Μήνυμα στις 7/10/2020 στις 15:12 @Sex
Δικά σου υγρά και υδρώτας ειναι.
Πήγαινε στο θέμα: Υγρά στη βάση του προφυλακτικού
Μήνυμα στις 20/9/2020 στις 13:42 @Sex
Το γρήγορο σε όλους συμβαίνει, αν συμβαίνει συνέχεια ειναι θέμα. Πήγαινε στο θέμα: Χυνει γργορα-Ενδιαφέρεται μόνο για αυτόν;
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 13:36 @Sex
Πάρτε το χρόνο σας χαλαρώστε και κάντε ότι σας βγει και όπως σας βγει, γλείψε τον όσο σε ευχαριστεί εσένα, άσε τον να σε γλείψει όσο γουστάρει και θα πάνε μόνα τους όλα. Προφυλάξεις πάρτε μόνο και όλα θα ειναι super
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 13:28 @Sex
Αν δεν γλύφει... τότε μάλλον δεν θέλει να ασχοληθει και πολύ. Σόρρυ που το λέω.
Πήγαινε στο θέμα: Χυνει γργορα-Ενδιαφέρεται μόνο για αυτόν;
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 13:24 @Sex
Δύσκολο να το καταλάβεις αν δε μπορείς να καυλώσεις τον άλλον με ένα τόσο "άκυρο" σημείο του σώματος σου... Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρέσει
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 13:22 @Sex
Με φτιάχνει πολύ, τα περιποιημένα ωραία βαμμενα νύχια, με φτιάχνει πολύ η άλλη να μου παίζει και να μου γρατζουνάει τα αρχίδια, με φτιάχνει η άλλη να κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν. Με φτιάχνουν πολύ τα χαστούκια στον κώλο, να με γρατζουνάει η άλλη ή να με δαγκώνει.
Πήγαινε στο θέμα: Πείτε κάτι που σας καυλώνει πολυ
Μήνυμα στις 30/8/2020 στις 13:04 @Sex
Πουθενά δε παίζει αυτο στο στρατό. Είναι τέτοιο το κλίμα που μπορεί να ακούγεται για φανταστίωση αλλα το εντελώς αντίθετο. Ποιο πιθανό ειναι να κρύβεται κάποιος και ούτε καν αυτο που λες. Άσε που το ντεκαβλέξ λειτουργεί άμεσα!!
Πήγαινε στο θέμα: Gay sex στο στρατό
Μήνυμα στις 18/8/2020 στις 15:40 @Sex
Ξεκίνησα γύρω στα 11 θυμάμαι, απλά μου σηκωνόταν και τον έπαιζα αλλά δεν είχα χύσει. Μια μέρα κάτι έβλεπα ερωτικό στην τηλεόραση τότε που διαφήμιζαν τα τηλέφωνα ημιγυμνες γυναίκες και λέω θα τον παίξω όσο πάει, όταν πήγα να τελειώσω δεν πίστευα στην αίσθηση, τρόμαξα λίγο, λέω κάτι έπαθα. Την άλλη μέρα ξανα εγω εκει να δω αν το ξαναπάθω και το καταευχαρηστήθηκα. Απο τότε δεν έχω σταματήσει ποτε να τον παίζω πιτσιρικάς τον έπαιζα κάθε μερα τουλάχιστον μια φορα τη μέρα πλέον 1-2 φορες την βδομάδα.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κορίτσια, αγόρια |