Μήνυμα στις 5/10/2020 στις 10:00 @Sex
Και εγώ φέτος, πήγα στο σπίτι του κολλητού μου για να παίξουμε κάνα γκειμ. Οι γονείς του δεν ήταν σπίτι. Έτσι μπορούσαμε να είμαστε εντελώς άνετοι. Σε κάποια φάση που κουραστηκαμε και οι δύο, σταματήσαμε να παίζουμε, βγήκαμε στο μπαλκόνι να κάνουμε κάνα τσιγάρο και όταν μπήκαμε, κατσαμε στο κρεβάτι του και χαζεύαμε στο ινστα. Κάποια, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που φαινόντουσαν τα βυζιά της παρα πολυ. Μου λέει "κοίτα βυζάρες ρε μαλακα". Κάπως έτσι άναψαν τα αίματα και μπήκαμε στο πορνχαμπ να δούμε καμία τσόντα. Ούτε που κατάλαβα πότε βρεθήκαμε να βαράμε μαλακιά. Στο τέλος, πριν χυσουμε, ο ένας τράβηξε στον άλλον για πολύ λίγο μια τελείωσε εκεί
Πήγαινε στο θέμα: Αυανισμος με κολλητό εφηβεία
Μήνυμα στις 4/10/2020 στις 12:43 @Sex
Καλησπερα, Λοιπόν, έχω πάρα πολύ καιρό να κατεβάσω το πετσακι από το βαλανο (χρονια) και τώρα που χρειάστηκε δεν κατέβαινε τόσο εύκολα. Με το ζόρι βγήκε σχεδόν ολόκληρος ο βάλανος. Όταν όμως δεν είναι σε στύση, το πετσακι κλείνει και περισσεύει και με τα το βαλανο. Φοβάμαι μήπως είναι φίμωση. Πείτε μου. Εσάς σας συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω (κατι εκτός γιατρού). είμαι έφηβος Ευχαριστώ πολύ Πήγαινε στο θέμα: Φίμωση; Πρόβλημα με το πετσακι
Μήνυμα στις 31/8/2020 στις 09:58 @Sex
Καλησπέρα, Θα μπω κατευθείαν στο ψητο Σε 2 μέρες θα βγω με ένα κοριτσκ που έχουμε βγει άλλες 3 φορές χωρίς να γίνει κάτι , την θέλω πολύ και αυτή επίσης. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ξαναφασωσει ποτέ και δεν ξέρω πώς να κάνω κίνηση και να προχωρήσω. επίσης, όχι για τώρα βέβαια, θέλει και θέλω να προχωρήσουμε λίγο πιο πολύ, εννοώντας δάκτυλο και μετά βλέπουμε, πως να το κάνω. πως να κάνω την κίνηση, και να βάλω το χέρι μου μεσα, και βασικά πως να το κάνω ώστε να της αρέσει χωρίς να κάνω κάτι λάθος, Ευχαριστώ ρε παιδιά, αποδεκτή σε όποιον με καλύψει ;) Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά φασωμα κτλπ |