Μήνυμα στις 20/5/2021 στις 06:48 @Sex
Εχω ακριβώς μα ακριβώς το ιδιο θεμα.Οι διαφορές μας είναι 3.Εγω ταλαιπωριεμαι εδω και 1μιση χρόνο,δεν εχω κανει απολύτως τίποτα με κοπέλα και δεν ειμαι παοκ.Παντως ειναι πολυ ψυχοφθόρο ολο αυτο και το χειρότερο ειναι οτι δεν τολμας να το πεις σε φίλο γιατί...καταλαβαίνεις...νομίζω πως η ύστατη λύση είναι να επιχειρήσουμε να κάνουμε κατι με άντρα τι να πω.Δηλαδή ή προσπαθείς οσο γίνεται να το απενεχοποιησεις μεσα σου και το χεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου ή απλά δοκιμαζεις κατι με άντρα οπως λεει ο Chris
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα βοήθεια
Μήνυμα στις 5/5/2021 στις 10:11 @Sex
Ναι και γω θελω να πιστεύω ότι ειναι απλα μια φάση απλα φοβαμαι οταν ερθει η στιγμή να προσεγγίσω κάποια θα σκέφτομαι συνέχεια ολα αυτα και θα νιώθω ξεφτιλας τελείως πχ δεν μου αξίζει κάποια κοπελα κλπ...τελος πάντων ειναι περίεργη φάση...ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
Πήγαινε στο θέμα: Απο str8 gay?
Μήνυμα στις 27/4/2021 στις 01:50 @Sex
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι για προσωρινό διάστημα της εφηβείας;Το λεω γιατί δεν μπορώ να δω ερωτικά κάποιον άντρα και γενικα πριν αρχίσω να βλέπω γκει πορνο δεν μου είχε περάσει απ'το μυαλό καμια τέτοια σκέψη.Γενικοτερα δεν μ'αρέσουν οι άντρες αυτο θέλω να πω δεν με γεμίζουν
Μήνυμα στις 26/4/2021 στις 09:26 @Sex
13 χρονών ανακάλυψα την μαλακια βλέποντας κανονικά στρειτ πορνο + φαντασιώσεις με γυναίκες στα 17 αρχισα να βλέπω και γκει πορνό και τώρα τελευταία βλέπω ακομα περισσότερo (gay).Για κάποιον λογο δεν με αναβει τοσο οσο παλιότερα το str8.Αρα 1.Είναι δυνατόν να γινω καθαρα ομοφυλόφιλος στα 17; 2.Μηπως τελικά ειμαι αμφι 3.Προσωρινό θεμα ορμονών;
Μήνυμα στις 25/4/2021 στις 13:11 @Sex
Ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;και αν μπορείς πες μου τι ειναι αυτο που σε ωθησε να κανεις κάτι με το ίδιο φύλο
Πήγαινε στο θέμα: 100% straight?
Μήνυμα στις 25/4/2021 στις 09:12 @Sex
Θέλω να καταλήξω σε ενα συμπέρασμα όμως...μηπως ειναι ολα στο μυαλό μου;αν ημουν γκει δεν θα το ήξερα απο μικρός;Η εστω μπαι δεν θα ένιωθα το ίδιο που νιώθω για τις γυναίκες και για τους άντρες;Γιατι να με ταλαιπωρεί αυτο το θέμα ενω βλέπω πως ολοι οι φίλοι μου δεν αντιμετωπίζουν κατι τέτοιο και ζουν μια χαρα την ζωη τους;Όποιος έχει περάσει κατι παρόμοιο και έχει όρεξη να το συζητήσει θα τον ευχαριστούσα ιδιαιτέρως
Μήνυμα στις 25/4/2021 στις 02:15 @Sex
Καταρχάς δεν εχω νιώσει ποτέ ερωτική/συναισθηματική ελξη για αγόρι.Απλα ορισμένες φορές με φτιάχνουν κατα κάποιο τρόπο οι γκει τσοντες.Γι'αυτον ακριβώς τον λόγο βρίσκομαι σε αυτο το μπέρδεμα.Δλδ αμα ήμουν 101% στρειτ δεν θα φτιαχνομουν αυστηρά και μονο με τις κανονικες;Και τελος πάντων με στεναχωρει αφάνταστα το γεγονός ότι αντι να ειμαι 100% σίγουρος για το τι θελω και τι μ'αρέσει, κάθομαι και τρωγομαι προσπαθώντας να καταλάβω αν ολη αυτη η σύγχυση που ζω αξίζει να με απασχολεί.
Μήνυμα στις 24/4/2021 στις 14:46 @Διάφορα
Αμα θες όγκο μονο βάρη αδερφέ και καλα γεύματα
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική
Μήνυμα στις 24/4/2021 στις 02:40 @Sex
Χαιρετώ όλα τα μέλη του φτου.Ειμαι αγόρι 18 χρόνων και εδω και σχεδόν 1 χρόνο με απασχολεί σοβαρό θεμα σεξουαλικού προσανατολισμού.Ας αρχίσω απ'το οτι αδιαμφισβήτητα μου αρέσουν οι κοπέλες (απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου).Ημουν ερωτευμένος με πολλες δημοτικό γυμνάσιο... Ολα κυλουσαν νορμαλ τελος πάντων.Ορμες και μ@λακια στο έπακρον.Για να μην τα πολυλογώ στα 17 μου είδα τυχαία μια φωτογραφία ομοφυλοφιλικου περιεχομένου και απο τότε μου κολλησε στο μυαλό.Ολα ξεκίνησαν από τότε καθως δεν θα το αρνηθώ πολλές φορές αυνανιζομαι με τέτοιο υλικό.Να τονίσω οτι ποτε δεν εχω δει ερωτικα κάποιον φίλο μου γτ νομίζω ότι ειναι κατι περα της φύσης μου.Οταν βρίσκομαι έξω κοιτάω κοπέλες και κάποιες με τραβανε.Εχω τον ψυχαναγκασμο να βλέπω οποιονδήποτε άντρα στον δρόμο και να προσπαθήσω να φανταστώ πως θα ηταν το σεξ μαζι του και φρικαρω καθως σκέφτομαι πως δεν μπορώ να κανω κατι τέτοιο στην πραγματικότητα.Με λιγα λόγια νομίζω πως μου έχει γινει εμμονή και δεν ξέρω πως να ελευθερωθω απο αυτο το πράμα.Ξυπναω και κοιμάμαι με την ίδια σκέψη.Τα χω γράψει ολα στα αρχιδια μου διάβασμα γυμναστική καθότι δινω και φέτος και ουσιαστικά δεν ζω.Δεν ξέρω αν παίζει ρολο πως γνωρίζω άτομα για τα οποια έχει βγει μια βρώμα τελος πάντων οτι είναι ομοφ. και αυτο με κάνει να τρομοκρατουμαι ακομα πιο πολυ.Να τονίσω πως δεν εχω δώσει ούτε φιλι σε καμία. Γενικά πριν γίνει αυτο το μπέρδεμα τελος πάντων ήξερα ποιος ειμαι και τι κανω.Εχω σκεφτεί πολλες φορές την αυτοκτονία.Με λιγα λόγια ερεθίζομαι με τέτοιες φωτο και βίντεο αλλα ποτε δεν εχω σκεφτεί να κανω κατι με κάποιον γτ πολυ απλα δεν μπορώ να ερωτευτώ κάποιον του ίδιου φυλου.Ειναι της εφηβείας ρε παιδιά;Χιλια σορρυ για το μεγάλο κείμενο αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση-βοήθεια Πήγαινε στο θέμα: 100% straight? |