Μήνυμα στις 8/6/2023 στις 05:14 @Sex
Καλησπέρα, με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Όσες φορές κι αν έχουμε κάνει σεξ, πότε δεν έχει τελειώσει μέσα μου, ενώ στο στοματικό τελειώνει. Αυτο συνέβαινε και με τις πρώην του. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο;
Πήγαινε στο θέμα: Αργοπορημένη εκσπερματωση
Μήνυμα στις 17/12/2021 στις 01:26 @Κλάψιμο
Εκανα εξετασεις αιματος και βρεθηκε οτι εχω χαμηλη βιταμινη D, υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σαυτο;
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος ή κατι πιο σοβαρο;
Μήνυμα στις 14/12/2021 στις 09:35 @Κλάψιμο
Καλησπερα, τις τελευταιες μερες νιωθω φαγουρα σε ολο μου σχεδον το σωμα και καποιες φορες κατι σαν τσιμπηματα; Διαβασα οτι ισως ειναι συμπτωμα για σκληρυνση κατα πλακας και εχω παθει σοκ....Παιζει να ειναι απο το αγχος η ειναι σκπ;; Εχω τρελαθει απο το αγχος μου Ευχαριστω εκ των προτερωνν Πήγαινε στο θέμα: Αγχος ή κατι πιο σοβαρο;
Μήνυμα στις 15/11/2021 στις 12:42 @Sex
Οχι οχι ειχε απο οτι ξερω τουλαχιστον 24 ωρες να εκσπερματωσει...ουτε εκεινη τη μερα πιο πριν...οποτε λογικα δεν υπαρχει περιπτωση;
Πήγαινε στο θέμα: Προσπερματικα υγρα
Μήνυμα στις 31/10/2021 στις 03:00 @Sex
Καλησπερα, ηρθα σε επαφη με το αγορι μου 12 μερες μετα την περιοδο μου...στην αρχη καναμε χωρις προφυλακτικο για λιγοτερο απο ενα λεπτο και μετα δεν συνεχιστηκε γιατι νε επιασε το αγχος μου, ουτε τελειωσε ουτε τιποτα ...Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης απο προσπερματικα; Να πω εδω οτι δεν εχω σταθερη περιοδο...Απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι εχω πεθανει απο το αγχος μου
Πήγαινε στο θέμα: Προσπερματικα υγρα
Μήνυμα στις 1/2/2021 στις 05:50 @Sex
Επισης να πω οτι εχω πρηξιμο στην κοιλια και λιγες ζαλαδες που πιστευω να οφειλονται και στο υπερβολικο μου αγχος αυτο τον καιρο...
Πήγαινε στο θέμα: Προσπεραμτικα υγρα και εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 1/2/2021 στις 05:41 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση...γτ εχω διαβασει πως μπορεις να μεινεις εγκυος απο τα υγρα αυτα αλλα πχ αν ο ανδρας δεν προλαβει να τραβηχτει εγκαιρα...τωρα στην δικη μου περιπτωση σε αυτα τα 1-2 λεπτα και χωρις να τελειωσει καθολου το αγορι μου ...υπαρχει πιθανοτητα;; εχω φοβερο αγχος και ακομα να αδιαθετησω ...
Πήγαινε στο θέμα: Προσπεραμτικα υγρα και εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 30/1/2021 στις 06:32 @Sex
Καλησπερα ..ειχα περιοδο στις 25 δεκεμβριου ..η περιοδος μου τελειωσε στις 1 ιανουαριου και την επομενη μερα ειχαμε επαφη με το αγορι μου...χρησιμοιποιησαμε προφυλαξεις αλλα υπηρχε ενα θεμα και για 1-2 λεπτα καναμρ χωρις...εχω πεθναει απο το αυχος μου για πιθανοτητα εγκυμοσυνης απο προσπερματικα...γινεται;; Να πω εδω οτι εχω αστατο κυκλο και τωρα εχω καθυστερηση 5 μερες..συμπτωμα αλλο δεν εχω παραμονο πρησμενο στηθος ...Λετε να ειμαι εγκυος;; Πήγαινε στο θέμα: Προσπεραμτικα υγρα και εγκυμοσυνη |