Μήνυμα στις 13/7/2020 στις 04:53 @Sex
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέλεια. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε. :) λοιπόν ευτυχώς η δυστυχως είμαι το συνηθισμένο 17χρονο που κάθε μέρα πάει σε παρτυ και μπεκροπρινει περίπτεροκρασα μέχρι το ξημέρωμα. Καν ένιουαν ριλέιτ; Που λες χθες είχε ένα φοβερό παρτάκι καμία 100αρια άτομα και είχα πει εγώ να ρθει ο δικός μου. Με τα πολλά ενώ μου είχε πει όχι εμφανίζετε ένας που είχα κάνει μια φορά κάτι μαζί του σε ένα παιχνίδι. Ε δεν θα ήπια; Δεν θα εγινα παπί; Στην τελική κάναμε κάτι και εγώ δίχως να το σκεφτώ του το είπα. Νομίζω έπρεπε να το κάνω. Τώρα θα κλείναμε 3 μήνες αλλά ΔΝΕ το βλέπω. Μου είπε ότι δεν θέλει να τον ξαναενοχλησω και ότι είχε όνειρα για εμάς. Δεν λέω ότι δεν φταιω. Αλλά δεν πηδηχτηκα και μαζί του:/ Τον αγαπάω παρά πολυ πραγματικά ταιριάζουμε. Τι μπορώ να κάνω; Φεύγει διακοπές σε 3 μέρες.. σκέφτομαι να πάω κάτω από το σπίτι του και να περιμένω απλά στέλνοντας του ένα μυνημα του τύπου ^ειμαι κατω^ αλλά ....
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααα παρακαλω
Μήνυμα στις 10/7/2020 στις 12:38 @Sex
Αχ να σαι καλα θα ευχόμουν να το είχα διαβάσει λίγο νωρίτερα όμως.. με λίγα λόγια έπραξα όπως νομιζα. Πιστεύω ότι και εγω επειδή είμαι πολυ αουτ γκοινκ άνθρωπος μάλλον θα φταίω όσον αφορά την ντροπή. Εύχομαι να με γουστάρει όσο λες!! Δηλαδή το δείχνει αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω τελειως κιόλας (είναι όλα πολυ καλα για να είναι αληθινά). Χθες είχαμε ένα παρτυ και με τα πολλά τρίφτηκα λίγο πάνω του ( το ποτό βοηθάει). Ήθελα να τολμισω περισσότερα γιατί εβλεπα ότι πάει αλλά δεν ξερω πως.. (αν θα μπορούσες να με βοηθήσεις που εισαι κι αγορι). Απλά με ρώτησε το εξής (πιο μετά όταν έφτασα σπίτι) : πιστεύεις να χαθεί η αγάπη αν κάνουμε σεξ; Προβληματιζοοομαι.. με θέλει η όχι;
Μήνυμα στις 9/7/2020 στις 04:47 @Sex
Λοιπόν έγραψα ένα άρθρο πριν αλλά ΔΝΕ ξερω πως σκατα δουευει αυτό το προγραμμα. Ενιγουει είμαι με ένα παιδί κοντά στους τρεις μήνες και αυτός έχει προχωρήσει αλλά εγώ όχι. Ηλικία; 17. Απλά επειδή είναι πολυ ντροπαλος( δεν ξερω αν είναι γενικα η του το βγάζω) θέλω να κάνω την πρώτη κίνηση και να τον χαϊδέψω πάνω από το μποξεράκι. Ξαναμενη; Μπορεί ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ απλά ΔΝΕ έχω ιδεα πως να το κάνω αυτό. Γενικότερα την διαδικασία. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έμπειρος παρακαλώ; Περιμεεενω
Μήνυμα στις 9/7/2020 στις 04:38 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημεραα! Λοιπόν πρώτη φορά μπαίνω στο σάιτ και εύχομαι να μου απαντήσει κάποιος.. Είμαι 17 χρόνων και έχω σχέση με ένα παιδί κοντά στους τρεις μήνες. Αυτός είναι ντροπαλός γενικότερα αλλά έχει προχωρήσει. Εγώ από την άλλη όχι:/ Δεν έχουμε κάνει κάτι παραπάνω και απλά ξερω ότι επειδή αυτός δεν θα πάρει την πρωτοβουλία κάτι πρέπει να κάνω. Θέλω απλά να τον αγγίξω πάνω από το μποξεράκι για αρχή αλλά δεν ξερω τι ακριβώς να κάνω. Υπάρχει κανεις έμπειρος;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω ιδεα
Μήνυμα στις 9/7/2020 στις 04:32 @Θ. Κλημεντίνη
Φενεται ξεκαθαρα ότι του αρέσεις. Κι αυτός τι ηλικία έχει;
Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω το πρώτο βήμα ;!;! |