Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 02:47 @Κλάψιμο
και σημερα μιλησαμε και ενω τα παιζει με αλλη και το παραδεχτηκε... μου ελεγε οτι θελει να κανουμε κατι αφου με την αλλη δεν ξερει τι θα γινει και μπορει να μην βγει λλει με την αλλη και να γυρισει σε εμενα....ηταν η πρωτη μ σχεση και εχω φαει τρελο κολλημα... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια sossssssss
Μήνυμα στις 18/2/2021 στις 13:27 @Κλάψιμο
καλησπερα σασ ειμαι 18 χρονος αρραβωνιαστηκα προσφατα ηταν ερωτασ με την πρωτη ματια....και ολα ηταν τελεια.... ως που μειναμε μαζι οι δικοι μου και βασικα η μανα του μου την ελεγε συνεχεια.... τιποτα δεν εκανα ποτε καλα.... μεχρι και οταν μεναμε μονη μασ πηγαινε κατω απο τα παραθυρα να ακουει τι λεμε....αφου του εβαζε για μηνες λογια αποφασησε να χωρισουμε γιαυτο γτ του εφταιγε η μανα η δικη μουυ..που τον ειχε σαν γιο τησ επεδη γιο δεν εχει... μου βρηκε σασ δικαιολογεια οτι τον προσβαλε γτ ειχε η μανα μ φιλο στο φβ τον πρωην μου.... και τετοια.... εχει περασει λιγοσ καιρος απο τοτε μιλαμε και με περνει καθημερινα τηλ κρυφα και λεω κρυφα γτ μολισ μπει καποιοσ μεσα μ το κλεινει αμεσωσ.... πιστευα οτι θα ξανα ειμαστε μαζι αλλα απο καταλαβα τα παιζει με αλλη....σημερα το εμαθα και δεν το αντεχω καν ολη μερα μεσα στα κλαματα ετοιμη η καταθλιψη.... εκανα τα παντα να τον καιρδισω παλι του εδιχνα ποσο τον θελω....μεχρι που τον εκανα και να ζηλεψει..... τον θελω σαν τρελη... δεν αντεχω....δεν ξερω τι να κανω να γυρισει.....μολισ μαθει ομως οτι μ την πεφτει καποιοσ μ λεει να μην κανω κατι γιατι μπορει καπια στιγμη να θελει να γυρισει πισω και αν κανω δεν θα γυρισει...... ξεχασα σασ να πω ειναι 37 χρν και μενει ακομα με τουσ δικουσ τ πειτε μου τι να κανω να γυρισει πισω σασ παρακαλωωωω..... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια sossssssss |