Μήνυμα στις 27/4/2021 στις 16:04 @Sex
Καλησπέρα, είμαι 18 ετών και αντιμετοπειζω ένα πρόβλημα κατά τον αυνανισμό μου. Εγώ όταν είναι να τον παίξω κατεβάζω το δέρμα κάτω δλδ να φαίνεται το κεφαλάκι, να είναι έξω. Επίσης εγω δεν κρατάω πολύ αμα δω μια καλή τσόντα και σκεφτώ κάτι καλό θα τελειώσω γρήγορα, αλλά τις τελευταίες φορές πρόσεξα κάτι που με προβλημάτισε. Όταν έχω το πετσακι πάνω , δηλαδή να μην φαίνεται όλο το κεφαλάκι δεν τελειώνω γρήγορα. Όταν τον παίζω κανονικά το τραβάω κάτω και πιστεύω πως μάλλον πιέζετε το κεφαλάκι και ερεθίζετε. Φαίνεται πως το κεφάλι γέρνει προς τα μπρος (προς τα απέναντι)από το τράβηγμα του δέρματος και αμα το εχω κάτω κάτω χωρίς να το κουνάω μπορώ να χυσω χωρίς καν να τον παίζω δλδ μόνο να το έχω κάτω τέρμα. Δεν ξέρω τι φταίει εάν κάποιος ξέρει ας μου πει. Τέλος το πέος μου είναι 14 εκατοστά δεν ξέρω άμα χρησιμεύει κάπου
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον αυνανισμό
Μήνυμα στις 10/4/2021 στις 16:34 @Sex
Καλησπέρα, μένω σε ένα στενό και καταλαβαίνετε πως στα στενά τα μπαλκόνια από τις πολυκατοικίες Είναι σχετικά κοντά, εχθές που πήγα να τον παίξω στον υπολογιστή παρατήρησα πως η γειτόνισσα απέναντι απλωνε τα ρούχα, εγω είχα τις κουρτίνες και δεν με είχε δει ( να σημειωθεί πως είναι λίγο μεγάλη δηλαδή είναι στα 40 50), σκέφτομαι να πάω επίτηδες να τον παίξω για να με δει και αν δεν με δει να κάνω κανένα θόρυβο για να με προσέξει υι λέτε; το έχετε κάνει ποτέ; Όπως είπα θέλω πολύ να κάνω σεξ και αυτή είναι μια λύση εύκολη μάλιστα Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Γειτόνισσα
Μήνυμα στις 9/4/2021 στις 10:07 @Sex
Χρειάζομαι να κάνω σεξ , δηλαδή να βρω μια που επίσης χρειάζεται και αυτή, πχ να βρισκόμαστε και να γ@μιομασται από θεσ/νικη ,έχω Facebook κτλπ αλλά τπτ Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Ανάγκη Για σεξ
Μήνυμα στις 8/4/2021 στις 15:55 @Sex
Καλησπέρα είμαι 18 στα 19 και χρειάζομαι να κάνω σεξ, δεν θέλω να πάω στο αγοραίο έρωτα Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι περίπου για αυτόν τον σκοπό από Θεσσαλονίκη Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Ανάγκη Για σεξ
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 15:48 @Sex
Γειά σας παιδιά είμαι 18 χρονών τον έχω γύρω στα 14 15 εκατοστά. Τις προάλλες πήγα να κάνω κάτι πρώτη φορά με μια φίλη μου και όταν της έβαζα δάχτυλο κρατιόμουν να μην χυσω (εν τέλη μου έφυγαν κάτι σταγόνες), έπειτα όταν μπήκα μέσα κράτησα το πολύ 10 δευτερόλεπτα Δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά θέλω βοήθεια Ότι πειτε θα με βοηθήσει πολύ Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση |