Μήνυμα στις 18/9/2021 στις 11:35 @Sex
Λοιπόν επειδή είμαι 19 χρόνων κ ξέρω κάποια πράματα περίσσοτερο από εσένα, μην βιάζεσαι να προχωρήσεις είσαι μικρή ακόμα περίμενε ένα δυο χρονάκια, το σώμα σου ακόμα δεν είναι «φτιαγμένο» για σεξ στο λέω όσο απλά γίνεται παρτο ως σύμβουλη ενός αρκετά μεγάλυτερου αδερφού σου αυτό.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 17/9/2021 στις 23:52 @Μηχανήματα
Γεια στο φόρουμ. Την προηγούμενη Δευτέρα αγόρασα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη σημειωτέον ότι δεν έχω καπνίσει πότε. Μόλις το δοκίμασα ξεράθηκε ο λαιμός την Πέμπτη πήγα βόλτα και κρύωσα επειδή είχε αλλάξει ο καιρός και ήμουν με φουλ κοντομάνικα γύρισα σπίτι την άλλη μέρα είχα λίγο πυρετό αρκετό πονόλαιμο και καταρροή. Έως σήμερα όλα τα συμπτώματα μου έχουν περάσει εκτός από τον λαιμό που λίγο ακόμα με πονάει και δεν ξέρω εάν γι όλο αυτό φταίει το ηλεκτρονικό επειδή το κάπνισα αρχικά στο πιο δυνατο η λόγω κρυώματος. Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με έχω αγχωθεί κάπως 😔
Πήγαινε στο θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Μήνυμα στις 11/7/2021 στις 08:33 @Sex
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να σας ρωτησω τα αγόρια ξυρίζουν τις τρίχες στα χέρια; Γιατί είμαι 19 χρόνων και χω κάμποσες τρίχες στα χέρια και σκέφτηκα μήπως της ξυρισω η θεωρείτε υπερβολή ;
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα σώματος
Μήνυμα στις 30/5/2021 στις 05:37 @Sex
Συμφωνώ απλώς φοβήθηκα μήπως ο covid προκαλεί κάποια αλλαγή στις ορμόνες και γενικά στη στύση..
Πήγαινε στο θέμα: Στυτική δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 30/5/2021 στις 02:46 @Sex
Καλησπέρα στο φόρουμ. Την τελευταία εβδομάδα έχω διαγνωστεί με κορονοιο είμαι 19 χρόνων βέβαια τώρα είμαι καλύτερα. Απλώς δεν έχω τέτοια όρεξη να Αυγανιστω όσο είχα και φοβαμαι μήπως μου έκανε καμία ζημιά ο κορονοιος ή είναι λόγο άγχους όλο αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Στυτική δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 20/1/2021 στις 00:39 @Sex
Ναι απλώς φοβαμαι μήπως εάν έχω πρόβλημα δεν γιατρεύεται και είμαι έτσι για πάντα
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά βοήθεια
Μήνυμα στις 19/1/2021 στις 14:46 @Sex
Καλησπέρα στο forum. Είμαι 18 χρόνων και σήμερα όταν πήγα να τη παίξω αρχικά είχα στύση αλλά όχι τόσο έντονη όσο είχα παλιότερα βέβαια έχυσα. Μετά από μια ώρα πήγα να προσπαθήσω πάλι αλλά δεν είχα καθόλου στύση και από εκείνη την ώρα έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ και νιώθω άχρηστος πλέον και φοβαμαι μην είναι μόνιμο το πρόβλημα. Βέβαια έχω άγχος τις τελευταίες ημέρες επειδή σε 5 μέρες γράφω έχω εξεταστική δεν ξέρω εάν φταίει αυτό αλλά Νταξει δεν είναι η πρώτη φορά που έχω άγχος πφφφφφ 😔
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά βοήθεια |