτώ..σήμερα είδα αυτό το παιδί πάλι στην προπόνηση,μου άρεσε,ένιωθα να με ελκύει και για μια στιγμή ένιωσα υπέροχα,μετά ήρθαν πάλι στο μυαλό μου αυτές οι σκέψεις και ένιωθα να πιέζομαι άπειρα..έχω τόσο πολύ αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου που όταν σκέφτομαι να είμαι με ένα αγόρι πιέζομαι,ενώ όταν δεν το σκέφτομαι θέλω να γίνει..αλλά όταν έρχεται ένα κορίτσι στο μυαλό..ωχχχ άμα περάσει ένα λεπτό που την σκέφτομαι πανικοβάλλομαι,νομίζω ότι την ερωτεύομαι και καλά ενώ μπορεί να φύγει από το μυαλό μου και σε δύο λεπτά..εν ολίγοις είναι όλα στο μυαλό μου και το ξέρω,απλά φοβάμαι να το βγάλω από το μυαλό μου,ακριβώς για αυτόν τον λόγο, γιατί έχω δει τον εαυτό μου να έλκεται μόνο από αγόρια,αυτό θέλω στην ουσία και το ότι μπορεί να είμαι το οτιδήποτε άλλο με πανικοβάλλει..φοβάμαι μήπως από εδώ και πέρα δεν είναι ποτέ το ίδιο το πώς θα ερωτεύομαι αγόρια. Και κάτι τελευταίο,μέσα σε όλα αυτά που έχω ψάξει από τον πανικό μου,έχω διαβάσει και μια περίπτωση που μια κοπέλα της ήρθε ξαφνικά η ιδέα μήπως είναι λεσβία..από κάτω δεν ξέρετε πόσες διαφορετικές κοπέλες συμφώνησαν.. οπότε δεν νομίζω όλο αυτό να είναι το κάτι ασυνήθιστο και δεν νομίζω να υπάρχει πάντα λόγος που κάνουν ένα ξαφνικό μπαμ στο μυαλό,ίσα ίσα στις περισσότερες των περιπτώσεων γίνεται κάτι τέτοιο.. Πήγαινε στο θέμα: Έχει σημασία το χρονικό διάστημα?
Μήνυμα στις 4/5/2021 στις 08:40 @Sex
Γεια σας,έχω ξανά ανοίξει θέμα σε αυτό το forum ωστόσο δεν είχα κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση και την είδα και φρικαρα. Αρχικά,εγώ παλεύω 1-1,5 χρόνο για να βρω τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.. Σε διάφορα που βρήκα στο ίντερνετ διάβασα ότι αν το σκέφτεσαι για πάρα πολύ καιρό πιθανότατα δεν είσαι στρέιτ... ωστόσο εγώ τόσο καιρό σκέφτομαι ότι δεν θέλω να είμαι λεσβία και φρικαρω πιο πολύ επειδή φοβάμαι μην ερωτευτώ καμία και επειδή όταν βλέπω πορνό με λεσβίες με ανάβουν..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις σκέψεις μου?.. Πήγαινε στο θέμα: Έχει σημασία το χρονικό διάστημα?
Μήνυμα στις 3/5/2021 στις 09:50 @Sex
Δεν είμαι εδώ για να σου πω αυτό που θες να ακούσεις ή το αντίθετο,απλά θέλω να πω κάποια πράγματα.Υπάρχουν κλίμακες στον σεξουαλικό προσανατολισμό,δεν είναι είτε στρέιτ είτε γκέι.Εφόσον από τα 13 σου σου αρέσουν οι γυναίκες το κόβω κομμάτι δύσκολο να αλλάξεις τελείως κιόλας..το πολύ να είσαι ετεροφυλόφιλος με ομοφυλοφιλικές τάσεις ή στην "χειρότερη" bi,εσύ θα δεις με τον καιρό.Επίσης,μερικές φορές οι φαντασιώσεις μας ή αυτό που μας εξιτάρει όταν είμαστε μόνοι μας μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που μας αρέσει να κάνουμε στην ζωή μας,ή μπορεί απλά να είναι και μια φάση που θα περάσει.Αυτα που λέω είναι ξεκάθαρα υποθέσεις και εσύ ξέρεις την πραγματική απάντηση,πάντως μην σε αγχωνει,ξέρεις ότι στην εφηβεία οι ορμόνες μας είναι στα ύψη.
Πήγαινε στο θέμα: Απο str8 gay?
Μήνυμα στις 3/5/2021 στις 09:35 @Sex
Πώς να το πω τώρα χωρίς να αναρωτηθείτε με τι πάω και μπλέκω..να,ο πρώην μου, όταν ήμασταν στην σχέση έλεγε να το κάνουμε μπροστά στην παρέα του ή στην κολλητή του,μου έλεγε για εμένα με άλλους άντρες..και το κορυφαίο,όταν είχαμε πλέον χωρίσει,μου έλεγε ότι θέλει να το κάνουμε μπροστά στην τότε κοπέλα του:)όταν τελικά τα είπα αυτά που έκανε στην κολλητή του,της είπε ότι αυτό για εμένα και τους άλλους άντρες το έλεγε για να δει αν θέλω άλλους στο κρεβάτι μου και ότι αυτά περί τρίου και σεξ μπροστά σε φίλους τα έλεγε για πλάκα..ναι γενικά αρρωστημένος μέχρι αηδίας και χειριστικος στο έπακρο..αλλά μπορώ να πω ότι συνεχίζω να θέλω να είναι καλά όσο και να με έχει πονέσει.Οσο για το δικό μου θέμα,η αλήθεια είναι ότι έχω νιώσει άπειρες φορές ότι δεν θα βρεθεί ποτέ ο κατάλληλος για εμένα και ότι όλοι θα παίζουν μαζί μου και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που για μια χρονική στιγμή να ένιωσα αποστροφή..πραγματικά βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά από ποτέ τώρα..σας ευχαριστώ πάρα πολύ,να είστε καλά!
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματισμένη με τον σεξουαλικό προσανα
Μήνυμα στις 3/5/2021 στις 09:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νιώθω τον πόνο σου,αλλά από την άλλη μεριά! όταν προσπαθούσα τις πρώτες φορές με το αγόρι μου,δεν "βρίσκαμε στόχο" με τίποτα και,όταν τελικά βρίσκαμε (!)εγώ πονούσα και τον απομάκρυνα.Μην σε ανησυχεί,τα προκαρτακτικα είναι η μέθοδος που χρειάζεστε,στην αρχή καν'την να ανάψει ώστε να υπάρχει η κατάλληλη λίπανση του κόλπου,μετά θα σου έλεγα δάχτυλο για να συνηθίσει η περιοχή και μετά..καλή διασκέδαση;)να πω ότι στην περίπτωση μου δεν χρειάστηκε λιπαντικό, εφόσον προηγήθηκαν αυτά που ανέφερα.Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με παρθένα |