Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 12:36 @Sex
Πωω αυτο ακριβως αδελφε.. Εσυ τι κανεις?Υπαρχει κατι να κανουμε μονοι μας, πρεπει να παμε σε γιατρο ή δεμ πειραζει? Επισης μηπως ξερεις απο θεμα σεξ τι παιζει? Δηλαδη την πρωτη φορα θα σκιστει? Θα πονεσει?Πως θα γινει? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα(?) Με το Πεος!
Μήνυμα στις 9/5/2021 στις 07:16 @Sex
Οκ που μπορω να στο στειλω?Αυτο κανω αλλα δε βλεπω διαφορα😕 Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα(?) Με το Πεος!
Μήνυμα στις 8/5/2021 στις 11:28 @Sex
Τι εννοεις ρε φιλε πως τον καθαριζουμε? Αρχικα η πουτσα αρχιζει να βρωμαει αν εχεις να την πλυνεις 2 μερες..Εσυ φανταζομαι για να λες να μην μυριζει, δεν την πλενεις και πολυ συχνα!Συνεπως στην πουτσα σου λογικα θα εχεις κατι ασπρα (το λεγομενο σμυγμα) που ειναι ξεραμενα υγρα με σπερματα.Αυτα προκαλουν ολη την βρωμα..Γιαυτο: Μπες στο μπανιο, πλυνε το μαλλι και σωμα και ασε για το τελος την πουτσα και τα αρχιδια.. Σαπουνισε την περιοχη, ανοιξε το κεφαλακι να βγει εξω.Σαπουνισε και το κεφαλακι πολυ καλα,και υστερα ξεπλυνε..! Αν δεις οτι μυριζει και παλι (πολυ απιθανο) ξανα πλυντην.. Τελος εαν θες παρε μια κρεμα για το τελος να προσθεσεις και μια ωραιοτερη μυρωδια (προσοχη να ειναι ειδικη για την ευαισθητη περιοχη, μην προκαλεσεις ερεθισμους) Αυτα ρε φιλος! ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ..ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ Ή ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. Αυτα , πατα και μια αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμός πέους
Μήνυμα στις 6/5/2021 στις 12:21 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ιοοο ρε μπρατ και μεις εκει θα παμε..Αντε να δωσουμε να ξεμπερδεβουμε! Προσεχως ζωαραΠήγαινε στο θέμα: Διακοπές μετά από πανελλήνιες
Μήνυμα στις 8/4/2021 στις 10:47 @Sex
Ελα κουρασες μωρε μαλακα με τα τρολ δε γελαει κανενας
Πήγαινε στο θέμα: Ποσό συχνά
Μήνυμα στις 31/3/2021 στις 06:36 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον αδελφε παρτην μια μερα βραδυ να βγειτε εξω σαν κολλητοι, πιειτε τις μπυριτσες η τα κρασια σας και βαλτην κατω βγαλτε τα ματια σας..Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι ή μήπως κάτι άλλο ;
Μήνυμα στις 24/3/2021 στις 07:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ιδιο θεμα ειχα και εγω πριν 2 χρονια..Αν η διατροφη σου δεν περιεχει πολυ αννανα η χυμωδη φρουτα, τοτε πιθανοτατα εχεις αναδιαλυτικα σπερματοζωαρια σαν και εμενα..Θα σου προτεινα να μιλησεις με τον γιατρο καλυτεραΠήγαινε στο θέμα: Κομματια σαν ζελε 16 ετων
Μήνυμα στις 15/3/2021 στις 14:17 @Sex
Καλησπερα παιδια.. Αρχικα ηθελα να βαλω τιτλο προωρη εκσπερματωση αλλα δεν ξερω αμα ειναι σιγουρα αυτο.. (Ειμαι 18 χρονων γ λυκειου παρθενος και η κοπελα μου 15 α λυκειου παρθενα, τα εχουμε 2μιση μηνες) Λοιπον, για να ξεκαθαρισω ειναι η πρωτη μου σχεση, εχουμε κανει πραματα (πιπα,χαδια,μαλακια) αλλα δεν εχουμε ολοκληρωσει.. Ημασταν πριν μια εβδομαδα σε ενα σπιτι φιλου, ολοι ειχαν κλειδωθει σε ενα δωματιο χορευαν κλπ και εγω και η κοπελα μου καθομασταν στο αλλο.. Αρχισαμε λοιπον τα φιλια μετα πηγαμε στα χαδια και ξεκινησαμε φασωμα..Της βγαζω μπλουζα μου βγαζει και αυτη, ξεντυνομαστε και συνεχιζουμε τα φιλια.. Καποια στιγμη, αποφασισμενοι να κανουμε για πρωτη φορα σεξ, καθομαι στον καναπε και με το που παει να κατσει πανω μου , εκσπερματωσα και την γεμισα με σπερμα στον κωλο(οχι μεσα , στα κωλομαγουλα, δεν προλαβε να μπει)! Ντραπηκα φουλ και αυτη ηθελε να γελασει το καταλαβα.. Αλλα ρε παιδια γιατι συνεβη αυτο?Επειδη ειναι πρωτη φορα?Ειναι προβλημα ή απλα ετυχε? *Να σημειωσω πως πριν παμε στο σπιτι ειχα τραβηξει ηδη μια μαλακια καλου κακου αλλα και παλι συνεβη.. **Τις αλλες φορες που μου τον επαιζα η μου επαιρνε πιπα δεν εχυνα γρηγορα.. Πήγαινε στο θέμα: Λαθος Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 14/3/2021 στις 12:05 @Sex
Με ολο το θαρρος υπαρχει καποιος τροπος να σου στειλω σε βιντεο το προβλημα μου για να καταλαβεις την περιπτωση? Αν δεν θες ή αηδιαζεις δεκτο εννοειται το καταλαβαινω.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα(?) Με το Πεος!
Μήνυμα στις 14/3/2021 στις 11:33 @Sex
Αδελφε να σου πω την αληθεια μετα το χειρουργειο πηγα μια και τελευταια φορα μετα απο ενα μηνα για να εξετασει ο γιατρος αν ολα πηγαν καλα..Τα βρηκε ολα φυσιολογικα (και απο κοιλη και απο το πεος-πετσακι) και απλα λεει να συνεχισω να το ανεβοκατεβαζω..Και απλα συνεχισα να το ανεβοκατεβαζω..Και γενικα απο το χειρουργιο και μετα το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που δεν ασχοληθηκα καθολου με το πεος πετσακι να το κατεβασω κλπ ηταν για καμια βδομαδα..Επισης πονουσα μονος τις πρωτες μερες λιιιγο απλα πονουσα πολυ τις πρωτες δυο τρεις φορες που κατουρησα μετα το χειρουργειο..Απο την μανα μου ντρεπομαι πολυ και γενικα απτην οικογενεια μου, εχουμε να μιλησουμε για το θεμα απο τοτε που ημουν δημοτικο. Οταν δεν ειναι σε στυση ανεβοκατεβαινει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ..Οταν ειναι σε στυση κατεβαινει και παλι απλα λιγο πιο αργα και αισθανομαι μια μικρη ενοχληση κ πρεπει να βαλω λιγη δυναμη για να κατεβει.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα(?) Με το Πεος! |