Μήνυμα στις 26/7/2024 στις 06:37 @Sex
Νομίζω η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι έτσι Πήγαινε στο θέμα: Θέλω βοήθεια
Μήνυμα στις 3/7/2024 στις 15:39 @Sex
Είμαι 21 και μέχρι τώρα καμία σεξιυαλική εμπειρία δεν με καλοδέχτηκε. Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ με τον κολλητό μου τα συζητάμε αυτά τα θέματα. Και μου λέει: - εσυ ρε φίλε τώρα για κάτι γρήγορο να ξεμπούκωσεις και να δεις πως είναι να γ@μας μόνο σε μπουρδέλο. Αλλά δεν μπορούμε τώρα να πάμε μαζί. - Γιατί; Τον ρωτάω - Γιατί πέρα από το ότι έχω σχέση δεν μου λείπει το σεξ για να πάω. Αν είχα καιρό να κάνω κάτι να πηγαίναμε. Δεν σας το κρύβω ότι θα το γούσταρα κάτι τέτοιο αν γινόταν. Πως θα απαντούσατε εσείς από δω και πέρα; Ή τι θα κάνατε εσείς στη θέση. Τι να του πω δηλαδή μήπως άλλαζε γνώμη και πηγαίναμε; Πείτε ελεύθερα ότι νομίζετε. Αποδεκτή σε όποιον απαντήσει Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη εμπειρία
Μήνυμα στις 18/3/2024 στις 13:04 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Για τη σχέση μου με τον κολλητό μου, κάνουμε παρέα 2,5 χρόνια περίπου και η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία αρχίσαμε να ανοιγόμαστε και να κάνουμε κουβέντες για κοπέλες, καυλες, σεξ κλπ. Θα προσπαθήσω ναι να του το ξαναπώ Ναι ξέρει ότι δεν έχω κάνει κάτι με κοπέλα και γι’ αυτό του έλεγα να φέρει αυτός καμία μήπως παιχτεί τίποτα. Είμαι γενικά κοινωνικός αλλά επειδή έχω λάβει πολλές απορρίψεις είμαι πολύ επιφυλακτικός. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κοπέλα και ζηλεύω
Μήνυμα στις 2/3/2024 στις 04:32 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα στην παρέα, Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, δεν έχω κοπέλα, και πιο συγκεκριμένα δεν είχα ποτέ. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με κοπέλα, ούτε καν φιλί. Είμαι 21 και το άγχος του να βρω κοπέλα, η πίεση από τους γονείς κλπ είναι δύσκολα διαχειρίσιμα. Αυτό όμως που με ζορίζει περισσότερο είναι να βλέπω τον κολλητό μου (άλλο όχι αυτόν που έχω αναφέρει σε άλλες συζητήσεις, με εκείνον δεν πολυμιλάμε) να πηγαίνει βόλτες με κοπέλες και γενικά ότι ξέρω πως κάνει κάτι μαζί τους (σεξουαλικό) ενώ εγώ τίποτα ποτέ. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τον πείσω να φέρει και καμία από όλες αυτές σε καφέ να γνωρίσουμε ή την ξαδέρφη του πχ αλλά όλο λέει δεν είναι για μένα εκείνες. Δεν ξέρω αν το εννοεί πραγματικά ή απλά δεν θέλει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο είμαι σε απόγνωση και μιζέρια Οποιαδήποτε άποψη σας δεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κοπέλα και ζηλεύω
Μήνυμα στις 13/11/2023 στις 14:43 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν, σε κουβέντα που είχαμε όταν βγήκαμε τον ρώτησα πως πέρασε στα Γιάννενα και μου είπε ότι αν ήταν με φίλους θα ήταν πιο ωραία (είχε πάει οικογενειακά). Βρίσκω έτσι αφορμή και του λέω τώρα μέσα στο Δεκέμβριο να κανονίσουμε καμία εκδρομουλα και μου λέει «ναι θα το δούμε αρκεί να μην έχω φαει τα λεφτά μου». Τι με συμβουλεύετε να κάνω από δω και πέρα; Που θα μου προτείνατε να πάμε έστω και αυθημερόν (βόρεια Ελλάδα είμαι); Και πότε να του ξανά πω; ΥΓ σκέφτηκα να βρω έτσι διαφορα μέρη και να του προτείνω. Πήγαινε στο θέμα: Χειμερινές διακοπές
Μήνυμα στις 8/11/2023 στις 10:50 @Θ. Κλημεντίνη
Όχι ακόμα. Παρακευή επιστρέφω και κανονίσαμε να βγούμε. Σκέφτηκα να του το φέρω όταν θα τον ρωτήσω πως πέρασε πριν λίγες βδομαδες που πήγε Γιάννενα για σκ. Πήγαινε στο θέμα: Χειμερινές διακοπές
Μήνυμα στις 6/11/2023 στις 09:22 @Θ. Κλημεντίνη
Καθαρά για διακοπές. Δούλευα όλο το καλοκαίρι και χρειάζομαι διακοπές. Εννοείται πως αν γινόταν να είναι μεγαλύτερη παρέα δεν θα είχα θέμα.
Είναι οντως λίγο δυσκολος να τον ξεκουνήσεις για βόλτα, ποσο μάλλον για διακοπες. Ωραίες και οι 2 ιδέες, θα του τα πω και τα 2, δεν χάνω κάτι. Πήγαινε στο θέμα: Χειμερινές διακοπές
Μήνυμα στις 5/11/2023 στις 10:21 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα! Μιας και φέτος το χειμώνα δεν θα δουλεύω σκέφτηκα να κανονίσω να πάω πουθενά διακοπές, κοπέλα δεν έχω οπότε ο κλήρος πέφτει στον κολλητό (πρόκειται για άλλο όχι αυτόν που ίσως δείτε να αναφέρω σε προηγούμενα θέματα με εκείνο δεν μιλάμε πλέον). Του πρότεινα να κανονίσουμε κάτι αλλά δεν τον βλέπω πολύ ζεστό. Και με προβλημάτισε η απάντηση του «Οι δυο μας μόνο;». Για να βρω κ άλλο άτομο να ταιριάξει μαζί μας λίγο δύσκολο. Έχετε να προτείνετε κάποιο τρόπο να τον πείσω; Του είπα αν έχει τίποτα φίλες που θα ήθελαν να έρθουν για παρέα πολύ ευχαρίστως αλλά απάντησε όχι. Ανοιχτός σε ιδέες, πείτε ελεύθερα, όλο και κάτι θα βρω Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Χειμερινές διακοπές
Μήνυμα στις 23/9/2023 στις 13:17 @Sex
Ναι γενικά υπάρχει οικειότητα και εμπιστοσύνη και μιλάμε για γκόμενες και σεξ κυρίως. Για τις πουτσες μας δεν έχει τύχει ποτέ να μιλήσουμε.
Ωραία ιδεα και σκέψη αυτή. Όταν λες ερωτήσεις, τι ερωτησεις ας πούμε δώσε αν θες κανένα παράδειγμα. Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό
Μήνυμα στις 21/9/2023 στις 13:41 @Sex
Τελικά δεν ήρθε ποτέ στο νησί σε εμένα και τώρα πήγε φαντάρος δύσκολο να έρθει. Ξενερα μεγάλη αλλά που θα πάει θα κάτσει φάση και πιστεύω θα είναι πολύ γαματη Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό |