Μήνυμα στις 14/4/2021 στις 09:31 @Flame
Τι σημαίνει η έκφραση "μεγάλη και τρανή";Προέρχεται από κάποια ταινία η κάτι τέτοιο η είναι γενικά κάτι που λέγεται σαν έκφραση; Για να σας δώσω και λίγο ένα πλαίσιο συζήτησης υποθηκε με ειρωνικό τρόπο σε τσακωμό. Είναι ουσιαστικά σαν να με είπε πουτανα; Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει παρακαλώ.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλη και τρανή
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 11:24 @Sex
Ναι είναι πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες. Εγώ ήμουν κάπως έτσι και πριν όποτε ούτε μένα με χαλάει. Απλα σε αυτό τον βαθμό νιώθω να με αποσυντονιζει πολύ. Επίσης αν έκανα σεξ πάλι δεν θα με χαλούσαν καθόλου. Εσύ δηλαδή είσαι ικανοποιημένος και μόνο με τον αυνανισμό;
Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικα πολλές καύλες
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 09:36 @Sex
Chris88 Στην πρώτη καραντίνα εγω δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο καθώς ήμουν με κάποιον. Ισχύει αυτό που λες. Κάποιο το αποδίδουν στο ηςη ότι υπάρχει περισσότερος χρόνος αν και αυτό δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση.
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 08:26 @Sex
JohnnieBeGood Η αλήθεια είναι ότι γενικά τα σοσιαλ μίντια δεν είναι του στυλ μου ωστόσο σύμφωνω 100% με αυτό που λες και πλέον φανταζει σαν την μοναδικη λύση. Πριν την καραντίνα η αλήθεια είναι ότι κάτι γίνονταν. Είτε τις φορές που έβγαινα η από γυμναστήριο και άλλες δραστηριότητες. Πλέον πολύ σπάνια με σταματάει κάποιος στον δρόμο έτσι στο άκυρο και το καταλαβαίνω καθώς ούτε εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Όσο είχα κάποιον δεν με ένοιαζε κιόλας αλλά τώρα που είμαι μόνη μου είναι άλλιως.
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 06:52 @Sex
Akis2000 Ναι ξέρω περίπου τι ευθύνεται. Αυτό που προβληματίζει είναι το πώς θα μείωσω αυτήν την επιθυμία γιατί έχει γίνει λιγο εμμονή. Πέρα το να προσπαθω να είμαι απασχολημένη με κάτι άλλο π.χ γυμναστική ξέρω γω δεν βρίσκω άλλη λύση προς το παρόν. Ίσως να είναι απλά μια φάση. Και μιας και απάντησες και σε αυτο...αυτός μου είπε ότι τελείωσε τόσο γρήγορα γιατί ήμασταν έξω. Έχω κάνει και παλαιότερα κατι μαζί του 1-2 φορές (πάλι έξω) και πάλι αυτό είχε συμβεί. Aris1993 Πιστεύω οτι το πορνό και ο αυνανισμός δεν βοηθάει ιδιαίτερα καθώς καταλξγεις να το σκέφτεσαι ακομα περισσότερο. Αν και αυνανίζομαι ήδη αρκετά και νιώθω ότι με αποδιοργανώνει κάπως. Το διαδίκτυακο δεν με ενθουσιάζει τόσο γιατι ουσιαστικά και παλι σε αυνανισμό καταλήγεις. tomakis 20 είμαι. Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν εναλλακτικές. Απλά έχω λιγότερο από μήνα που έχω καταφύγει σε αυτές και ήδη δεν την παλεύω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικα πολλές καύλες
Μήνυμα στις 31/3/2021 στις 13:23 @Sex
Γεια σας, μου συμβαίνει κάτι που δενου έχει τύχει ξανά σε αυτόν τον βαθμό. Είμαι καυλωμένη 24/7 χωρίς καμία υπερβολή. Το σκέφτομαι υπερβολικά πολύ μέσα στην μερα σε σημείο που με αποδιοργανώνει και νιώθω λιγότερο παραγωγική μέσα στην μερα. Γενικά πάντα είχα όρεξη κάπως περισσότερο αλλά από τότε που χώρισα το σεξ μου λείπεις πολύ. Τυχαίνει να βλέπω ότι με κοιτάνε στον δρόμο και εύχομαι να έρθει επιτέλους κάποιος να μου μιλήσει γιατί πραγματικά δεν μπορώ άλλο. Σοσιαλ δεν χρησιμοποιώ όποτε γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Σε αυτό το διάστημα που έχω χωρίσει έχω κάνει κάτι με κάποιον μια φορά. Δεν παίζει να έχω νιώσει ξανά πιο ενθουσιασμένη που θα έκανα σεξ και αυτός τελείωσε σε λιγότερο από λεπτό όποτε δεν πρόλαβα να το ευχαριστηθω. Τι μπορώ να κάνω; Τι φταίει; Έχει να κάνει με ορμομες; Είναι επειδή δεν το κάνω συχνά πλέον; Δεν μπορώ άλλο και μου προκαλεί εκνευρισμό η όλη κατάσταση.
Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικα πολλές καύλες |