Μήνυμα στις 16/11/2020 στις 09:01 @Sex
Καλησπέρα κι από εμένα!Όταν ξεκίνησα να αυνανίζομαι,δεν μου είχε μιλήσει κανείς γι' αυτό,ούτε κι είχε τύχει να το συζητήσω με φίλες μου!Θυμάμαι πρώτη φορά,ήμουν αρκετά μικρή,γύρω στα 7,ξάπλωνα,είχα το χέρι μου χαμηλά και κατάλαβα πως αυτό που έκανα μου άρεσε.Η γιαγιά μου τότε το κατάλαβε και μου είπε ότι είμαι μικρή ακόμη για κάτι τέτοιο και να μην το κάνω. Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να αρχίσω να το ξανακάνω(στην Β'-Γ' Γυμνασίου).Στο Λύκειο,ειδικά την χρονιά των Πανελληνίων (δεν είχα σχέση),το έκανα για να μου φύγει το άγχος,η κακή διάθεση,να χαλαρώσω. Από όταν μπήκα στη σχολή κι ως τώρα που είμαι 20,αυνανίζομαι πολύ συχνότερα και πλέον έχω ξεπεράσει την ιδέα πως είναι κάτι κακό! Νιώθω πως το χρειάζομαι μερικές στιγμές,το κάνω για να ηρεμήσω,για να ανακαλύψω τι μου αρέσει παραπάνω-γενικά υπάρχουν φορές (ιδίως όταν δεν μπορώ να κάνω σεξ,όπως τώρα με την καραντίνα,επειδή με το αγόρι μου μένουμε χωριστά) που το κάνω συστηματικά κάθε μέρα,άλλες φορές δεν το κάνω για μια βδομάδα κι άλλες φτάνω και 3 φορές τη μέρα και πάλι το μυαλό μου είναι εκεί!Αλλά κι μένουμε στην ίδια πόλη και βγαίνουμε κι υπάρχουν μέρες μετά που δεν θα τον δω,αν είμαι καυλωμένη,εννοείται πως θα αυνανιστώ! Το έχουμε συζητήσει κιόλας,εκείνος με ρώτησε και για πρώτη φορά το συζήτησα τόσο ανοιχτά κι ένιωσα πραγματικά οκέυ,διότι οι φίλες μου δεν τα συζητάνε αυτά 🤷♀️ Αν και δεν με έχουν πιάσει ποτέ γονείς κ.λπ.,θεωρώ πως το ξέρουν,γιατί είναι λογικό να συμβαίνει! Όσο για τα γούστα,μου αρέσουν κι εμένα διάφορα,με τρίψιμο κλειτορίδας ειδικά,έχω τελειώσει και με δάχτυλο,με το ντουζ,με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,με μαξιλάρι,με γωνία επίπλου με διάφορα πράγματα και μου αρέσουν διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα τη διάθεση!Δηλαδή στο κρεβάτι μου,στον καναπέ,στο τραπέζι,στο μπάνιο,στα τζάμια μπροστά (είναι τρελή καύλα ο φόβος μην σε δει κανείς!).Κι επίσης,ανάλογα τη διάθεση κι η έκφραση (εννοείται στο σπίτι των γονιών μούγκα 😂),αλλά στο φοιτητικό δεν πτοούμαι,αν μου βγει να βογκήξω ή να φωνάξω,θα το κάνω και δεν θα μετανιώσω στιγμή,γιατί εκείνη τη στιγμή το θέλω!Το ίδιο και με το αγόρι μου εννοείται,απλά εκεί αγχώνομαι υποσυνείδητα και δεν τελειώνω τόσο εύκολα και γρήγορα Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια
Μήνυμα στις 28/10/2020 στις 03:39 @Sex
Γεια σας παιδιά!Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση,γνώρισα πριν 8 μήνες έναν νεαρό μεγαλύτερό μου,εγώ 20,εκείνος 28,έχουμε βγει 5-6 φορές ως τώρα (λόγω κορωνοϊού,είχα φύγει από Θεσσ και καταλαβαίνετε).Έχουμε προχωρήσει αλλά γενικά φτάνουμε πολύ γρήγορα στο σεξ (υποθέτω φταίει και το ότι βλεπόμαστε πολύ αραιά και έχει κι εκείνος ανάγκες,οπότε πείτε μου τη γνώμη σας σε αυτό αρχικά,αν ισχύει),δηλαδή δεν κάνουμε ώρα προκαταρκτικά.Επιπλέον,δεν μου έχει κάνει στοματικό και δεν ξέρω πώς να του το ζητήσω ή πώς να θίξω το θέμα!Πείτε μου τις γνώμες σαςς
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ |