Μήνυμα στις 21/11/2021 στις 22:23 @Sex
Γιατί πρέπει να πάμε σε οίκο ανοχής? Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ μου. . Μπορώ και αυνανίζομαι καλά και αρκετές φορές την ημέρα με προσωπικό ρεκόρ 8 φορές σε μια ημέρα και δεν έχω ανάγκη τους οίκους ανοχής
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για τα αγόρια
Μήνυμα στις 4/9/2021 στις 03:57 @Sex
Υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας σχετικά με το ποσο θεωρείτε υπερβολικό να αυνανίζεται κάποιος μέχρι οριακά να φτάνει στον εθισμό ? Επίσης υπάρχει κάποιος τροπος να αυνανίζομαι απολαυστικά και να νιώθω ηδονή τον χύνω ? και βέβαια μπορείτε να μου προτείνεται τρόπους για ένα όμορφο και απολαυστικό αυνανισμό ?
Πήγαινε στο θέμα: Όριο και τρόπος αυνανισμού
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 11:25 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Εθισμενος στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 05:09 @Sex
Το εχω κανει αρκετες φορες . Δεν μπορω να καταλαβω τι δεν κανω καλα . Η εγω δεν βλέπω καποια κοπελα που παει στο μπαρ για να βρει αγορι η τελικα αυτο ειναι ενας μυθος και δεν ισχυει . Δεν μου εχει τυχει να δω καποια κοπελα και να ψαχνεται που λενε . Ισως υπαρχουν συγκεκριμενα μερη που πανε για τετοιο λογο . Επισης ντρεπομαι πολυ που αυνανιζομαι τοσο συχνα και μου προκαλει φοβο γιατι πιστευω οτι ειναι πολλες οι φορες και συμβαινει και κατι παραξενο … Πήγαινε στο θέμα: Εθισμενος στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 3/9/2021 στις 00:42 @Sex
Καλησπερα στα μελη , Ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβληματισμο μου . Νιωθω οτι εχω εθιστει στην αυτοικανοποιηση κοινος αυνανισμο . Επειδη εχω αρκετα χρονια να βρω καποια κοπελα εστω για φλερτ εχω μεινει μονο με τον αυνανισμο σε σημειο που οταν το κανω να ντρεπομαι πολυ μετα . Νιωθω οτι χανω τον καιρο μου με κραταει πισω και δεν με αφηνει να απελευθερωθω και να γνωρισω μια κοπελα . Αφου περναει ενα χρονικο διαστημα καποιων ωρων παλι εχω επιθυμια να αυνανιστω και ξεκιναω παλι τα ιδια . Εχω σκεφτει να ρωτησω σε ενα φαρμακειο για καποιο φαρμακο - χαπι που σταματαει τις ορμες αλλα διαταζω γιατι δεν ξερω πως να το διατυπωσω στον υπευθυνο του φαρμακειου . Νιωθω πολυ ασχημα τελευταια γιατι περναει ο καιρος και η κατασταση αυτη παραμενει . Σκεφτομαι να επισκευθω ψυχολογο αλλα φοβαμαι οτι θα μου προτεινει τα γνωστα τετριμμενα οπως διαβασε κανενα βιβλιο , δες καμια ταινια η πηγαινε βολτα κλπ αλλα τα εχω δοκιμασει ολα . Ειμαι εργενης μενω μονος μου απο τα 21 και ισως λογο μοναξιας και επιθυμιας εχω αυτο τοβ εθισμο. Φυσικα σε πληρωμενο ερωτα με τιποτα ουτε να το σκεφτομαι μιας και ντρεπομαι πολυ . Ολες οι αποψεις σας δεκτες απο οποιοδηποτε. Χρειαζομαι μαλλον ψυχολογο Πήγαινε στο θέμα: Εθισμενος στον αυνανισμο
Μήνυμα στις 10/7/2021 στις 03:05 @Sex
Νωρίς πιστεύω τα ξύρισες. . Εγώ δεν έχω ξυριστεί ποτέ εκεί και είναι δάσος αλλά και να το έκανα όχι σε τέτοια ηλικία εκτός αν έχεις σεξουαλικές επαφές και στο ζήτησε η κοπέλα σου
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στον πεο
Μήνυμα στις 2/6/2021 στις 09:47 @Sex
Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σεξ αν και είμαι αρκετά μεγάλος . Αυνανίζομαι κάθε μέρα πολλές φορές κατεβάζοντας το πετσακι. με σάλιο η baby oil και η αίσθηση είναι πολύ όμορφη . Βλέπω τσόντες συνέχεια αλλά και ένα κορίτσι απέναντι από το δωμάτιο μου και αυνανίζομαι κάθε μέρα σίγουρα και γι αυτήν .Σήμερα είδα ένα κορίτσι με σορτς στο δρόμο και καταλαβαίνεις τι έγινε….. Από σάιτ τα γνωστά ξέρω
Πήγαινε στο θέμα: Όση έχετε κάνει sex
Μήνυμα στις 29/5/2021 στις 00:55 @Sex
Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Αγχώνομαι γιατί είμαι αρκετά μεγάλος αλλά παρθένος δεν ειχα ποτέ μου κορίτσι . Εσυ ποσό είσαι ? Επίσης τώρα το καλοκαίρι που βλέπω κοριτσια με σορτς κλπ και βλέπω τα πόδια τους μετά ….. παίζω το πουλί μου συνεχώς σκεφτομενος τα κορίτσια που είδα
Πήγαινε στο θέμα: Ποσό συχνά |