Μήνυμα στις 1/1/2024 στις 04:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου! Θα πω και εγώ τη γνώμη μου, μετά από τόσα χρόνια που σε κοροιδεύουν ως γκέι είναι λογικό να νιώθεις τύψεις για αυτό σε περίπτωση που είσαι, και να έχεις συγκεντρώσει μια εσωτερικευμένη ομοφοβία μέσα σου (όλα τα γκέι/μπάι άτομα το έχουμε περάσει αυτό, η ομοφοβία έχει πολλές ύπουλες μορφές και την εκφράζουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε). Οπότε αν χύσεις μετά από γκέι τσόντα ή αν νιώσεις ότι ελκύεσαι από αγόρια/άντρες νιώθεις μετά τύψεις όταν περάσει η κάβλα.Μπορείς να είσαι ότι θέλεις εσύ και κανείς δε θα σου πει τι να κάνεις. Μπορεί να είσαι γκέι/μπάι/γουατέβερ, έχεις τη δύναμη να φτιάξεις και να εκφράζεις τον εαυτό σου όπως θέλεις. Χέστους αυτούς που σε κοροιδεύουν και βρες άτομα που ταιριάζεις. Μη νιώθεις άσχημα για τίποτα σχετικά με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό, ότι σε ελκύει κυνήγησε το. Εγώ σήμερα περήφανα ως γκέι άντρας ζω τη ζωή μου κανονικά και την έχω χτίσει με ανθρώπους που νιώθω άνετα και κυνηγώ άντρες που με ελκύουν. Μπορείς και εσύ, σταδιακά κάνε τη σεξουαλική εξερεύνηση που σε τραβάει πιο πολύ, πχ αγόρια ή κοπέλες, ότι νιώθεις και όπως στο βγάζει κάποιος άνθρωπος. Είσαι φυσιολογικότατος και όλοι μας σ αυτή την ηλικία περνάμε τέτοιες φάσεις που αναρωτιόμαστε τι είμαστε (είτε στρειτ είτε μπάι είτε γκέι). Σου εύχομαι να βρεις τον εαυτό σου και όλα να πάνε καλά! Πήγαινε στο θέμα: Γκει; Βοήθεια
Μήνυμα στις 27/12/2022 στις 02:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσιολογικά είναι όσα έκανες, μια διασκέδαση της στιγμής και δεν ήταν καθόλου κακό. Είσαι και σε μια ηλικία που γενικώς εξερευνάς και καλά κάνεις και όσο περνά ο καιρός θα κατασταλλάξεις στο τι σου αρέσει. Γενικα να είσαι ανοιχτόμυαλος και δε χρειάζεται απο τώρα να βάλεις μια ταμπέλα στον εαυτό σου (στρέιτ, μπάι, γκέι, γουατέβερ). Σκέψου απλά αν σου άρεσε η φάση και αν θα ήθελες να ξανασυμβεί. Και εννοείται ότι μπορεί να σ αρέσουν οι φάσεις και με γυναίκες και με άντρες (ή μόνο με γυναίκες ή μόνο άντρες), αυτό θα στο λέει το σώμα σου κάθε φορά τι σ αρέσει. Μην αγχώνεσαι και διασκέδαζε με όσα σ αρέσουν, η ζωή είναι μικρή και δε χρειάζεται να μετανιώνουμε για τέτοιες φάσεις. Τέλος, η φασούλα αυτή λογικά ήταν πολύ ωραία και αν προσέξεις σ αυτό το φόρουμ πολλοί θέλουν να κάνουν μια τέτοια φάση που έκανες και εσύ, άρα είναι σύνηθες.Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Σύγκριση πέους με φίλους
Μήνυμα στις 12/12/2022 στις 02:10 @Sex
Γεια σου! Εγω πιστεύω ότι ίσως ο πόνος σε αποθαρρύνει και ξεκαυλώνεις. Το πρωκτικό δεν είναι όπως βλέπουμε στα πορνό να μας μπαίνει χλατς με τη μία και να πηδιόμαστε. Χρειάζεται μια προετοιμασία στην αρχή (π.χ. δάκτυλα κλπ) και σταδιακά να μπει το πουλάκι. Βαθιές αναπνοές και ηρεμία βοηθούν, αν είσαι νευρικός και αγχωμένος, ούτε κούκου θα σου κάνει, ούτε θα το ευχαριστηθείς, ούτε θα χαλαρώσουν οι μύες εκεί πίσω. Επίσης, παίξε λίγο με τον εαυτό σου όταν είσαι μόνος για να έχεις μια ιδέα τι σ αρέσει πάνω κάτω με τους άλλους, π.χ. σ αρέσει να βάζεις δάκτυλο στον εαυτό σου; ή άλλα πράγματα (με προσοχή); Προσωπικά εγώ όταν κάνω παθητικό αφού φύγει ο πόνος και κάνουμε τη φάση μας περνάω καλά, είναι και αρκετά εγκεφαλικό για μένα, π.χ. να με πιάνει ο άλλος όσο είναι μέσα μου, να με έχει δικό του, γενικά να υπάρχει ένα πάθος, να μην είμαστε λες και κάνουμε συναλλαγή. Όσο για τη σεξουαλικότητα, είναι τελείως ρευστή οπότε μη σ αγχώνει αυτό, τι γκέι τι μπάι τι οτιδήποτε όλα ωραία είναι και θα κατασταλλάξεις με τον καιρό εξερευνώντας. Επίσης, μπορεί να έχουμε ένα τύπο στο τι άνθρωπο θέλουμε να πηδήξουμε/πηδηχτούμε, ωστόσο δε σημαίνει ότι κάποιος που πληροί τα κριτήρια μας ότι θα μας αρέσει στην πράξη. Οπότε ο συγκεκριμένος που βρήκες μπορεί εν τέλει να μη σε ελκύει. Γενικά το σώμα σου θα σου δείξει αν γουστάρεις με κάποιον/κάποια. Οπότε εγώ προτείνω να είσαι χαλαρός, να αφήσεις τα άγχη, κάνε λίγο παιχνίδι με το άτομο που θες να κάνεις σεξ και όλα έρχονται ;) Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό πρώτη φορα
Μήνυμα στις 12/8/2022 στις 09:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μόνο εσύ ξέρεις τι είσαι και αν είσαι γκέι, και μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για σένα (ούτε τον ψυχολόγο που σου λέει μπαρούφες κατα πως φαίνεται). Το όλο σου άγχος πηγάζει απο τα κοινωνικά στερεότυπα και το "πόσο κακό" είναι να είναι κάποιος άντρας γκέι. Δεν είναι καθόλου κακό όμως, το από ποιους ανθρώπους ελκυόμαστε δε θα έπρεπε να το θεωρούμε κακό. Προσωπικά είμαι γκέι, έχω αποδεχτεί πλήρως τον εαυτό μου, έχω φίλους είχα σχέσεις, γενικώς ζω τη ζωή μου όπως είμαι! Δούλεψε το με τον εαυτό σου, χτίσε αυτοπεποίπηθηση και μη σε νοιάζει τίποτα. Βγες να διασκεδάσεις και άσε τα άγχη και τα ταμπού στην άκρη. Θα γνωρίσεις πολλά άτομα (καλά και κακά) εφόσον το θέλεις και θα δεις ότι υπάρχει ένας κόσμος και άτομα που σου ταιριάζουν και θα νιώθεις άνετα. Μια φορά ζεις, μη σπαταλάς το χρόνο σου σε χαζομάρες και κλισέ που μας χώνει η κοινωνία από παιδιά!Πήγαινε στο θέμα: Mallon eimai gay
Μήνυμα στις 15/1/2022 στις 06:44 @Sex
Κατ'αρχάς να σου πω ότι είσαι ένα υπέροχο άτομο και όσα νιώθεις είναι φυσιολογικά, μην αγχώνεσαι! Είσαι νέος και ακόμα ψάχνεσαι μέσα σου! Δε θα κάτσω να σου βάλω κάποια ταμπέλα, αυτό που θα σ πω είναι να πειραματιστείς με άλλα άτομα για να δεις τι σε ελκύει στην πράξη. Θέλεις να πας με κοπέλα; πήγαινε! Θέλεις με ένα αγόρι; επίσης δοκίμασε το (με συναίνεση από το άλλο άτομο πάντοτε). Μπορεί να σου αρέσουν και τα δύο φύλα (ή όλα) ή κάποιο από αυτά παραπάνω. Η σεξουαλικότητα είναι ρευστή και ενίοτε μπορεί να περνάει από φάσεις. Εγώ είμαι ένα γκέι άτομο που έχω αποδεχτεί πλήρως τον εαυτό μου πλέον. Μικρότερος βέβαια κόλλαγα στο κοινωνικό του θέματος και άφηνα πίσω τον εαυτό μου αλλά αφότου με έμαθα και με αποδέχτηκα και πήγα με αγόρια που με τράβαγαν επιτέλους καταστάλλαξα στο ποιος είμαι στη σεξουαλικότητα μου και ηρέμησα. Η λύση δεν είναι να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά γιατί ποτέ δε θα νιώθεις καλά, κάτι θα λέιπει. Οπότε ξεκίνα να εξερευνάς με άλλα άτομα (είτε άντρες είτε γυναίκες, ότι σε καβλώνει στην παρούσα φάση σου) χωρίς ντροπές χωρίς ενοχές! Όλα είναι ωραία, στο κεφάλι μας τα μεγαλώνουμε επειδή η κοινωνία μας μαθαίνει ότι το "σωστό" είναι ένας ετεροκανονικός συντηρητικός μονόδρομος (ουάο τώρα το σκέφτηκα αυτό μπράβο μου). Στο χέρι σου όμως είναι οι επιλογές που κάνεις! Να είσαι ανοιχτόμυαλος και να γνωρίζεις ανοιχτόμυαλα άτομα και όλα θα πάνε καλά! Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι συμβαίνει
Μήνυμα στις 26/5/2021 στις 00:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μου έχει συμβεί και μένα με το πρώην αγόρι μου ο οποίος την είχε μεγάλη και όσες φορές την έπαιρνα όλη στο λαιμό μετά είχα αυτές τις ενοχλήσεις που λες και εσύ. Και το έψαχνα μέχρι και στο reddit να δω γνώμες και πανικοβαλόμουν χωρίς λόγο! Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι, εγώ είχα αυτές τις ενοχλήσεις για λίγες μέρες και μετά ήμουν εντάξει! Οπότε φυσιολογικό είναι αλλά πώς να το αποφύγεις δεν έχω ιδέα. Υποθέτω όταν κάνουμε deep throat αυτά παθαίνουμε χαχα (προσωπικά μ αρέσει πολύ). Ίσως μια καραμέλα τύπου trachisan ή στρεπφεν να μαλακώνουν το λαιμό και να το κάνουν πιο υποφερτό. Πάντως αν διαρκούν πολύ αυτές οι ενοχλήσεις καλύτερα να αποφεύγεις το deep throat. Και γενικώς να κάνεις όσα σ αρέσουν αλλά να ξέρεις και τα όρια σου! Ελπίζω να βοήθησα :)Πήγαινε στο θέμα: Πίπα πονόλαιμος
Μήνυμα στις 2/5/2021 στις 02:34 @Sex
Είμαι 26 χρονώ και γκέι. Άργησα να αποδεχτώ τον εαυτό μου, το έκανα στην ηλικία των 18 μου περίπου. Νομίζω πρέπει να αφήσετε το γιο σας να είναι πλήρως ο εαυτός του, να του δώσετε να καταλάβει ότι είστε δίπλα του χωρίς ψυχολόγους και υπερβολές εκτός αν το ζητήσει ο ίδιος. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα ήθελα να είχαν κάνει οι δικοί μου γονείς. Ναι είναι λίγο μικρός ακόμα και ανακαλύπτει τον εαυτό του, όμως πολλοί ήξεραν από μικρή ηλικία τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Αφήστε τον να εκφράζεται όπως θέλει και θα σας είναι ευγνώμων όταν ενηλικιωθεί που ήσασταν δίπλα του χωρίς να τον κρίνετε, χωρίς να τον περιορίσετε ή χωρίς να τον κάνετε να νιώθει ότι κάτι πάει λάθος μέσα του. Και αν σας φέρει μια μέρα ένα αγόρι στο σπίτι, να είστε περήφανοι που ζει την αλήθεια του και δεν υποκρίνεται. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη γιατί η κοινωνία δε μας τη δίνει εύκολα. Κατ' εμέ, μην τρελένεστε περισσότερο και μην ψάχνετε στο ίντερνετ τι παπάτζες κυκλοφορούν. Απλά να είστε δίπλα του και να μιλάτε (χωρίς όμως να τον ρωτάτε υπερβολικά σχετικά με τη σεξουαλικότητα του για να μη νιώθει άβολα). Όλα θα ήταν πιο ιδανικά αν μπορούσαμε να δεχτούμε τους άλλους ανθρώπους όπως είναι χωρίς να κρίνουμε τη διαφορετικότητα τους. Πήγαινε στο θέμα: Ο γιος μου είναι gay
Μήνυμα στις 27/2/2021 στις 05:17 @Sex
Εγώ σε συμβουλεύω να μη μπλέξεις και να μην κάνεις κάτι μαζί του. Μπορεί ο τύπος να είναι bi curious και να ψάχνεται ή μπορεί να είναι όντως στρέιτ και να σου κάνει πλάκα. Καλύτερα να ψάχνεις άτομα που είναι σίγουρα για τον εαυτό τους και σίγουρα για το τι ψάχνουν και θέλουν όπως εσύ. Χρησιμοποίησε εφαρμογές (πχ grindr) ή από κοντά γνώρισε άλλα άτομα γενικότερα. Αν γνωρίσεις άλλα άτομα και κάνεις καλό σεξ με αυτά, ο τύπος μετά θα σου είναι τελείως αδιάφορος.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι γκει κολλητος στρειτ
Μήνυμα στις 28/1/2021 στις 05:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λάθος, το παν δεν είναι η διάρκεια αλλά η προσωπική ευχαρίστηση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΎΟ. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσεις όσα πιστεύεις με την κοπέλα ή γενικώς να αφήσεις τα άγχη (γτ με το άγχος δε θα περάσεις καλά) και να κάνετε ό,τι σας βγει. Η πρώτη φορά δεν είναι απαραίτητα καλή, σταδιακά θα σας βγει. Επίσης, στο σεξ κρατάς περισσότερο απ ότι όταν παίζεις μόνος γιατί στο σεξ κάνεις και μικροδιαλείμματα. Αν τελικά υπάρξει χημεία μεταξύ σας όταν το κάνετε έχει καλώς, αν όχι τότε απλά δεν ταιριάζετε σ αυτό και καλύτερα να πάτε και οι δύο παρακάτωΠήγαινε στο θέμα: Άγριο σεξ
Μήνυμα στις 28/12/2020 στις 17:38 @Sex
Μου έχει συμβεί και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση και έχω καταλάβει ότι γίνεται λόγω άγχους. Όπως τα περιγράφεις, νομίζω ότι σου συμβαίνει από το άγχος σου και σου ξανασυμβαίνει μετά επειδή έχεις αγχωθεί ακόμα περισσότερο ότι θα σου πέφτει. Και μάντεψε, όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι τόσο πιο πολύ θα πέφτει και δε θα σηκώνεται με τίποτα. Πρέπει στην όλη φάση να είσαι χαλαρός και να μη σκέφτεσαι το μετά ή πως θα αποδώσεις ή οτιδήποτε άκυρο γτ αυτά σε ρίχνουν. Γενικώς ζήσε τη στιγμή στην όλη φάση και μη σκέφτεσαι τίποτα (εύκολα τα λέμε αλλά θέλει δουλειά με τον εαυτό μας στην πράξη). Επίσης, με την κοπέλα σου μπορείτε να το πάτε σιγά σιγά παίζοντας ο ένας με τον άλλο και στο μέλλον να κάνετε διεισδυτικό (που πρέπει να φοράς προφυλακτικό επειδή ασθένειες και πιθανή εγκυμοσύνη κλπ). Ζήτα και γνώμη ειδικού εννοείται μήπως σε βοηθήσει καλύτερα και σίγουρα άσε το άγχος και τις περιττές σκέψεις Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα Στυσης-SOS |