Μήνυμα στις 19/3/2022 στις 22:29 @Sex
Peta Jensen Reagan Foxx Ava Addams Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένη σας πορνοσταρ??
Μήνυμα στις 24/1/2022 στις 06:51 @Sex
Στη δική μου μονάδα δεν ήταν τόσο άνετα να τον παίξεις . Ούτε στο μπάνιο ουτε στη σκοπιά. Η λύση που βρήκα ήταν στα wc στις καφετέριες όταν ήμουν εξοδουχος. Εκτός από μια φορά που ένας έφερε περιοδικό. Ήμουν θυμάμαι υπηρεσία μαγειρια. Το πήρα και πήγα κλειδώθηκα μόνος στην αποθήκη τροφίμων ένα μεσημέρι Τα έβγαλα όλα, έκατσα στο γραφείο που είχε και έριξα 2 καλές με ηρεμία και άνεση να το ευχαριστηθω. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 16/3/2021 στις 10:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φιλε μου. Δεν θεωρώ οτι υπάρχει λάθος εξπερματωση. Εγώ το ονομάζω κορύφωση της ηδονης που νιωθεις για την κοπελα σου, οσο πιο γκαβλωμενος εισαι και τη θες τοσο πιο ευκολα τελειωνεις θεωρώ. Δεν νομίζω οτι εχεις προβλημα, απλά ηταν το αγχος ισως, της πρωτης φοράς. Η θεληση σου να την ικανοποιήσεις και να πανε ολα καλα. Στο λεω γιατι το εχω παθει και εγώ τη πρωτη μου φορά. Η αίσθηση που ειχα μενοντας γυμνός, να ερχομαι σε επαφη με το γυμνο κορμι της κοπελας μου ηταν το κάτι άλλο. Ηθελα τοσο πολυ να κανουμε σεξ και νομιζα οτι με το που με ακουμπωσε θα εχυνα. Ε, καπως ετσι εγινε, μολις μπηκα μεσα της σχεδον σε seconds τελειωσα. Την επομενη φορα τα πηγαμε καλύτερα, μεχρι που βρηκαμε τα πατήματα μας. Προσπαθησε να μην αγχώνεσαι και ολα θα πανε καλά. Απο τεχνικής αποψης θα μπορούσα να προτείνω, όταν νομιζεις οτι θα τελειωσεις, να σταματας λίγο , και μετα να ξαναδίνεις.Ελπίζω να σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Λαθος Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 19/2/2021 στις 09:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Lida προσωπική μου άποψη , αν δε τους ξερεις πολύ καλά, ίσως να μην το δοκίμαζες, καθαρά από το θέμα εμπιστοσύνης. Μη σου κάνουν καμιά στραβή. Από την άλλη αν δεις , ή μαθεις οτι ειναι καλά παιδιά, και αν σε ελκύουν όπως λες μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά σε κάποιο μέρος ή καπως να έχεις εσύ το πρώτο χέρι, και η επιλογή μέρους να είναι δική σου. Για να μπορέσεις λίγο να εχεις ασφαλειαΠήγαινε στο θέμα: Πρόταση για Τρίο
Μήνυμα στις 10/12/2020 στις 12:27 @Sex
Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψει αν θελει, όποιος θέλει το μέρος ή τα μέρη που έχει αυνανιστεί τα οποία ήταν λίγο ριψοκίνδυνα, αλλά σας εξίταραν κιόλας. Θα ξεκινήσω απο το παλιό προς το πιο καινούργιο. 1) Στο μπαλκόνι του ακάλυπτου το βράδυ. Ήμουν 16, είχαν φύγει οι γονείς μου για 2ημερο, εβαλα να δω μια τσοντα στον υπολογιστή , ήμουν γυμνός και λίγο πριν τελειώσω, δε ξερω γιατί, βγηκα στο μπαλκόνι του ακάλυπτου, γυμνός όπως ήμουν (τα διπλανά πατζούρια ήταν κλειστα εννοείται) και έχυσα. 2) Στη τουαλέτα της καφετέριας που σύχναζα, για τη σερβιτόρα που δούλευε εκείνο το βράδυ, η οποία ειχε μεγάλα βυζιά. 3) Στη δουλειά μου. Αρχές καλοκαιριού , μια μέρα είχα κάτι γκάβλες, πήγα στη τουαλέτα, κλειδωσα, βρηκα τη φωτο μιας κοπέλας που με τρελένει, έβγαλα οτι φορούσα, μένοντας γυμνός και τον έπαιξα λες και ήμουν σπιτι. Μόλις έχυσα, καθάρισα, ντύθηκα , και σα κύριος επέστρεψα στο γραφείο μου. Ευχαριστώ , περιμένω και τα δικά σας μέρη. Πήγαινε στο θέμα: Ριψοκινδυνο μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 5/11/2020 στις 10:20 @Sex
Καλησπερα, και απο μένα. Δε μου είχε μιλήσει κάποιος για αυτό. Σιγά σιγά μόνο μετά με φιλους αλλα οχι με λεπτομέριες. Δε με είχαν πιασει οι γονείς μου, παρόλο που παντα καποιος ηταν σπίτι. Ότι έκανα το έκανα, βραδυ στο δωμάτιο μου. Ξεκίνησα στα 12 μου, οταν μπηκα γυμνάσιο, και συγκεκριμένα για μια συμμαθητρια μου ειχε μεγαλο στηθος για την ηλικία της. Θυμάμαι στις αρχές τον έπαιζα καθε μερα, μου σηκωνοταν οταν τη σκεφτομουν στο διαβασμα, αλλα δεν 'ηξερα΄πως να αυνανιστώ. Το βραδυ που ξαπλωνα, γυρνούσα μπρούμητα και έκανα τις κινησεις σαν κανω σεξ και έχυνα στο εσώρουχο μου. Ενα βράδυ στη Γ΄Γυμνασιου νομίζω, ήθελα να δως νιωθουν αυτοι που κανουν σεξ και ειναι γυμνοι. Ήταν χειμώνας , εβγαλα τις πυτζαμες και το εσωρουχο και εμενα γυμνος κατω απο το παπλωμα. Και τον επαιξα μεχρι που εχυσα. Μετα που εφυγα φοιτητής και ημουν και μονος στο σπιτι, λιγο το πορνό, λιγο τα playboy , τον έπαιζε μεχρι και 3 φορες τη μερα.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 4/11/2020 στις 10:46 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |