Μήνυμα στις 10/11/2020 στις 17:43 @Sex
εγω ειμαι 26 και τον εχω 15 κ κατι, ειναι σχετικα παχυς..εσενα; παχος; το ξυριζεις; εχεις μεγαλα αρχιδια; Τι εχεις βαλει μεσα σου; εγω ας πουμε εχω δοκιμασει μαρκαδορο, χτενα και τηλεφωνο μπανιου. Επισης εχει δει ποτε φιλο σου γυμνο; σου αρεσε; Ας πουμε εγω αν δω κ φουσκωνει η φορμα ή αν δω καποιον που αλλαζουμε καυλωνω..
Πήγαινε στο θέμα: καραντίνα και αυτοικανοποίηση
Μήνυμα στις 10/11/2020 στις 10:33 @Sex
Εννοειται θελω...για περιεγραψε τον εαυτο σου, χρωμα μαλλια, σωματοτυπο, ενδιαφεροντα, καυλι; Πως κ ειπατε με το κολλητο να κανετε κατι, πως ηρθε η συζητηση εκει; και τι πηγε στραβα μετα; εγω ειμαι 26..επισης σου αρεσουν κ τα αγορια..απο μικρος σ αρεσαν; ας πουμε εγω εβλεπα το φουσκωμα στις φορμες ή στο αποδυτηρια που αλλαζαμε κ ερεθιζομουν..
Πήγαινε στο θέμα: καυλώνω με τους κολλητούς μου
Μήνυμα στις 4/11/2020 στις 16:14 @Sex
Γεια σε ολους, τώρα που είμαστε συνεχώς κλεισμένοι, εγώ προσπαθώ να βρω τρόπους να πετυχαίνω απόλαυση με πολλούς τρόπους όταν τον παίζω. Παίζω με την τρύπα μου, κάνω ομαδικές με 2 φίλους από κάμερα, μιλάω με μια φίλη με ερωτικά μηνύματα. Θέλω ν δοκιμάσω να ξαπλώσω κ να τραβήξω τα πόδια πάνω κ να τελειώσω στο πρόσωπο μου. Εσείς έχετε εξευρενήσει τίποτα τέτοια πράγματα, καυλωτικά και διαφορετικά; Πχ να βαλετε κάτι στο κωλο σας, να παιξεται με φιλους φασεις;
Πήγαινε στο θέμα: καραντίνα και αυτοικανοποίηση
Μήνυμα στις 30/10/2020 στις 17:52 @Sex
Ρε παιδιά μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Έχω ένα πολύ καλό φίλο που συζητάμε για σεξουλαικά πράγματα. Ο φίλος μου μ είπε ότι τον έχει 18 εκατοστά. Κ έχω τρελαθεί να του το δω. Τον έχω δει να αλλάζει και φουσκώνει. Με ένα άλλο φίλο έχουμε πιει πολά ποτά και έχουμε πάει σε οίκο ανοχής μαζί και πηδάμε. Σε μια φάση οπως πηδάει στα 4, του πιάνω τα μπαλάκια και τελειώνει. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Ντρέπομαι να τους το πω αλλά έχω πολλές φαντασιώσεις..
Πήγαινε στο θέμα: καυλώνω με τους κολλητούς μου |