Μήνυμα στις 25/7/2020 στις 00:27 @Sex
Φιλε μου και εγώ 16 είμαι και εγώ πάθει κάτι αρκετά παρόμοιο. Εχω μια κολλητή την οποία τα τελευταία χρόνια την έχω δει ερωτικά και όποτε μου μιλάει για τα γκομενικα της τα παίζω και από την μια την ακούω σαν κολλητός αλλά από μέσα μου, βραζω. Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να το αφήσεις πίσω σου το συναίσθημα γιατί είναι πολύ δύσκολο και οι πιθανότητες να της μιλήσεις και να γίνει κάτι μεταξύ σας είναι σχεδόν μηδαμινές. Και εγώ θέλω πολλές φορές σαν τρελός να της μιλήσω αλλά ξέρω ότι το μόνο που θα καταφέρω είναι να χαλάσω την φιλία μας. Προσπάθησε να βρεις κάποια άλλη γιατί ο ερωτας με έρωτα περνάει όπως λένε και θαψε τα αισθήματα για την κολλητή σου. Κάνε αποδεκτή την απάντηση μου αν σε βοήθησα. Ελπίζω να βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω γουστάρω κολλητή
Μήνυμα στις 25/7/2020 στις 00:22 @Sex
Γεια σας, ειμαι 16 αρχικά. Διαβάζω αρκετά άρθρα που λένε αγόρια ότι την έχουν παίξει με κολλητούς τους, άλλοι έχουν πάρει πίπες και τέτοια. Εγώ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου ειμαι gay και γι'αυτό δεν έχω τώρα κάποιον κολλητο. Αλλα μέχρι και το Γυμνάσιο πριν μετακομίσω σε χωριό, είχα έναν πολύ καλό μου φίλο από το δημοτικό αλλα δεν το είχαμε κάνει ποτέ. Από την μια ζηλεύω τα άτομα που λένε ότι το έχουν κάνει, χαχα, αλλά από την άλλη σοβαρά σκέφτομαι μήπως δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει κάποιος που επίσης δεν το έχει κάνει? Αν υπάρχει πες και πόσο χρονών είσαι
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό |