Μήνυμα στις 31/5/2004 στις 10:20 @Κλάψιμο
Είμαι της άποψης, πως η λύτρωση δεν έρχεται ποτέ μετά από κάποιον χωρισμό,θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς χρόνος.Δεν ξεπερνιέται εύκολα κυριώς από το άτομο, που "τρώει" την χυλόπιτα, αν μπορούμε να το πούμε αυτό. Από την συζήτηση που είχαμε με την κοπέλα μου, όταν ο Θεός μου "έφεξε" να ξαναγυρίσω κοντά της, μου είπε πως έψαχνε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον λόγο του χωρισμού, που δεν ήταν κάποιος άλλος εκτός από την ξεροκεφαλιά ΜΟΥ και τον εγωισμό ΜΟΥ, κανένα λάθος δεν μπορούσε να προσάψει στο άτομό της, εκτός από την ειλικρινή αγάπη της. Το ξέρω πως θα "πληρώσω" γι΄αυτό που της προξένησα, αλλά από εδώ και πέρα θα είμαι για αυτήν ότι ονειρεύτηκε!
Πήγαινε στο θέμα: Διώξε κι εσύ αυτόν που σ’αγαπάει!Μπορείς!
Μήνυμα στις 25/5/2004 στις 10:03 @Κλάψιμο
Όπως ανέφερα και πιο πάνω, έχω περάσει πολλά και δεν θα ήθελα με τίποτα μα με τίποτα λόγω του εγωισμού, που δυστυχώς διαθέτω σε μεγάλο βαθμό και δεν ντρέπομαι να το αναφέρω, να είμαι μόνος στην ζωή εξαιτίας του.΄Οταν αγαπάς πραγματικά, ξέρεις και να συγχωρείς αλλά και να δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία, ευτυχώς εμένα μου δόθηκε και δεν πρόκειται να την ξαναπετάξω. Ο έρωτας συνεχίζει να υπάρχει, αρκεί να ξέρεις να τον κρατάς "ζωντανό".Έστω μία έκπληξη, ένα γλυκό μήνυμα στο κινητό, μια ζεστή και γλυκειά καλημέρα, πιστεύω είναι αρκετά, αλήθεια πόσο μου έλειψαν όταν δεν τα είχα.Όσο για την περίπτωσή σου Webmaster,στο χέρι σου είναι να μην ξαναβγεί ο λόγος αυτός στην επιφάνεια, εκτός και αν δεν υπήρχε αγάπη είτε από το δικό σου μέρος είτε από το άλλο, μην πετάς όμως έτσι απλά κάτι, που με "υποθέσεις του μέλλοντος" μπορεί να χαλάσει.Έτσι πίστευα και εγώ, όμως ήταν μία λάθος σκέψη, που θα μπορούσε να μου στερήσει όλα όσα νιώθω σήμερα.Ποτέ δεν είναι αργά, αν σε αγαπάει πραγματικά θα σε κατανοήσει.Μιλάω σαν ομοιοπαθόντας. Aυτό ισχύει και για την δική σου περίπτωση rami, μία δεύτερη προσπάθεια δεν θα έβλαπτε γιατί έστω και αν πάλι δεν οδηγήσει κάπου, θα έχεις προσπαθήσει τουλάχιστον εσύ από την δική σου πλευρά και θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!! Αυτά,πάλι με έπιασε ο συμβουλευτικός οίστρος μου πρωί πρωί..μην ξεχνάτε ότι όλα εδώ πληρώνονται! Πήγαινε στο θέμα: Διώξε κι εσύ αυτόν που σ’αγαπάει!Μπορείς!
Μήνυμα στις 24/5/2004 στις 19:17 @Κλάψιμο
Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω κάνει πολλά και μου έχουν κάνει άλλα τόσα και μάλλον πιο πολλά.Αγάπη, όμως υπάρχει,αρκεί να μπορείς να ξεχωρίζεις την πραγματική από την ψεύτικη.Είσαι καθ΄όλα σωστός ΚΚοsta! Έχω την τύχη να έχω δίπλα μου μία κοπέλα, που ενώ την έδιωξα, γιατί την θεωρούσα "δεδομένη" { ίσως γιατί τότε δεν γνώριζα τί σημαίνει πραγματική αγάπη}, πέρασε κάμποσος καιρός,"έφαγα" το κεφάλι μου, ξαναγύρισα όμως σ΄εκείνην.Η μεγαλοψυχία της και η πραγματική αγάπη που έτρεφε για εμένα, την έκαναν να με ξαναδεχτεί στην ζωή της. <Ν> είσαι τα πάντα για εμένα.. Πήγαινε στο θέμα: Διώξε κι εσύ αυτόν που σ’αγαπάει!Μπορείς! |