Μήνυμα στις 20/7/2021 στις 12:55 @Sex
Λοιπόν, λοιπόν έχω ένα μικτό πρόβλημα. Γουστάρω πάρα πολύ τον κολλητό μου. Φαντάζομαι να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Καυλώνω τρομερά ότσν σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να του παίρνω πίπα. Θέλω πάρα πολύ να του το πω αλλά φοβάμαι ότι αν του το πω τόσο απότωμα θα του φανεί κάπως. Μπορέίτε να προτέίνεται κάποιον τρόπο με τον οποίο μπορώ να του το δείξω;;;;
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω τον Κολλητό μου
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 16:35 @Sex
chris88 μήπως έχεις καμία ιδέα πως να του το πρωτείνο....διότι είναι λίγο ντροπαλός και δεν έχω βρει ακόμα τον κατάληλο τρόπο....
Πήγαινε στο θέμα: Κολλητός και Πίπα
Μήνυμα στις 31/3/2021 στις 23:01 @Sex
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνω κάποια τέτοια κίνηση, αλλά το θέμα είναι ότι ψηλοντρέπεται, οπότε θέλω να βρω τον κατάλληλο τρόπο να του το πρωτείνο ή με κάποιον τρόπο να τον κάνω να μου το προτέίνει εκείνος
Πήγαινε στο θέμα: Κολλητός και Πίπα
Μήνυμα στις 31/3/2021 στις 02:34 @Sex
Χελόου. Λοιπόν το θέμα μου είναι κάπως περίεργο αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα γίνετε. Με τον κολλητό μου γνωριζόμαστε περίπου 6 χρόνια. Και οι δυο είμαστε 16. Και είμαστε και οι δυο χωρίς σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι τον θέλω ΦΟΥΛ. Καυλώνω στην ιδέα ότι θα μπορούσαμε να τον παίζουμε μαζί ή να πέρνουμε πίπα ο ένας στον άλλον. Το θέμα όμως είναι ότι δεν του το έχω εκφράσει ποτέ και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει. Α ξέχασα να πω ότι έχουμε μέίνει πολλές φορές μόνοι μας και μου πετάει πολλές φορές διάφορα για το sex για πίπες και για τέτοια. Καυλώνω κάθε φορά που τον βλέπω. Τι να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Κολλητός και Πίπα |