Μήνυμα στις 31/5/2021 στις 07:31 @Sex
Οχι φιλε webmaster δεν εχω κανενα θεμα να μου διωρθωνουν τα ορθογραφικα απλα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα απο την στιγμη που ρωταω κατι αλλο. Οχι δεν μενω αθηνα τον τελευταιο χρονο μενω στο καρπενησι με την κοπελα μου. Απλα ζηταω απο καποιον που ξερει κατι πανω στο θεμα το οποιο εγραψα να μου το πει. Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Εγγυμοσυνη
Μήνυμα στις 31/5/2021 στις 05:57 @Sex
Μενουμε σε μια μικρη πολη και ειναι αρκετα δυσκολο να παμε σε γιατρο αυτην την περιοδο. Μην απαντατε αλλα απο αυτα που ρωταω. Ευχαριστω
Μήνυμα στις 31/5/2021 στις 03:24 @Sex
Καλησπερα σε ολους. Με την κοπελα μου προσπαθουμε εδω και 2 μηνες να κανουμε παιδι. Το 1ο μηνα δεν τα καταφεραμε καθως της ειρθε περιοδος. Τωρα ειχε καθυστερηση απ την δευτερα και της ειχε πριστει το στηθος και εννιωθε διαφορους πονους στην κοιλια. Χτες το βραδυ της ηρθε περιοδος υπαρχει περιπτωση αυτο το αιμα να ειναι αιμα απο την εγγυμοσυνη και οχι περιοδος ??? Οποιος ξερει κατι παραπανω θα τον παρακαλουσα να απαντησει καθως και εγω εχω ανυσηχησει μηπως ειναι περιοδος και με τοσες ματαιες προσπαθεις εχουμε κανενα προβλημα και δεν μπορουμε να κανουμε παιδι. Ευχαριστω προς το παρων.
Μήνυμα στις 10/5/2021 στις 16:17 @Sex
Καλησπερα, με την κοπελα μου προσπαθουμε να κανουμε παιδι. Εχουμε αρχισει τις προσπαθειες τις τελευταιες 2 βδομαδες περιπου και συνολικα εχω χυσει μεσα 4-5 φορες μαζι και οταν ειχε περιοδο που καναμε κανονικα σεξ. Υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει εγγυος?
Μήνυμα στις 29/4/2021 στις 12:50 @Sex
Καλησπερα με την κοπελα μου προσπαθουμε να κανουμε παιδι. Ειχα χυσει μεσα 2 3 φορες πριν 2 βδομαδες ειχε 6 μερες καθυστερηση αλλα τελικα το τεστ ηταν αρνητικο και την επομενη μερα της ηρθε κανονικα περιοδος. Απο εκεινη την μερα που τις ηρθε περιοδος εως και σημερα που ακομα εχει εχω χυσει 3 φορες μεσα χωρις προφυλακτικο εννοειτε αφου προσπαθουμε να κανουμε παιδι. Υπαρχουν πιθανοτητες να εμεινε εγγυος τις 3 τελευταιες φορες με την περιοδο ?
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη Εγγυμοσσυνη
Μήνυμα στις 22/4/2021 στις 00:28 @Sex
Ευχαριστουμε Mario16 . Απανηστε και αλλοι ρε παιδια. Επρεπε να της ειχε ερθει περιοδος απ την κυριακη αλλα δεν εχει σταθερο κυκλο. Ποτε θα ηταν καλο να κανουμε ενα τεστ ?
Πήγαινε στο θέμα: Εγγυμοσσυνη
Μήνυμα στις 21/4/2021 στις 16:18 @Sex
Παμε παλι. Το τελευταιο δεκαημερο εχυσα 2 φορες μεσα χωρις προφυλακτικο. Η κοπελα εχει 4 - 5 μερες καθυστερηση αλλα δεν εχει σταθερο κυκλο. Ποτε θα ηταν καλο να κανουμε ενα τεστ εγγυμοσσυνης και ποσο μεγαλες ειναι οι πιθανοτιταις να ειναι εγγυος ?
Μήνυμα στις 16/4/2021 στις 17:41 @Sex
Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη ενιωσα σαν να τελειωνω αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Μολις τελειωσαμε ειδα οτι στο σεντονι υπηρχαν υγρα. Οποιος εχει καποια εμπειρια η του εχει σημβει κατι παρομοιο παρακαλω να απανητησει
Μήνυμα στις 15/4/2021 στις 15:45 @Sex
Καλησπερα, με την κοπελα μου κανουμε ελευθερο σεξ τον τελευταιο εναν μηνα με προσοχη παντα. Πριν 2 μερες ξανακαναμε και ενιωσα σαν να τελειωσα μεσα της αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Κανα 40λεπτο μετα μου εκανε στοματικο και εχυσα κανονικα 10 λεπτα μετα. Υπαρχουν πιθανοτητες εγγυμοσυνης ?
Πήγαινε στο θέμα: Εγγυμοσσυνη |