Μήνυμα στις 10/12/2020 στις 15:11 @Sex
αρχικα δεν ειπα οτι με καυλωνει μονο ο ξαδεφος μου αλλα ειναι ενα απωθημενο μου απο μικρη ηλικια....επειτα για ολα αυτα που ειπε παραπανω η λιδα οτι φυσικα και τα κραταω να τα εχω υποψην μου απλα το κακο ειναι οτι παντα βρισκομαστε οικογενειακα οποτε δν μπορω ν τον πλησιασω ετσι οπως μου ανεφερες για αυτο δν ξερω πωςςς για αυτο αν μπορεις θ ηθελα αλλους τροπους....και με μηνυματα δεν ασχολειται με τετοια...ειναι 30 χρονων .......επειτα προσωπικα δν πιστευω πως αν γινει κατι μεταξυ μας θ το μετανιωσω αργοτερα γιατι οκ το γουσταρα και το εκανα θ λεω,σημασια κατα τ γνωμη μου εχει το τωρα μετα οκ μπορει ν ειναι αβολα αλλα μπορει και οχι μετραει οτι αν το κανω τωρα θα μου αρεσει και μετα απο χρονια αυτο θ σκεφτομαι οτι παλια περασαμε καλα και χαρηκαμε κ οι δυο
Πήγαινε στο θέμα: ξαδελφικη σχεση?
Μήνυμα στις 9/12/2020 στις 05:54 @Sex
ναι και με τους δυο ...ειναι οντως καλη εμπειριαα.. Πήγαινε στο θέμα: τριο
Μήνυμα στις 7/12/2020 στις 12:03 @Sex
τον συγκεκριμενο που εφερε την πρωτη φορα χωρις να με ρωτησει ηξερε οτι μου αρεσει γτ στο παρελθον ειχα κανει κατι απλο μαζι του οποτε πιστευε δν θ εφερνα μεγαλη ατιρηση αλλα η αληθεια ειναι πως με επιασε απροετοιμαστη...αν το ηξερα φυσικα θ αρνιομουν...τεσπα αυτο εγινε πλεον και η αληθεια ειναι πως σαν εμπειρια ηταν ξεχωριστη και μου αρεσε ..επισης αποκτας μια παραπανω οικειοτηταα και νοιωθεις πιο ανετα στην σεξουαλικη ζωη επειτα απο κατι τετοιο κατα την δικη μου γνωμη...τωρα σε μια ακομη αναρτηση μου ρωτησα τ θ μου προτεινατε ν κανω επειδη μου ζητησε να ξανακανουμε τριο με εναν αλλο φιλο του ενω ειχαμε υποσχεθει πως δεν θα ξαναγινοταν κατι τετοιο θα συνεχιζαμε μονο οι δυο μας...και η αληθεια ειναι δεν μου αρεσε και τοσο γιατι μου δεινει να καταλαβω πως θελει πιο πολυ τριο παρα σεξ η δυο μας.....
Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικες επαφες
Μήνυμα στις 7/12/2020 στις 04:36 @Sex
κατα τ γνωμη σας μεχρι την ηλικια τον 20 για μια κοπελα με ποσους θεωρειται φυσιολογικο κατα την γνωμη σας να εχει κανει σεξ? Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικες επαφες
Μήνυμα στις 6/12/2020 στις 13:21 @Sex
αυτο θα κανω οντως θα προσπαθησω να τον προσελκυσω εμμεσα το θεμα ειναι πως αφου μια ζωη εχω μαθει οταν μου αρεσει καπιος να το λεω ξεκαθαρα...αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν θελουμε κατι τετοιο...επειτα το θεμα ειναι πως θα μπορεσω να καταλαβω αν οντως ενδιαφεται και απλα δε τολμαει να το αποδειξει...
Μήνυμα στις 6/12/2020 στις 09:02 @Sex
αυτο θα κανω οντως θα προσπαθησω να τον προσελκυσω εμμεσα...το θεμα ειναι πως θα μπορεσω να καταλαβω αν οντως ενδιαφεται και απλα δε τολμαει να το αποδειξει....
Μήνυμα στις 5/12/2020 στις 07:35 @Sex
καλησπερα σας ενα ακομη θεμα που με απασχολει ειναι πωςς μου αρεσει ο ξαδελφος μου εννοειται θα ακουστει πααλογο και ουτε εγω θα ηθελα να εχουμε σχεση φανερη για τυπικους λογουςς απλα θα ηθελα να περνουσαμε καλα εστω και μια φορα....το θεμα ειναι πωςς αν κανω κινηση να προτεινω κατι τετοιο μπορει ν παραξηγηθει να απομακρυνθει τελειως και να εχουμε ισως και θεματα μεταξυ οικογενειων...απο την αλλη ομως θα ηθελα ν μαθω αν ενδιαφερεται για κατι αναλογο και με την συμπεριφορα του μονο δν μπορω να βγαλω νοημα...τι λετε? πως μπορω να καταλαβω αν θα ενδιαφεροταν για κατι τετοιο?η πως θα μπορουσα να του τρραβηξω τ ενδιαφερον?
Μήνυμα στις 4/12/2020 στις 12:15 @Sex
αληθεια δεν ξερω τι να πω πανω σε αυτο ..εκεινος μου ειπε πως θελει να ζει ακραια σκηνικα και οχι τα συνηθισμενα μονο οι δυο μας...τι εννοεις πουλαει?
Πήγαινε στο θέμα: τριο
Μήνυμα στις 4/12/2020 στις 05:13 @Sex
ειμαι 20 χρονων....η αληθεια ειναι μπορει τωρα να θελω και εγω κατι χαλαρο με το συγκεκριμενο παιδι και οχι σχεση γτ θελω να αποκτησω εμπειριες και να δοκιμασω πραγματα μαζι του ωστε να περναω και εγω καλα και εκεινος οχι μονο με τα συνηθισμενα...αλλα αργοτερα θα ηθελα να κατασταλλαξουμε για κατι σοβαρο ο ενας στον αλλον... γι αυτο με προβληματιζει αν αργοτερα επειτα απο τ τριο και οταν περασει καιρος αν θα θελει οντως να το προχωρησουμε πιο σοβαρα?
Πήγαινε στο θέμα: τριο
Μήνυμα στις 3/12/2020 στις 10:03 @Sex
γεια σας, εδω και 6 μηνές ειμαι με ενα αγορι όπου βρισκομαστε απλά για να περναμε καλα και μιλαμε συχνα μεσω μηνυματων τυιποτα παραπανω...τους πρωτους 3 μηνες περνουσαμε καλα οι δυο μας ..επειτα μου έφερε ξαφνικα ενα φιλο του και εγινε τριο..επειτα πριν λιγες μερες μου ειπε οτι λογω καραντινας θελει ν το ζησει λιγο ακραια και οχι φυσιολογικα οι δυο μας και θελει παλι να γινει κατι με εναν αλλο φιλο του...τι να κανω? γιατι να θελει συνεχεια τριο? υπαρχει περιπτωση αμα του δειχνω απελευθερωμενη σε αυτο το κομματι αργοτερα να με δει σοβαρα?
Πήγαινε στο θέμα: τριο |