Μήνυμα στις 11/3/2021 στις 07:48 @Sex
κοιτα το καλυτερο ειναι να περιμενετε μην κανετε ακομα σεξ γιατι ειναι μικρη η κοπελα σου και εσυ 15 χρονων δεν το εχεις αναγκη ακομα,δοκιμαστε αλλα πραγματα .καλυτερα περιμενε εστω 1 χρονο ακομα και μετα το βλεπετε .Επισης οποτε η κοπελα σου σου λεει οτι δεν θελει κατι καλο ειναι να της λες οτι θα κανεις οση υπομονη χρειαζεται μεχρι να θελησει η ιδια.Γενικα μην την πιεζεις οταν θελησει θα ερθει απο μονη της να σου πει οτι θελει . Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρήσω
Μήνυμα στις 11/3/2021 στις 07:31 @Θ. Κλημεντίνη
οχι δεν κοιταω ,το καταλαβαινεις και απο το ποσο ζηλευω γενικα ειμαι το ατομο που δεν του αρεσει ακι δεν θελει να κοιταει αλλες,καταρχας εχω βρει αυτο που θελω και αυτο που θελω ειναι η κοπελα μου οποτε δεν υπαρχει λογος να κοιταω ετσι κι αλλιως Πήγαινε στο θέμα: ζηλια
Μήνυμα στις 10/3/2021 στις 08:09 @Διάφορα
κοιτα πιστευω αν βρεις κοπελα που την βλεπεις σοβαρα θα σταματησεις να κοιτας και δεν θα εχεις την αναγκη να δεις,σε περιπτωση που δεν βρεις θα σου προτεινα με φωτογραφιες καποιας που σου αρεσει γυρο σου
Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες
Μήνυμα στις 10/3/2021 στις 07:59 @Διάφορα
κοιτα αν το νιωθει για μερες και εχει πρωινες αναγουλες ,κτλ γενικα τα συμπτωματα ολα μπορει τα προσπερματικα σου υγρα να καταφεραν να την αφησουν εγκυο αλλα για να εισαι σιγουρος παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης predictor early που μπορει να το κανει και 6 μερες πριν την περιοδο Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος;
Μήνυμα στις 10/3/2021 στις 07:48 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι σε σχεση πανω απο ενα χρονο αλλα εχω θεμα με την ζηλια μου ,προσφατα αποφασισε η κοπελα μου να αγορασει μαγιο που ειναι αρκετα εξαλα ,δηλαδη το μαγιο ειναι σαν στρινγκ αλλα δεν ειναι με κορδονακι [εχει μεγαλο ποπο οποτε το κανει χειροτερο],πιστευω να μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω,ευτυχως με το πανω μερος του μαγιο δηλαδη εκεινο που παει για το στηθος δεν εχω τοσο προβλημα,θελω να μου πειτε αν ειμαι υπερβολικος σε θεμα ζηλιας,εγω θα την αφησω να τα φοραει και δεν θα της πω οτι με ενοχλει γιατι ξερω θα στεναχωρηθει , Πήγαινε στο θέμα: ζηλια |