Μήνυμα στις 1/4/2021 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
Μελοι του ftou ειμαι 16 και εχω σκοπο να ζητησω απο αυτη που μου αρεσει να βγουμε. Αυτη ειναι παρα πολυ ντροπαλη και πολυ καλη μαθητρια, και τη μια φορα που της εχω ξαναζητησει να βγουμε με την προφαση των υπερβολικων διαγωνισμνατων μου αρνηθηκε, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ηθελε και αυτη να βγουμε. Οποτε δεν της το ξαναζητησα μεχρι τωρα, αν και εψαχνα ευκαιρια. τωρα το θεματα μου ειναι οτι προτων: δεν εχω ξανακανει σχεση αν και εχω φτασει αρκετα κοντα οποτε δεν εχω ιδιαιτετερη εμπειρια στο φιλι, επισης αν και ξερω πως να οδηγησω τη συζητησση στο φιλι ειναι το προβλημα της μασκας, εχει ευπαθη ομαδα στην οικογενεια της οποτε.... Και τελος δεν ξερω τι ρουχα πρεπει να φωραω στο πρωτο ραντεβου καθως και που να την παω η τι να φαμε. Ευχαριστω για την αναγνωση και υποσχομαι αποδεκτη σε οποιον βοηθησει. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτο ραντεβου
Μήνυμα στις 4/2/2021 στις 11:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για την συμβουλη, και πιστευω πως οντως εχεις δικιο, οποτε θα προσπαθησω να ξεκολλησω
Πήγαινε στο θέμα: Νομιζω την εχω πατησει
Μήνυμα στις 4/2/2021 στις 06:55 @Θ. Κλημεντίνη
Μελοι του ftou νομιζω πως την εχω πατησει σοβαρα με ενα κοριτσι και θελω την γνωμη σας. Ειμαι 16 και στην την αρχη πριν την ερωτευτω αυτη εδειχνε να ενδιαφερεται, με κοιτουσε συνεχεια φαιροταν περιεργα κοντα μου κ.λ.π. Εγω δεν της εδεινα σημασια γιατι ημουν ενθουσιασμενος με την φυλη της σε φαση αυνανισμος για αυτην και τετοια. καθως περασε ο καιρος και δεν γινοταν τιποτα αρχισα να εχω αμφηβολιες για το αν ημουν ερωτευμενος η απλα ενθουσιασμενος, ετσι αρχισα να τεσταρω τον εαυτο μου με διαφορους τροπους για τα αισθηματα μου. Με τον καιρο αρχισα να ξεκολλαω απ'την φυλη της και να κολλαω σε αυτην, αλλα για μια σοβαρη σχεση. Ετσι αρχισα να προσπαθω να την πλησιασω με διαφορες δικαιολογιες. Με τον καιρο την ερωτευομουν ολο και περισοτερο, αλλα αυτη φενοταν να χανει το ενδιαφερον της, ετσι αυτη τη στιγμη εχω καταληξει να ειμαι τελειως κολλημενος μαζι της, ενω αυτη φενεται να ξενερωνει. Τι μπορω να κανω για να κερδισω πισω το ενδιαφερον της, και να κανω μια σοβαρη σχεση μαζι της; Πήγαινε στο θέμα: Νομιζω την εχω πατησει |