Μήνυμα στις 27/6/2021 στις 12:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:έχουν ανοίξει πολλά θέματα εδώ παρόμοια. Ψάξτο φίλε. Αποδοχή αν.σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Ομαδική μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 12/8/2020 στις 15:04 @Θ. Κλημεντίνη
Πώς μπορώ να πίσω την κολλητή μου να Κάνουμε κάτι ενώ έχει γκόμενο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή κοπέλα από 3 Γυμνασίου 1 λυκείου αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα και 3 λυκείου ( πέρσυ) άρχισε να μου αρέσει . Το αγόρι της δεν είναι από εδώ σπουδάζει αλλού και εκεί τον έχει βρει
Πήγαινε στο θέμα: Κολλητή
Μήνυμα στις 12/8/2020 στις 06:31 @Sex
Πώς μπορώ να πίσω την κολλητή μου να Κάνουμε κάτι ενώ έχει γκόμενο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή κοπέλα από 3 Γυμνασίου 1 λυκείου αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα και 3 λυκείου ( πέρσυ) άρχισε να μου αρέσει . Το αγόρι της δεν είναι από εδώ σπουδάζει αλλού και εκεί τον έχει βρει
Πήγαινε στο θέμα: Κολλητή
Μήνυμα στις 11/8/2020 στις 20:16 @Sex
Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε ελπίζω να είστε καλά. Έχω κάποιες απορίες 1. Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να μετρήσω το μήκος του πέους μου 2.είμαι 19 χρονών ένα ιδανικό ή κατάλληλο μήκος 3. Δεν έχω προχωρήσει ... Τι μπορώ να κάνω για να κοπεί το πετσακι εκτός από την περιτομή; Δεν θα ήθελα περιτομή γτ ντρέπομαι 4.συμβουλές για την 1η φορά; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους-πρώτη φορά |