Μήνυμα στις 19/7/2021 στις 09:08 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Το πρόβλημα σου είναι αρκετά συνηθισμένο ιδιαίτερα στα παιδιά ηλικίας λυκείου και πανεπιστημίου και αυτό κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κάποια άτομα ωριμάζουν γρηγορότερα και άλλα αργούν (χωρίς να είναι κακό αυτό),ο καθένας με τους ρυθμούς του. Κάτι που ίσως σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα άτομα είναι να πας σε συναυλίες και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετά άτομα που πηγαίνουν μόνα τους και ζητάνε παρέα ή μπορείς να πας σε διάφορα φεστιβάλ , ειδικά τώρα το καλοκαίρι έχει πολλά , και πηγαίνουν κυρίως παιδιά τις ηλικίας μας 18-24 . Άμα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα σε πλησιάσουν άτομα. Επίσης μπορείς να αρχίσεις κάποιο χόμπι δλδ κάποιο άθλημα ή φωτογραφία, ζωγραφική, θέατρο (γενικά αμα ψάξεις υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα). Όλο και κάποιον θα βρεις εκεί να πείτε μια κουβέντα και να κάνετε λίγη πλάκα. Σε κάθε περίπτωση μην στεναχωριέσαι και μην απογοήτευσε θα περάσει καιρός μέχρι να βρεις άτομα που θα έχετε κατάλληλη χημεια . Δεν νομίζω να είπα κάτι που σε βοήθησε ιδιαίτερα αλλά ναι απλά επειδή πέρασες και όλα αυτά με την κατάθλιψη ήθελα να σου πω να μην τα παίρνεις όλα της μετρητής και στην τελική και μόνος σου μπορείς να περνάς καλά . Αυτααα ελπίζω να είσαι καλά και να σκέφτεσαι θετικαΠήγαινε στο θέμα: Μια συνεχής στάσιμη κατάσταση
Μήνυμα στις 18/3/2021 στις 15:26 @Sex
nikossoul Δεν βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα στο να αυνανίζεσαι σκεπτόμενος κοπέλες που σου αρέσουν, είναι φυσιολογικό. Εννοώ κάπως πρέπει να επιτευχθεί η διέγερση και αυτο γίνεται είτε με φαντασιώσεις (όπως στην περίπτωση σου) είτε με ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Τώρα όσον αφορά το θέμα ξύρισμα εκεί κάτω, κοίτα είναι καθαρά θέμα αισθητικής. Άμα εσένα δεν σαρεσει δεν το κάνεις δεν νομίζω να σε ο μόνος. Γενικά πρέπει να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και αφου νιώθεις καλύτερα με το να μην ξυριζεσαι δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι .Αρκεί να φροντίσεις να είσαι καθαρός . Αυτά ελπίζω να βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 12/3/2021 στις 03:21 @Sex
Κοίτα δεν ξέρω άμα θα απαντήσω ακριβώς σε αυτό που σε προβληματίζει απλα όπως το βλέπω εγώ δεν πάει κάτι λάθος. Εννοω εντάξει λογικό είναι αφου δεν βρίσκεσαι σε σχέση να αυνανίζεσαι. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι λάθος απλα δεν ήσουν τυχερός στο να βρεις καποια που να ειναι πιο εκδηλωτική από εσένα (αφου από ότι κατάλαβα εισαι ντροπαλός) και να σε προσεγγίσει αυτη. Νομίζω ότι απλά χρειάζεται να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση . Δεν πιστεύω ότι το να κάνεις "έρωτα επί πληρωμή " ειναι λύση . Απλά δεν έχεις βρει κάποια που να σε συμπληρώνει αμα την βρεις θέλω να πιστεύω ότι και ο συχνός αυνανισμός θα σταματήσει. Τώρα καλό θα ήταν να περιποιησε την γενετήσια περιοχή σου και νομίζω οτι στα περισσότερα κορίτσια αρέσει πιο πολύ να είσαι ξυρισμένος εκεί κάτω . Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλες. Σορρυ για την φλυαρία (ελπίζω να σε κάλυψα) Καλή συνέχεια Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι |