Μήνυμα στις 17/5/2022 στις 00:37 @Sex
Γεια σας. Ερώτηση προς gay-bi αγορια. Τι σας ελκύει σε έναν άντρα; Δηλαδή πια εμφανισιακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που θα σας κάνουν να τον κοιτάξετε ή να θέλετε να του την πέσετε και να κάνετε κάτι μαζί του άσχετος από τον χαρακτήρα του και τι θα σας έκανε να μην ενδιαφέρεστε; Προτιμάτε τριχωτούς ή όχι; Τι ύψος σας αρέσει και τι μέγεθος πέους είναι το ιδανικό για εσάς. Προτιμάτε λεπτούς ή πιο γεμάτους; Γράψτε και για όποιο άλλο χαρακτηριστικό μετράει για εσάς. Σόρρυ αν ρωτάω πολλά Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς gay-bi
Μήνυμα στις 12/5/2022 στις 02:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είχα κι εγώ παρόμοιο θέμα αν και καθόλου έντονο γιατί πάντα το αντιμετώπιζα αμέσως. Κι εγώ σλιπακι φοράω και όποτε κάποιος πήγαινε να πει κάτι τον έκοβα αμέσως κάνοντας τον να καταλάβει ότι δεν έχει καμία σημασία τι βρακί φοράς για τους άλλους και πέρα από αγαθό χαβαλε τίποτα άλλο δεν είναι αποδεκτό. Φορά ότι σε βολεύει και μην αλλάζεις για τέτοια ατομα και απλά πες τους ότι αυτό σου αρέσει άρα αυτό φοράς. Επίσης μην προσπαθείς να κρύψεις το πως είσαι ή να δικαιλογισεις τον εαυτό σου σε τέτοια άτομα γιατί τότε τους δινεις ευκαιρία να σε ενοχλουν, να είσαι ξεκάθαρος και δυναμικος. Αν πάλι λένε βλακείες απλά μην δίνεις σημασία γιατί δεν αξίζουν την προσοχή σου ή την φιλιά σου. Αν σου δημιουργούν πρόβλημα υπερασπίσου τον εαυτό σου όπως μπορείς. Ελπίζω να βοήθησα :)Πήγαινε στο θέμα: Δούλεμα για σλιπακι
Μήνυμα στις 10/5/2022 στις 23:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγώ παθαινω ακριβως το ιδιο αλλά αν χύσω πριν τα δοκιμάσω μετά ξενερονω και δεν θέλω. Το έχω κάνει όμως κάποιες φορές. Ο καλύτερος τρόπος για μένα είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα κοιτώντας το ταβάνι και να σηκώσεις τα πόδια σου ψηλά φέρνοντας τα μπούτια σου και το πουλί σου οσο πιο κοντά στο πρόσωπο σου μπορείς σαν να προσπαθείς να διπλώσεις το σώμα σου και παίζοντας τον να τελειώσεις έτσι στο πρωσοπο ή και στο στόμα σου αν θέλεις και μπορείς. Δοκίμασε το αν θέλεις :)Πήγαινε στο θέμα: Aυνανισμός και χύσια
Μήνυμα στις 22/2/2022 στις 01:42 @Sex
Ναι γύρω γύρω. Μπορείς να βαλεις ένα κορδονακι η κάτι τέτοιο γύρω γύρω σχετικά σφιχτα (όχι πολύ σφιχτά) και μετά μετράς πόσο ήταν το κορδόνι σε εκατοστά. Επίσης πόσο σου είναι όταν είναι χαλαρό; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 18/2/2022 στις 04:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μεγάλη την έχεις μην αγχώνεσαι καθόλου, 14,5 είναι μεγάλο μέγεθος.Ποσο σου είναι σε περίμετρο και πόσο όταν είναι χαλαρό; Μην πιστευεις αυτά που βλεπεισ στις τσόντες, είναι ψεύτικα, κάνουν ενεσεις και άλλα διάφορα για να φαινετε έτσι και όσοι λένε ότι την έχουν παραπάνω λένε ψέματα συνήθως ή δεν μετράνε σωστά. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 17/10/2021 στις 09:38 @Sex
Ποσο τον εχετε οταν σας ειναι ξεκαυλοτος και ποσο οταν ειναι καυλομενος;
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος ξεκαυλοτος & καυλομενος
Μήνυμα στις 9/10/2021 στις 08:40 @Sex
Μεχρι τα 11 μονο σλιπ, μετα για λιγο καιρο δοκιμασα μποξερακια γιατι αυτα φοραγαν ολοι αλλα τελικα δεν μου αρεσουν, αρα ξαναγυρισα παλι μονο στο σλιπακι με διαφορα χρωματα και σχεδια γυρω στα 15. Τα μποξερακια απλα δεν μου αρεσουν.
Πήγαινε στο θέμα: Προτιμηση εσωρουχου?
Μήνυμα στις 26/10/2020 στις 16:41 @Sex
Ποσο τον εχετε ξεκαβλοτο? και ποσο σας γινεται καβλομενος? εγω ξεκαβλοτος 5,5-6 cm και καβλομενος 15-15,5cm. Παχος μενει σχεδον ιδιο. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος ξεκαβλοτος?
Μήνυμα στις 17/10/2020 στις 17:59 @Sex
Κι εγω το ιδιο παθαινα οταν δεν αποδεχομουν οτι μου αρεσουν αγορια. Ενιωθα ασχημα με τον εαυτο μου και τυψεις μετα απο καθε φαντασιωση. Μολις αποδεχτηκα οτι ειμαι γκευ σταματησα να νιωθω ενοχες και ασχημα με τον εαυτο μου και εζησα ενα σωρο υπεροχες εμπηρειες. Απλα αποδεξου το τι σου αρεσει και αγαπα τον εαυτο σου για αυτο που εισαι και απολαυσε οτι σου αρεσει χωρις να νοιωθεις ασχημα για αυτο που εισαι. Ειναι φυσιολογικο και απολυτα αποδεχτο. Ελπιζω να σε βοηθησα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Καμία όρεξη μετά τον αυνανισμό |