Μήνυμα στις 16/2/2021 στις 17:17 @Sex
Κοίτα είναι πολύ καλή φάση και καλά κάνεις που το δοκίμασες... Όλοι μας το έχουμε δοκιμάσει δεν υπάρχει κανείς που να μην το δοκιμάσε
Πήγαινε στο θέμα: Self fuck
Μήνυμα στις 10/2/2021 στις 11:07 @Sex
Εννοώ ότι ήταν πρώτη φορά το παιχνίδι με της ρώγες μου που μου έκανε ο άλλος και με ερέθιζε και με έφτασε γρήγορα σε ηδονή χωρίς πλάκα δεν έχυσα ούτε των έπαιζα αν και ήμουν τέρμα καυλομενος.... Αυτό ρώτησα αν τυχόν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον;;; Εγώ ποτέ μου δεν είχα παίξει με της ρώγες μου
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά μου
Μήνυμα στις 9/2/2021 στις 03:07 @Sex
Γεια σας!!! Γνώρισα έναν τύπο πολύ εντάξει και από εμφάνιση και από χαρακτήρα... Βγήκαμε είπαμε ο ένας για τον άλλον είπαμε και καφέ και επειδή υπήρχε έλξη και τους δύο μας στον γυρισμό μέσα στο αμάξι του φιληθηκαμε και τελικά φτάσαμε στο να γίνεται φάση. Το θέμα είναι ότι ο τύπος ξεκηνησε και έπαιζε με της ρώγες μου κάτι που δεν περίμενα να μου αρέσει. Το κατάλαβε ότι μόυ αρέσει και το συνέχιζε λίγο έως ποίο πολύ έντονα και αυτό μου άρεσε το τσίμπημα το ρουφιγμα και το το τράβηγμα. Το θέμα είναι ότι δεν ήξερα στα 29 μου ότι υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει κάτι τόσο εξτρημ για εμένα και πόσο μάλλον ότι μπορεί να φέρει και σε ηδονή γιατί αλήθεια σας λέω δεν έγινε σεξουαλική επαφή μόνο αυτό περιορίστηκαμε στα φιλια και στης ρώγες μου. Τί φάση παιδιά αν ξέρει κάποιος είναι φυσιολογικό αυτό όπου μόυ άρεσε;;;; Να το ξανά δοκιμάσω μαζί του;;;; Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον να τού συμβεί να έρθει σε ηδονή έτσι η μπαα;;;
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά μου |