Μήνυμα στις 8/7/2024 στις 11:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Ναι το έχω κάνει, αλλά δυστυχώς μόνο το κεφαλακι. Είναι υπέροχη αίσθηση να τρίβεις με τη γλώσσα τη τρυπουλα και να χυνεις στο στομα σού. Πως τα κατάφερα...είμαι λεπτός και εγλυγιστος. Γυμναστική θα βοηθήσει αλλά γενικά πρέπει να το έχεις. Έχω δει ταινίες που ο άντρας γλύφει το πουτσο του μαζί με μια γυναίκα, μακάρι να το έκανα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα για να μπορώ να στέλνω. Πήγαινε στο θέμα: Selfsuk
Μήνυμα στις 24/6/2024 στις 11:26 @Sex
χιλιοειπωμένο,αλλά κουβέντα να γίνεται. Θα κάνετε φέτος, μονοι σας ,με κοπέλα-γυναίκα, σε ερημική παραλια η σε γυμνιστών με άλλους γύρω σας. Έχετε θέμα να βλέπουν τη κοπελα σας-αγορι σας άλλοι γυμνό. Για γυναίκες, γυμνισμο ,τοπλες,η τίποτα. Εγω εδώ και πολλά χρόνια κάνω με τη γυναικα μου . Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμος
Μήνυμα στις 11/3/2024 στις 15:17 @Sex
Γκουγκλαρε "box now",έρχεται το δέμα σε κουτί, σου δίνουν ένα κωδικό και πας και το παίρνεις οπότε θες. Να ξέρεις ότι όλα τα προϊόντα από σεξ σοπ έρχονται σε διακριτική συσκευασία. Πήγαινε στο θέμα: Buttplug?
Μήνυμα στις 11/3/2024 στις 07:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Εκτός σπιτιού όχι, μέσα στο σπίτι για καμιά ώρα περίπου ναι. Αγόρασε ,υπάρχουν πολλά σχέδια και υλικά. Για αρχή κάτι μικρό ή σετ με 3 μεγέθη. Γενικά πρόσεχε τι βάζεις για να μη γίνει κάποιος μαλακια και δε βγαίνει. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι βούρτσα που έχει σχήμα που αποκλείει να μπει όλη μέσα. ΥΓ εγώ πήρα προχθες από σεξ σοπ και ήρθε σε box,πήγα και τον πήρα μόνος μου ,οπότε δεν έχεις θέμα να σε πάρει χαμπάρι κάποιος. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Από δεκτή αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Buttplug?
Μήνυμα στις 22/2/2024 στις 03:18 @Sex
Κοίτα,υπάρχουν δύο σφιγκτήρες (έσω και έξω),τον έναν τον ελέγχεις (εξω) τον άλλον όχι . Θα πρέπει να χαλαρώσουν και οι δύο για να μπει κάτι,ο μόνος τρόπος είναι υπομονή και λιπαντικό. Για να μπεις σε μια γυναίκα, θα πρέπει να βάλεις ένα δάχτυλο ,αφού χαλαρώσει δύο και μετά σιγά σιγά κατι μεγαλύτερος. Αν τα κάνεις βιαστικά, μπορεί να προκαλέσεις τραυματισμό . Να ξέρεις ένα δάχτυλο είναι αρκετό για να ερεθισεις τον προστάτη και να χυνεις ατελείωτα Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 21/2/2024 στις 06:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,Καταρχάς μια καλή διατροφή βοηθάει. Για να κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις πάει τουαλέτα. Θα σου έλεγα δοκιμάσε το όταν κάνεις μπάνιο, βάλε αφρόλουτρο στο δάχτυλο σου και βάλτο σιγά σιγά μέσα ,το αφρόλουτρο θα βοηθήσει να μπει και θα καθαρίσει τη περιοχή. Αν σου βάλει γυναίκα δάχτυλο όσο σου παίρνει πιπα η τη γάμος, θα δεις πόσο απίστευτη αίσθηση είναι. Αποδεκτή αν σε βοήθησα,πλιζ Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 12/2/2024 στις 07:15 @Sex
Το χρησιμοποιεί και η κοπέλα μου σε εμένα αν και τα δάχτυλα είναι καλύτερα. Αν θες πες λεπτομέρειες για το golden shower. Πήγαινε στο θέμα: Sex toys
Μήνυμα στις 28/12/2023 στις 03:25 @Sex
Με εκτίμηση προς όλους ,αν δε ξέρετε κάτι απλά μην λέτε ότι ναι . Προς όλους , διαβάστε και μη ρωτάτε σε φόρουμ που μπορεί να απαντήσει ο καθένας ότι του έρθει στο κεφάλι. ΔΕΝ υπάρχει καμία πιθανότητα να είσαι έγκυος. Άντε καλή χρονιά να έχουμε με παραπάνω ενημέρωση. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες περί έρωτος ...
Μήνυμα στις 12/8/2023 στις 01:42 @Sex
Καταρχάς κάνε,είναι υπέροχη η αίσθηση και να κολυμπάς γυμνός και να είσαι μετά έξω χωρίς μαγιό. Μετά τα 5 λεπτά που θα τον κάνεις πρώτη φορά θα είσαι εντάξει, δε σου κάνει αίσθηση ότι θα βλέπεις. Θα δου φαίνεται τέλειος φυσιολογικό να είναι όλοι γυμνη δίπλα σου (από 18 μέχρι 70 χρόνων). Στύση όχι πότε δεν είχα, εκτός αν "έπαιζα " με τη κοπέλα μου. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός |