Μήνυμα στις 26/8/2020 στις 09:28 @Sex
Όπως λέει και ο τίτλος ας πούμε ο καθένας τις δικές του εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου. Προσωπικά όπως έχω ξανά δηλώσει δεν έχω καμία σεξουαλικη εμπειρία με άντρα παρά μόνο μια μαλακια με έναν φίλο μου και κάτι διαδικτυακά τσατ. Εξακολουθώ να χαρακτηρίζομαι str8 απλά μερικές φορές το άγνωστο ελκύει... Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρίες με το ίδιο φύλο
Μήνυμα στις 23/8/2020 στις 11:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε,Διαβάζοντας το μήνυμα σου δεν σου κρύβω ότι ταυτιστηκα σε μερικά σημεία ... Όπως κι εσυ λοιπόν είμαι ενεργός σεξουαλικα μόνο με γυναίκες... Δεν σου κρύβω επίσης ότι στο παρελθόν εγώ είχα την τύχη να έχω μια εμπειρία με τον «κολλητό» μου, με τον οποίο τραβήξαμε μαζί μαλακια και πήρε το θάρρος να με ακουμπήσει... Δεν αντέδρασα διότι είχε ανεβεί η λίμπιντο όπως είπε και ο Akis2000... Πριν από αυτό δεν είχα πιάσει τον εαυτό μου ποτέ να σκέφτεται άλλους άντρες. Μετά το συμβάν ίσως η ιδέα μπήκε στο μυαλό μου όμως αηδιαζα και έφευγε αμέσως. Μην στα πολυλογώ εγώ σου προτείνω να προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τον κολλητό σου όπως έκανε και ο δικός μου σε μένα και με έπεισε να τις παίξουμε μαζί... Προσπάθησε να ξεκινήσεις συζητήσεις μαζί του που θα σας ερεθίσουν , πρότεινε του να δείτε κάποια ερωτική ταινία και τα αλλά αν θέλει κι αυτός θα έρθουν από μονα τους . Έτσι θα τον ξανά ξεκλειδώσεις και θα απολαύσεις την στιγμή . Από εκεί και πέρα αν θα συνεχίσει όλο αυτό εξαρτάται από εσάς. Στην περίπτωση μου δεν το επέτρεψα διότι φοβομουν μην χαλάσει η σχέση μας. Αν θες όμως σε περίπτωση άρνησης του να πειραματιστείς με άντρες μπορείς πχ ανώνυμα διαδικτυακά που όμως κι εκεί θέλει προσοχή για πολλούς λόγους και κύριος μην σε κάνει να ξενερώσεις. Ελπίζω να βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: «Ερωτευμένος» με τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 23/8/2020 στις 11:13 @Sex
Προσωπικά, με ερεθίζουν πολύ οι άγριες κινήσεις στο σεξ. Μου αρέσει να με γρατζουνα η άλλη στην πλάτη ή να μου τραβάει τα μαλλιά όταν την περιποιούμαι εκεί κάτω ... Ταυτόχρονα, μου αρέσει να τις αφήνω σημάδια ο ίδιος είτε από πιπιλιες είτε από μικρά χαστούκια στον κωλο της... Το τελευταίο διάστημα δίχως να το περιμένω άρχισα να περνάω καλά και σε διαδικτυακές συζητήσεις με ατομο του ίδιου φύλλου .. Στην ιδέα στο παρελθόν μπορεί να αηδιαζα κατευθείαν.. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα το οποίο όμως μάλλον βγήκε μάταιο διότι άρχισα να ψιλό ξενερωνω με κάποια μηνύματα.. Εξακολουθώ να χαρακτηρίζομαι straight πιστεύω, παρόλο που μπορεί να με προβλημάτισε όλο αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Πείτε κάτι που σας καυλώνει πολυ |