Μήνυμα στις 3/9/2020 στις 17:52 @Sex
16 17(max)cm 2-3 φορές Γυμνός Κανονικά... Εννοείται ξυρίζομαι Ξαπλωμένος Στο δωμάτιο μου Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 3/9/2020 στις 03:03 @Sex
Δεν υπάρχει πρέπει. Εσύ μπορεί να τον έχεις πχ μικρό για την ηλικία σου και να σου εκτοξευθεί στη συνέχεια ή να τον έχεις μεγάλο τώρα και να σου πάρει ελάχιστα εκατοστά μετά....... Εννοείται κάνει να τον παίζεις και να χυνεις από την στιγμή που το έχεις ανάγκη κ είσαι έφηβος. Εγώ είμαι 16 στα 17 και πέρασα τν φάση σου. Κ εμένα μου σηκωνόταν έτσι στο άκυρο είχα καυλες πολλές κ εννοείται τον έπαιζα.
Πήγαινε στο θέμα: Ti. Exo mikri
Μήνυμα στις 21/7/2020 στις 06:44 @Sex
Μόνο αν γαμησεις δεν θα τον παίζεις τόσο πολύ αλλά και πάλι αυτό θα είναι προσωρινό γιατί στη συνέχεια ο οργανισμός σου θα το αναζητά ξανά και θα το ρίξεις πάλι στην μαλακια. Εκτός αν γαμας τακτικά, τότε θα τον παίζεις ελάχιστα που κ που... Αλλα αν δεν συμβούν αυτά δεν υπάρχει κ λόγος να την μειώσεις. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια
Μήνυμα στις 20/7/2020 στις 11:00 @Sex
Γειά σου φίλε μου. Είμαι άντρας 16 σαν εσένα. Εγώ τραβάω συνήθως 3-4 την ημέρα, η ποσότητα που χυνεις σχετίζεται με το τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, με το αν τον έχεις παίξει πιο πριν κ τέτοια.. Εγώ αργώ πάρα πολύ να τελειώσω (τον έχω 16+cm) κ όταν τον παίζω μου αρέσει να βλέπω τσόντα έτσι η απόλαυση είναι μεγαλύτερη κ χυνω πολύ. Δεν παθαίνεις τίποτα από την μλκια είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είμαστε έφηβοι κ πρέπει να το κάνουμε αλλιώς θα σκίζαμε όποια βλέπαμε στο δρόμο. ;-)
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια |