Μήνυμα στις 27/12/2020 στις 17:36 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα, καλο θα ειναι να βγειτε πρωτα...μιληστε λιγο και θα καταλαβεις αν πρεπει να της το πεις τοτε η στα επομενα ραντεβου αν και φενεται οτι σε γουσταρει...Δειξτεις οτι το θες και εσυ και ολα θα γινουν απο μονα τους
Πήγαινε στο θέμα: Καινουρια κοπέλα
Μήνυμα στις 26/12/2020 στις 15:36 @Sex
Καλήσπερα στο αγαπημένο μου φορουμ, Οποιος/α μπορει και θα τον ευχαριστούσα ιδιαίτερα θα ήθελα να μου λύσει μια απορία... Ειμαι 16 και εχω κανει φαση αρκετούτσικες φορες αλλα δεν διέρκησαν πολυ (γυρω στα 5-8 λεπτα max)....Και ακούω απο γνωστούς και φίλους που το κρατανε και 20 και 30 λεπτά και μερικες φορες ακομη παραπανω, χωρις φυσικα να πρωχωρανε τα πραγματα σε κατι παραπάνω...Μιλάω δλδ μονο για το θεμα του γλωσσοφιλου...Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: Τι μπορώ να κάνω προκειμένου να μεγαλώσει η διαρκεια και να μην φιλαω 30 λεπτα αβερτα και καταντησει βαρετο...πως να κοινουμαι τι αλλο να κανω...Σας παρακαλω πειτε μου γιατι νιωθω λιγο καπως που ειμαι ο μονος...Αποδεκτη σε οποιον με βοηθησει εστω και λιγο....Αυτα, καλες γιορτεςς Προς admins: Ξέρω ισως να μην αφορά τόσο το sex το θέμα μου αλλά είναι το μονο ενεργο φορουμ...Για αυτο σας παρακαλω μην μου διαγράψετε το θεμα μου Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Απορία στην φάση |