Μήνυμα στις 2/11/2021 στις 16:17 @Θ. Κλημεντίνη
Φοβάμαι την απόρριψη και επίσης δε ξέρω αν με γουστάρει
Πήγαινε στο θέμα: Έλξη
Μήνυμα στις 23/10/2021 στις 13:01 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά.Γραφω αυτό το θέμα για να σας εξομολογηθω έναν προβληματισμό μου.Μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δε ξέρω αν με θελει και εκείνη.Η κοπέλα αυτή προσέχει ένα παιδάκι και συναντιομαστε στην πλατεία όπου και το φέρνει Βόλτα.Στην αρχή,πριν γνωριστούμε την είχα πιάσει να με κοιταει κάποιες φορές.Ηρθαμε κοντά μέσω του μικρού τον οποίο και συμπαθώ.Οταν την συναντάω την χαιρετάω και εκείνη έρχεται προς το μέρος.Γενικα κάνουμε καλη παρεα αλλά εγώ τη βλέπω ερωτικά.Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Έλξη
Μήνυμα στις 15/7/2021 στις 15:41 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά.Λεγομαι Βασίλης και αγαπώ μια μεγαλύτερη γυναίκα η οποία είναι παντρεμενη και έχει 3 παιδιά.Τη συγκεκριμενη,την πετυχαινω κάθε φορά στο πάρκο της γειτονιάς,ενώ όταν την βλέπω γεμίζω από αγάπη.Ο,τι και να κάνω,την σκέφτομαι συνέχεια.Μαλιστα,κάποια στιγμή ήθελα να πήγαινα και να της μιλουσα αλλά φοβόμουν την αντίδραση της.Σημερα έμαθα απο καποιον ότι σύντομα θα φύγει για διακοπές.Και μόνο στη σκέψη πως δε θα την ξανά δω για το υπόλοιπο του καλοκαιριού,τρελαίνομαι.Τι να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Έλξη
Μήνυμα στις 2/4/2021 στις 06:40 @Sex
Παιδιά καλησπερα.Λεγομαι Βασίλης και είμαι 18 ετών και εγώ ένα θέμα τώρα τελευταία.Γενικα,την παίζω σκεφτόμενος μόνο γυναίκες,καυλωνω βλέποντας στρειτ τσόντες και με γυναικεία οπίσθια,ενώ έχω ερωτευθει και κοπέλα.Οταν σκέφτομαι να κάνω ομόφυλο σεξ δε μπορώ να την παίξω αλλά όταν βλέπω ανδρικά οπισθια καταλήγω να χύνω χωρίς να μου αρέσει.Τι συμβαίνει τελικά?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με σεξουαλικότητα
Μήνυμα στις 8/10/2020 στις 07:03 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά καλησπέρα .Τις προάλλες γνώρισα τυχαία μια κοπέλα στην πλατεία και ανταλλαξαμε μερικές κουβέντες όχι τίποτα το φοβερό .Πριν γίνει αυτό είχε βάλει μουσική στο κινητό και χόρευε προφανώς για να την κοιτάξω.Οταν την πέτυχα στο δρόμο ήταν πιο ψυχρή μαζί μου.Της είπα κάτι μου είπε ένα οκ και έφυγε .Χθες που την ξαναπετυχα όταν με είδε γύρισε στην φίλη της ,γελαγανε και άλλαξαν πεζοδρόμιο .Τι παίζει ρε παιδιά? Με θέλει ή όχι ?.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κορίτσι |