Μήνυμα στις 11/8/2021 στις 12:49 @Sex
Πολυ ωραια εμπειρία. Πήγαμε πολυ σιγά στην αρχή επειδή το πεος μου ειναι κάπως χοντρό και πονουσε η κοπέλα...Αλλά όταν άνοιξε ήταν όλα γαμάτα. Η αίσθηση ήταν ποιο έντονη από ότι είναι σε μουνι και ειχα ανάψει φουλ... Χρησιμοποίησα λιπαντικό με βάση την σιλικόνη που πρότεινε ένα παιδί ποιο πάνω και δεν είχα κάποιο θέμα.
Πήγαινε στο θέμα: Λεπτά προφυλακτικά - anal
Μήνυμα στις 10/8/2021 στις 03:12 @Sex
Σήμερα πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω τα durex Sensitive που υποτίθεται πως είναι ποιο λεπτά. Είναι επικίνδυνο να σπάσουν εύκολα; γενικά θα τα προτείνατε ή να μείνω στα κλασσικά;
Πήγαινε στο θέμα: Λεπτά προφυλακτικά - anal
Μήνυμα στις 16/6/2021 στις 14:59 @Sex
Λίντα είσαι κάπως κακιά.... Πρόσεξε το γενικά❤.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώην-νεο αγορι-σεξ
Μήνυμα στις 26/5/2021 στις 01:53 @Sex
Με καθησυχασες αρκετά σε ευχαριστώ... Ναι και εμένα μου άρεσε πολυ χεχ.. Σήμερα δεν το νιώθω καθόλου.
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα πονόλαιμος
Μήνυμα στις 25/5/2021 στις 13:49 @Sex
Καταρχάς είμαι μπαησεξουαλ και εχω σχέση με αγόρι....Εχτες πήρα πίπα στο αγόρι μου και επειδη αυτός όταν μου παίρνει το χώνει όλο μέσα αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ κάτι τύπου deep throat για πρώτη φορά... Δεν πόνεσα ή κάτι τέτοιο εκείνη την στιγμή αλλά σήμερα όλη μέρα νιώθω ενοχλήσεις στον λαιμό μου... Αυτό είναι φυσιολογικό; υπάρχει κάποια τεχνική για μα το αποφυγω; Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Πίπα πονόλαιμος
Μήνυμα στις 2/5/2021 στις 02:18 @Sex
Γεια είμαι 19 και bisexual. Προσωπικά κατάλαβα πως με ελκύουν και τα αγόρια όταν μπήκα στην σχολή. Ξέρω πολλα άτομα τα οποία το κατάλαβαν πολυ μικροί... Δεν είναι περιεργο να το καταλαβαίνει κάποιος μικρός... Πολυ απλά όπως εμένα μου άρεσε στο δημοτικό η μικρή Κατερίνα σε πολλούς αρέσει ο μικρός Βαγγέλης. Αυτό που κατά την γνώμη μου μπορεί όντως να κάνει δύσκολη την ζωή τέτοιον ανθρώπων είναι το ότι δεν το αποδέχονται οι ίδιοι. Το ότι σας το είπε από τέτοια ηλικία είναι καλό γιατί πρώτων σας εμπιστευεται αρκετά και δευτερον δεν φοβάται να το παραδεχτεί στον εαυτό του. Καταλαβαίνω πως για εσάς είναι κάτι πολυ πρωτόγνωρο και χαίρομαι που ακουω πως το ψάχνεται παραπάνω. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στα θηληπρεπη χαρακτηριστικά που λέτε ότι έχει ο γιος σας. Η ταυτότητα φίλου δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλικότητα και την συμπεριφορά. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολυ διάσημα πρότυπα str8 αντρών που υοθετουν τέτοια χαρακτηριστικά( βλέπε Harry Styles που έκανε εξώφυλλο με φόρεμα και αυτή την στιγμή τον θέλει κάθε γυναίκα). Ο κόσμος είναι πολύ μακριά από το να είναι τέλειος αλλά να είστε σίγουρη πως είναι πολύ καλυτερος απο όταν είσασταν εσείς στην ηλικία του. Ίσως όντως να είναι μια φάση... Πιθανότατα δεν είναι... Δείξτε του ότι οποιο και από τα δυο αν ισχυει είστε δίπλα του. ελπίζω έστω και λίγο να βοήθησα.
Πήγαινε στο θέμα: Ο γιος μου είναι gay |