Μήνυμα στις 10/4/2021 στις 13:46 @Sex
Ποτε σε εχει εξετασει γιατρος το πουλι σου τελευταια φιλε; δεν σε κατεβασε το πετσακι;
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με το πετσακι
Μήνυμα στις 10/4/2021 στις 05:11 @Sex
Παρε ενα αγγούρι , βαλτο προφυλακτικό και πιστευω οτι θα κανεις τη δουλειασου!!
Πήγαινε στο θέμα: Δονητές
Μήνυμα στις 10/4/2021 στις 03:59 @Sex
Ξερω μαλλον τι συμβαινει φιλε μου τι χα καιωεγω και μου το κανε γιατρος
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με το πετσακι
Μήνυμα στις 10/4/2021 στις 03:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου φοβαμε μην εχει συμφυσεις η ελαφριάς μορφής φιμωση. Πες μου αν θες ηλικιασου και σε τι βαθμο αποκαλύπτεται το κεφαλακι οταν το κατεβαζεις για να βοηθησω περισσοτερο αν μπορεσωΠήγαινε στο θέμα: Θέμα με το πετσακι
Μήνυμα στις 9/4/2021 στις 10:27 @Sex
Μαλλον πλακα κανεις πιστευω!!!! 20cm και λιγο δεν το νομιζω....και το λιπαντικό δεν εχει σχεση με το μηκος αλλα με το πάχος για τη διυσδηση ! Τι ηλικια εχεις και ικανοποιείται με τη διυσδηση του πέους;
Πήγαινε στο θέμα: Δονητές
Μήνυμα στις 8/4/2021 στις 05:15 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εχεις απολυτο δικαιο σε οσα αναφέρεις , αλλα δυστυχως ο κοσμος πλεον ειναι ψεύτικος!!! Θα σε προτεινα να τους γραψεις ολους μεχρι να ενηλικιωθείς , και μετα λογω της ωριμότητας σου πιστευω οτι θα πρεπει να αναζητήσεις ατομα μεγαλύτερης ηλικιας και οχι μωρα....Οτι επιπλεον θες αν σε βοηθησα ,πολυ ευχαριστως.... Πήγαινε στο θέμα: Ψάχνω και εγώ φίλους
Μήνυμα στις 7/4/2021 στις 06:15 @Sex
Φίλε οι μηχανές για αποτρίχωση σε ευαίσθητες περιοχές ειναι ειδικές !!!! Δεν ξερω τι ακριβως Braun ειναι αυτη για να σε πω αν κανει. Προσεχε παντως στο πεος πανω που λες ειδικα !!!
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 04:13 @Sex
Ειναι οντως μια απο τις πολλες λυσεις που υπαρχουν ,αλλα δεν ειναι τοσο τραγικά κακο αυτο που συμβαινει ! Γιατι οχι να μην στο παιζει η κοπελλα για αρχη να τελειωνεις ετσι, και ο δευτερος γύρος της επαφής να εχει αναγκαστικα πλεον μεγαλυτερη χρονική διαρκεια .
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 22:31 @Sex
Αυτο που αναφέρεις νομιζω πως ειναι απολυτως φυσιολογικο . Ειναι τα προ σπερματικά υγρα τα οποια βοηθούν στη λίπανση για τη διυσδηση. Εκτος αυτου πιστευω οτι εχεις εξεταστεί για διαφορα πιθανά θεματα οπως φιμωση κλπ ,οποτε αν ισχυει ,οντως μην ανησυχεις...Ενημερωσε σχετικα αν θες
Πήγαινε στο θέμα: Γρήγορη Εξσπερματιση |